Znam, statistika govori da ste ispod nas na tabeli.jovanmaksimovic je napisao/la:cuj da olimpic pobjedi zelju...znas li sta statistika kaze?
ako si htio da budes smjesan bio si...Mokroguz je napisao/la:Znam, statistika govori da ste ispod nas na tabeli.jovanmaksimovic je napisao/la:cuj da olimpic pobjedi zelju...znas li sta statistika kaze?
![]()
Zeljo bez Osima k'o United bez Fergusona - nista vam ta statistika ne pomaze.
ČESTITAM,,,,,,,,dobro je bilo ali penal ,,,,,,,,,,BIO JE MAJKE MI MOJE.Mokroguz je napisao/la:Penal nam ukrali opet. E bemti corave sudije vise..![]()
![]()
![]()
Ti od ovoliko igrača večeras pominješ Smajića khm...Čestitke Olimpicu bili su bolji mada je Želji sviran nepostojeći ofsajdaleksandar_veliki je napisao/la:Solidna predstava, uz malo vise hrabrosti mogao je Olimpic do punog plijena, ali ok je. Ide pauza, Smajic se vraca, tako da solidno sve to izgleda. Cestitke i samo naprijed.
Kad smo vec kod linka,ja necu biti u mogucnosti da gledam utakmica ali se nadam da ce kolega @mokroguz da je snimi kao sto je znao dosad.PES2012 je napisao/la:Moze link Spanija - Bih da gledamo dulju![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.