RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

csh
Moderator
Kontakt:

Re: F.K. Velež

Post Postao/la csh » 05 dec 2008, 22:56

Tema je F.K.Velez,akteri rasprave koja nebude imala veze sa temom bice sankcionisani!
AMAR OSIM!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2008, 23:00

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 05 dec 2008, 23:05

Rz88 je napisao/la:to sto si sada napisao nema veze sa temom o velezu, nego bit ce kupljene 3-4 tekme u gostima i velez ostaje ^^ :mrgreen:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=130

vidi ko je skrenuo s teme ;)

Velež ostaje jer je institucija majstore...
sramota je da Velež ispadne a nekakvi Laktaši,Orašja,Čelici igraju PL ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2008, 23:09

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 05 dec 2008, 23:11

Rz88 je napisao/la:ti rekao si o colicu izjavu ahhahahaha sto se osramoi ^^ ta izjava nije nikad ni bila laznjak
To je živa istina ! jaran odozdo mi je pričao o tome,i to prije sedmicu dana !
I kaže da neće biti prihvaćen od strane navijača i da će biti ismijivan,prozivan,popljuvan...
A to što ti ne pratiš svoj klub i što se ne dičiš tom izjavom,jer hvali Čelik,je tvoj problem !

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 05 dec 2008, 23:13

Rz88 je napisao/la:ti rekao si o colicu izjavu ahhahahaha sto se osramoi ^^ ta izjava nije nikad ni bila laznjak
I tu je tema Velež jer je viđen momak u upravi Veleža ! to nije skretanje s teme !

Monto
Kontakt:

Post Postao/la Monto » 05 dec 2008, 23:22

Burberry je napisao/la:
To je živa istina ! jaran odozdo mi je pričao o tome,i to prije sedmicu dana !
I kaže da neće biti prihvaćen od strane navijača i da će biti ismijivan,prozivan,popljuvan...
A to što ti ne pratiš svoj klub i što se ne dičiš tom izjavom,jer hvali Čelik,je tvoj problem !

Kralju RZ, postujem i tebe i citiranog kolegu, ali je ovaj drugi upravu sa ovim postom! Sto posto je upravu za izjavu..Stoga..;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2008, 23:24

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 14 dec 2008, 12:24

Amin druga liga, Amin Velež tone, Amin nikad se ne vratili Amin
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 14 dec 2008, 12:54

ADMIR je napisao/la:Amin druga liga, Amin Velež tone, Amin nikad se ne vratili Amin
AMIN **** !

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 14 dec 2008, 14:13

@ADMIR
Nisi ti VIDIO navijaca Zelje....zato NE SRAMOTI prave TM!

Tema je Velez ne Colic...i mislim da se UVREDE nebi smjele dopustati na ovim stranicama...zato treba BANOVATI pojedince...normlana komunikacija a uvrede NE niposto...svi smo ipak"na istoj strani"i nisu nam potrebne nikakve"mrznje"..znate onu "a mi se glodjemo"..ako ne znate-poslusajte opet....

Velez OSTAJE u Premijerci jer to kavlitetom zasluzuje,jer je bolji NOGOMETNO(a ne i financijski TRENUTNO)nego pola ove smjesne lige sa Laktasima i Posusjem i inim"klubovima"....

PS:Kakva je liga BiH bez Zelje,Sarajeva,Veleza,Sloboda,Celika i Borca BL?..NIKAKVA!ZATO Velez treba ostati...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 14 dec 2008, 15:55

edinko je napisao/la:@ADMIR
Nisi ti VIDIO navijaca Zelje....zato NE SRAMOTI prave TM!

Tema je Velez ne Colic...i mislim da se UVREDE nebi smjele dopustati na ovim stranicama...zato treba BANOVATI pojedince...normlana komunikacija a uvrede NE niposto...svi smo ipak"na istoj strani"i nisu nam potrebne nikakve"mrznje"..znate onu "a mi se glodjemo"..ako ne znate-poslusajte opet....

Velez OSTAJE u Premijerci jer to kavlitetom zasluzuje,jer je bolji NOGOMETNO(a ne i financijski TRENUTNO)nego pola ove smjesne lige sa Laktasima i Posusjem i inim"klubovima"....

