U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Ko će se sjetiti ? Trebali su odmah čim je počeo zabijati golove za mladi tim Fulhama pozvati ga, al jock.
Kad i lik skonta da nema ništa od toga, i dok se oni sjete, sve će biti prekasno. Nabijem ih na qrac.
Kad i lik skonta da nema ništa od toga, i dok se oni sjete, sve će biti prekasno. Nabijem ih na qrac.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A vala i to sto kazes.Jbt pa gledaj ti ovih nasih spiskova igraci iz Gradine,Kozare itd,pa sve sama nizerazredna klasa.Da imaju imalo talenta barem bi igrali za Zelju,Sarajevo,Borac itd.Gledam u Sveda uz Muamera ima i golman,istina rezerva je Sulejman Sarajlic isto je "nas"zizu1991 je napisao/la:Ko će se sjetiti ? Trebali su odmah čim je počeo zabijati golove za mladi tim Fulhama pozvati ga, al jock.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Moguce da ce ovo izazvati neki dobar efekat, sad ce se poceti intezivnije pricati o Tankovicu, i onda je savez na potezu.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
Yhebote zivot - vidi te ironije:
Na tekmi izmedju Svedske i BiH, igraci iz BiH dali 3 gola, Svedjani 1, a 3:1 za Svedsku.

Na tekmi izmedju Svedske i BiH, igraci iz BiH dali 3 gola, Svedjani 1, a 3:1 za Svedsku.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Tankovicin talenat je odavno primjecen, pratio sam ga u Fulhamu radi se oko vrlo talentovanim momka, sve ce doci na svoje nek ne zuri on kao prvo koga ce predstavljati, ali je on dobro dosao nama.. 'bit ce i toga aBd.

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
imal negdje prenos mladih veceras iz spanije ako ima gdje pisite hvala.
polako svedi oca vam bem
:D uhhhh ebeno vala.. al ajd nista kako ce u 21 proci hihihi

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
tek sad imam dobar osjecaj da ce Taknovic zaigrat za u21 i A-repku BIH
ovo je bilo sve u inat hattrick i asistencija
ovo je bilo sve u inat hattrick i asistencija
Kad već možemo brati tuđe plodove, zašto ne koristiti ? Bosanska logika. Dokad ćemo zbog nonšalancije u Savezu ispaštati 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
3 se u međuvremenu pretvorilo u 4.MostaracVelezovac je napisao/la:Yhebote zivot - vidi te ironije:
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Yhebote zivot - vidi te ironije:
![]()
![]()
![]()
Jos veca ironija: 4 gola dali Bosanci, 1 Svedjani a 4:1 za Svedsku.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo mali iz inata da ga primjete, hajde mali zabij još koji 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mogla bi ovo ustvari bit velika pobjeda za nas
(ako izabere nas za repku)

Nad tobom sunce najljepše sja
Ma nema sumnje da ce ovaj momak igrati za nas, osim ako sta sadasnja garnitura selektorskih ubleha od U-15 do A selekcije sta ne us.eru.... Prvenstvo se ovdje u buducnosti to odnosi na Jagodica i Susica (mada doduse momak je jos mlad za ovu selekciju)....
I da se opet sjetim Karacicu dragih na izostavljanju D. Sadikovica iz prvih 11... Momak samo sto udje odmah asistencija.... Ili sto mu nije igrao takodjer standardni igrac u PL Mico Kuzmanovic.... A igraju nu neki igraci koji nisu vidjeli terena u nasoj PL...
I da se opet sjetim Karacicu dragih na izostavljanju D. Sadikovica iz prvih 11... Momak samo sto udje odmah asistencija.... Ili sto mu nije igrao takodjer standardni igrac u PL Mico Kuzmanovic.... A igraju nu neki igraci koji nisu vidjeli terena u nasoj PL...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
O tom Tankovicu bezveze mastate. Pa eto na kampu u Svedskoj je malac za poluvrijeme dao 4 gola pa niko ni mukajet. Onaj pjevacev sin pozvan jer je dao 2 gola. Ne rauzmijem kako se savez ne pozabavi malo vise ovim mladjim selekcijama. Nedopustivo je da roditelj jednog ucesnika ispija kafe sa selektorima, kao sto se desilo u kampu u Njemackoj
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Muamere ako stvarno hoces da te nasi primjete zabij jos par autogolova.
Hattrick u obje mreze i postaces legenda fudbala
Hattrick u obje mreze i postaces legenda fudbala

Emir_BIH je napisao/la:Tankovicin talenat je odavno primjecen, pratio sam ga u Fulhamu radi se oko vrlo talentovanim momka, sve ce doci na svoje nek ne zuri on kao prvo koga ce predstavljati, ali je on dobro dosao nama.. 'bit ce i toga aBd.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Sta ovaj ne pozva ni Rahmanovica iz Olimpica,nema kokuzne varijante 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.