Jadna nam je majka.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Što reče jednom @Cartman
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hajmo u17 makar komsijama pokazati da smo bolji I da vrijedimo

u17, u19, u21 svi igraju danas
Srce ispred i samo naprijed
Ne gledaj na prepreke
Uvijek hrabro bori se
Ne gledaj na prepreke
Uvijek hrabro bori se
Ovi na rezultatima objavili da smo mi zabili,ja krenuo ovamo da post pisem kad vidim na ss Hrvatska vodi 
Edit-evo ovi promjenili
ipak vodimo 

Edit-evo ovi promjenili

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 okt 2013, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidim neki spominju kako katolici i pravoslavci iz BiH nece moci igrati za komsije. Pa to je sasvim apsurdno, dok god imas 2 pasosa/drzavljanstva mozes birati za koga ces igrati.
I bez obzira na to (pasos) u buducnosti to nece biti moguce.... Tek kada prodju dvije generacije tj. za otprilike 40-tak god, ovi sto se nazivaju Srbima i Hrvatima nece moci igrati za te reprezentacije s obzirom da sa istom nece imati veze ni njihovi roditelji a ni dede i nane, a pogotovo ne oni...Zenga je napisao/la:Vidim neki spominju kako katolici i pravoslavci iz BiH nece moci igrati za komsije. Pa to je sasvim apsurdno, dok god imas 2 pasosa/drzavljanstva mozes birati za koga ces igrati.
Dakle trebamo se samo ''malo'' strpiti

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
Ima li igdje snimak ovih U-17? Jel bio protiv Portugala npr na Vogošči ili slično? Stvarno ne mogu da vjerujem da nikako to niko ne prati.bagrcavi je napisao/la:Ima li stream za U19 danas u 18:00 protiv ŠveCke ?
- legenda reala
- Kontakt:
što Zizu ne igra 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gledam ove igrace sto je JAgodic sad pozvao za zadnje okupljanje pola ih po klupama visi u svojim klubovima par iz nase PLBiH sto su standardni ostalo tarapana,ne znam ni sta ocekivati protiv Albanije..
-
- Kontakt:
Upitno je bilo hoće li ikako igrati zbog neke povrede pa vjerovatno nije spreman da igra svaku tekmu.legenda reala je napisao/la:što Zizu ne igra
Nisu me zvali. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ovaj sto prenosi mec textualno na sportsportu je pravi lik
1) promasio ko je dao prvi gol. prvo pisalo da je hrvatska iz kontre povela a ono autogol hrvata, bih povela 1-0
2) u17 igra 2 poluvremena po 40 minuta a ne 45 minuta
12-1 u pokusajima za hrvate. bih vodi 1-0

1) promasio ko je dao prvi gol. prvo pisalo da je hrvatska iz kontre povela a ono autogol hrvata, bih povela 1-0

Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 10 okt 2013, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
ima li itko ovdje iz švecke da nam kaze jel negdje ima stream, prijenos ili bilo sta..
tako razvijena zemlja, vjerojatno negdje ce biti nesto..
tako razvijena zemlja, vjerojatno negdje ce biti nesto..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Jest bas iscrpno izvjestava...ali nema veze bitno je daKenoRob je napisao/la:ovaj sto prenosi mec textualno na sportsportu je pravi lik![]()
Mi vodimo
Armin Cerimagic sc-eendracht-aalst (belgijska 2 liga 19g) LW
Adnan Secerovic MAstricht(holandska 2liga) 21g AM
Begzadic MEhmed Locarno(svicarska 2liga) 20g RW
Tabakovic HAris Jung Boys (svicarska 1 liga) 19g-potrebna promjena sportskog skoro igrao za U-21
Adnan Secerovic MAstricht(holandska 2liga) 21g AM
Begzadic MEhmed Locarno(svicarska 2liga) 20g RW
Tabakovic HAris Jung Boys (svicarska 1 liga) 19g-potrebna promjena sportskog skoro igrao za U-21
Stolnjaci pogodili svoju mrežu, Plantak, inače Mamićev pulen zabio autogol.
Nije ti palo na um da je to možda skripta koja je programirana na utakmice po 90 minuta.KenoRob je napisao/la:ovaj sto prenosi mec textualno na sportsportu je pravi lik![]()
2) u17 igra 2 poluvremena po 40 minuta a ne 45 minuta![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
u 40 min je pisalo da se igra jos 5 minuta. nije trebalo pisat ili negdje u na pocetku moze se spomenuti 2*40minVirtu4l je napisao/la:Stolnjaci pogodili svoju mrežu, Plantak, inače Mamićev pulen zabio autogol.
Nije ti palo na um da je to možda skripta koja je programirana na utakmice po 90 minuta.KenoRob je napisao/la:ovaj sto prenosi mec textualno na sportsportu je pravi lik![]()
2) u17 igra 2 poluvremena po 40 minuta a ne 45 minuta![]()
nije bitno, bitno je da covjek prenosi i da vodimo a moze se valjda covjek nasalit
Možda je baš do njih. Nebitno, samo da momci izdrže još ovih pola sata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, HariTz, Zagor i 19 gostiju.