PS:Kakva je liga BiH bez Zelje,Sarajeva,Veleza,Sloboda,Celika i Borca BL?..NIKAKVA!ZATO Velez treba ostati...
Velez treba ostat ukoliko ne bude 15 ili 16 a to znaci ako zasluzi.Nikom ne treba poklanjat mjesto u PL.
Velez jest veci klub od Laktasa i Posusja a po tebi bi ih trebalo onda odmah izbacit u drugu ligu.A oni igraju sasvim solidno i REALNO trenutno su bolji od Veleza sto tablica i pokazuje.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 14 dec 2008, 19:13

Ja koliko znam nigdje ne napisah da Velezu treba POKLONITI mjesto u Premijerci...

znaci -naravno je da AKO ZASLUZI da bude tu..nego,tebe sam nesto"pecnuo"mozda poredjenjem sa (slucajnost)Laktasima i Posusjem..U poredjenju sa Mostarom-laktasi i posusje JESU "malo vec sela"(bez uvrede,to je notorna istina koju svi znamo a sto sada nema veze sa nogometom ilitiga fudbalom).
NARAVNO ovdje sam trebao mozda pomenuti i Zrinjski koji je ODMAH stigao u Premijerklu..ja koliko znam ,klubovi koji se TEK POCINJU takmiciti u nekoj ligi,treba da startuju od ZADNJE LIGE i IZBORE mjesto u najjacoj..stepenicu po stepenicu a ne da se odmah"usetaju" u najjaci rang...neke price kako je klub POSTOJAO od 1912 meni se cini da tu godinu pominju,e onda neka ODUZMU 50 GODINA(hallo-50 godina!!)pa neka izracunaju koliko UISTINU postoje...ako se pri tome uzme u obzir da se stadion u medjuvremenu "ukrade",znaci govorimo o KRIMINALU a koji opet NIJE dozvoljen u sportu itd itd itd...otici cemo daleko,jako daleko...

Ja vise volim pogledati utakmicu Zeljo-Velez ili Celik-Sloboda..Ili Borac-Sarajevo vec neke tamo"nogometne levate"koji su na POLITICKI a ne sportski nacin onde gdje su danas..mislim da smo se razumjeli...i TRENUTNA sitaucija na tebali je opet odraz POLITIKE...Velez bi imao sponzora d anije politike..da HDZ ne prisvoji sam za sebe Aluminijski kombinat,mogli su biti sponzori i Velezu...da Zrinjski ne ukrade stadion Velezu,Velez je novac kojis e dobije od reklama,sponzora+++ mogao iskoristiti za pravljenje zdrave financijske situacije u klubu sto u prevodu znaci da je bio sposoban voditi brigu o samome sebi a ne da drugi komanduju koliko ce "hljeba danas pojesti"..Bilo je potrebno da samo Velez placa svoju"djecu"redovno id a Velez bude ono sto ejste..RODJENI...jer Velez je uvijek imao i imace ako Bog da IGRACINE ponikle u klubu..zato i jesu RODJENI....Ovako Velez sav taj novac mora da trosi da napravi saam sebi stadion i sredi svu infrastrukturu sto za rukom nije polazilo ni Mancester Unitedu a kamoli ce Velezu....Zrinjski je danas lafo"bolji klub"od Veleza?Razloge navedoh upravo-zasto i kako...samo onaj ko NECE da shvati,nece ni shvatiti...svasta nesto bi bilo posve drugacije da nije bilo kako je bilo..da nije bilo LOPOVLUKA...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 14 dec 2008, 23:35

Nisi me pecnuo sa Laktasima i Posusjem nego samo hocu rec da je Velez po tradiciji i povijesti itekako zasluzio igrat u PL ali po trenutnim rezultatima nije.
Zrinjski nije odmah upao u premijerligu jer je 92. nije ni bilo ali je istina da su tada igrali u najacem rangu lige Herceg-Bosne.
Nije 1912 nego 1905 i to je godina osnutka i po meni je normalno da na grbu stoji godina osnutka.
Jesam navijac Zrinjskog ali iskreno i meni je bilo smijesno kada smo slavili stogodisnjicu jer je ono bila samo godisnjica.Ali Zrinjski nije sam prestao raditi nego su ga ukinuli tj ukrali mu tolike godine,zato sto se takmicio u 1. ligi NDH i imao predznak "H".A za stadion... e ovo ponavljam mali milioncic puta.Stadion je gradski a ne Zrinjskoga ili Veleza,osim toga situacija u Mostaru je takva da Velez jednostavno ne moze igrat Pod B.B. jer je nama mostarcima itekako dosta sranja po gradu i iovako je stanje sto se tice huliganstva ( i SVEGA ostalog)alarmantno.
Po meni je jedina REALNA mogucnost da Mostar izgradi stadion Velezu na istocnoj strani grada jer na zapadnoj nije dobro dosao (i sa Zrinjskim je ista situacija samo obrnuto).To je surova istina ali je istina.Uostalom problem Veleza nije Zrinjski jer i da nema Zrinjskoga Velez ni tada ne bi igrao Pod B.B.-om vec njihova uprava (citaj lopovi) jer grad zadnjih nekoliko godina izdvaja sredstva za izgradnju tog stadiona a pare nestaju.Narod sve zna i suti i krivimo jedni druge,bijemo se,mrzimo...Prvo se trebamo mi promijenut a onda ce i Velez imat svoj stadion,onda ce Mostar imat kino (negdje sam procitao da je Mostar najveci grad na svijetu koji nema kino),a onda cemo imat dvoranu koja se gradi ne znam koliko godina cini mi se 30 i nesto( i jos se gradi) ;)

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 15 dec 2008, 00:07

Ma kakav stadion Velezu gradit ionako ce u drugu ligu i stadion u vrapcicima ce odgovarat uslovima nek nama gradski oci prvo zavrse dvoranu pa da imamo gdje gledat kvalitetnu kosarku i ako Bog da za par godina NLB ligu u Mostaru. :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 15 dec 2008, 00:17

antipolitika je napisao/la:Ma kakav stadion Velezu gradit ionako ce u drugu ligu i stadion u vrapcicima ce odgovarat uslovima nek nama gradski oci prvo zavrse dvoranu pa da imamo gdje gledat kvalitetnu kosarku i ako Bog da za par godina NLB ligu u Mostaru. :D
Velez je imao stadion, i Velezu su ukrali stadion, a posto je nemoguce da se Velez vrati na taj ukradeni stadion, onda su zasluzili da naprave drugi
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 dec 2008, 02:22

Lovac je napisao/la:
antipolitika je napisao/la:Ma kakav stadion Velezu gradit ionako ce u drugu ligu i stadion u vrapcicima ce odgovarat uslovima nek nama gradski oci prvo zavrse dvoranu pa da imamo gdje gledat kvalitetnu kosarku i ako Bog da za par godina NLB ligu u Mostaru. :D
Velez je imao stadion, i Velezu su ukrali stadion, a posto je nemoguce da se Velez vrati na taj ukradeni stadion, onda su zasluzili da naprave drugi
Upravu Veleza treba smijenut ta vidi se kakvi su ne zanima ih Velez nimalo.U K_rcu su do grla a oni najavljuju turnir pod bb (samo da naprave skandal) j_bo ih turnir.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 15 dec 2008, 20:26

@ ANTIPOLITIKA

POD HITNO promjeni nick u NACIONALISTA a ne da nam prodajes m*da pod bubrege svojim"mirnodobskim"nickom....

@Eagles

Sa tobom se moze izgleda razgovarati,i polemisati o svemu.Drago mi je radi toga da mozemo reci jedan drugom sve sto znamo ali da se ne vrijedjamo i ne mrzimo jer za to zaista razloga nema.Iznesi svoj stav i svoje misljenje.Nema veze sto navijas za Zrinjski kojeg ja ni trunke ne volim radi sveg belaja koji je prouzrokovao.To je ,izvini ali fasisticka "tvorevina"o kojoj ne bih vise.Ona je plod neceg sto NE POSTOJI a zove se"Herceg Bosna".

NAZALOSTda mladi Hrvati imaju ovakav stav da GRAD MOSTAR mora biti podjeljen.Ipak jednu cinjenicu ne smijes NIKADA zaboraviti-Mostar NIKADA ali bas NIKADA nije bio Hrvatski grad,sta vise u Mostaru je UVIJEK zivjelo najvise BOSNJAKA(prije Muslimana jer su nam Yugo vlasti zabranile da se zovemo onako kako smo se uvijek zvali )pa Srba pa tek onda Hrvata.Molim te da me nebi krivo shvatio.upitaj nekog od starijih ako se saam ne sjecas prijeratnog Mostara.Neka ti akzu ali ISKRENO sta je i kako je bilo.Ja znam da i ti to znas ali krijes istinu "kao zmija noge"a znam i zasto ali nejse.
I na kraju-Zar se pod definicijom GRADSKI stadion ne podrazumijeva da je vlasnik istog GRAD MOSTAR koji je ,koliko je meni poznato JEDAN NA KARTI I NEPODJELJEN mada "desnjaci"teze da ga"razjedine"(po napisanom govorim).I kako onda da samo Zrinjski ima pravo nastupa na njemu ako je vec GRADSKI??

Nije mi jasno kako jednom MOSTARCU moze zasmetati istorija po kojoj je poznat u cijelom svijetu(a tu spada OPET i Velez,jer svi koji znaju za Mostar znaju i zaVelez,za Zrinjski znaju samo u Luxemburgu..sorry;).Pomenuta pjesma PRAVA MOSTARSKA kroz vijekove i PJESMA nastala tako davno za koju znaju svi:EMINA..Mostarska Emina koju je napisao eto igrom slucaja MOSTARAC Aleksa ali nije Hrvat(vec Srbin)i odmah Belaj..Ne valja jer ju je napisao PRAVI MOSTARAC Aleksa Santic a ne valja ni radi toga sto je EMINA..shvatas POENTU?..Radi te"poente"ne valja Velez i Mostar ne moze biti jedan grad.....Ne bih dalje polemisao...Pokusavam se drzati teme sport medjutim to ne ide kada se"antipoliticari"javlaju u mjesaju PONOVO u*ranu politiku u sport.Onda jednostavno moram da repliciram.Ja pisem o cinjenicama,ne znam koliko ti je godina ali ako je vise od 25 ti NIKADA nisi mastao o Zrinjskom vec o Velezu.

Dalje,za tebe je Velezov Februarski turnir(koji se radi NAPOMENE slavi kao Dan Oslobodjenja Mostara od FASISTA)za tebe je usran??.
Pljujuci po ANTIFASIZMU ti dakle velicas Fasizam?!Logika...sorry ali...jeli i saam uvidjas u kome je greska?Na "lijevoj"ili"desnoj"strani,koja je za vas"cista Hrvatska"?Shvatas li ZASTO NEMA prosperiteta u Mostaru ni tebi kao Hrvatu ni meni kao Bosnjaku?Shvatas li da zivimo u 21.vijeku a ne u 12om gdje zelite da se vratite tim podjelama.

Bolan-Nece biti ni tebe ,ni mene ali Mostara ce biti,svjestan si valjda toga?

Eto,ja i ti imadosmo poveliku prepisku,,nadam se iskreno da ces shvatiti sta sam zelio reci..ja najvise volim ISTINU..ako sam gdje SLUCAJNO pogrijesio,oprosti mi,nije bilo namjerno vjeruj mi...cinjenicu su moje najjace oruzje i temelj izrecenog.....u zdravlje!
Zadnja izmjena: edinko, dana/u 15 dec 2008, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 dec 2008, 20:31

@edinko
hebo te velez nek ispadnu niko ne zasluzuje nista na osnovu imena ni mi ni oni,a da su neki klub nisu ispali bi i lani nego su imali podrsku NS-a,sad je nemaju,sad im je vozdra 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 15 dec 2008, 20:39

bistrikboy je napisao/la:@edinko
hebo te velez nek ispadnu niko ne zasluzuje nista na osnovu imena ni mi ni oni,a da su neki klub nisu ispali bi i lani nego su imali podrsku NS-a,sad je nemaju,sad im je vozdra 8-)
Prodajes se da si TM?
Nisi ni ti ni ovaj iznad VIDIO Zelje bola...ti si prasar bolan....Jer ko iole MOZGA ima shvata sta je receno..a Velez nece ispasti a to da ga stiti us*ani N/FS najbolje govori cinjenica da je najvise puta kaznjen novcano..neko ko je"zasticen"ne bi placao toliko..i N/F S BiH je uzeo pare od UEFE da medju ostalima napravi stadion FK Velez u Sjevernom logoru u Mostaru,poput onog u Orasju a sve radi POLITIKE ali ni stadiona ni para..eto koliko nas taj isti savez"voli".....

Nego,ne znam samo jeli tipkas iz nazovi"zapadnog" Mostara ili Listice...u svakom slucaju,NAUCI SE PONASATI i polemisati bez upoptrebe EPITETA...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.