http://sportsport.ba/bh_fudbal/direktor ... tom/115491" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo direktore.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakve nam koristi i nama i drugima, kad nece zaigrati do naredne polusezone uz sve ovu nasu dugu pauzu to je xx vremena,dosta je sto jednog cekamo koji je tu a neigra(Bilbiju)aS_Roma je napisao/la:Mogao bi nas Zeba pojacati
hoce ko nyemaaS_Roma je napisao/la:Mogao bi nas Zeba pojacati
pare, pare , pare , ... pare ljude kvarefedeltafrotta je napisao/la:hoce ko nyemaaS_Roma je napisao/la:Mogao bi nas Zeba pojacati
Realno nek ostane 3-0 za Borac i tačka kako vam više ne dosadi ovaj savez nas handri od kako je država nastala i nek handri kad smo glupi sami smo krivi sad.**** novu utakmicu što davati nekom šansdu kad smo sami sjebali imali smo sve i bilo što je bilo idemo dalje i gotovo.Borac je dva puta pušio po 3-0 i zato ne treba ljude kriviti a da su šupci ispali jesu ovo su trebali da urade Želji a ne nama no dobro opet sami smo krivi a one izjave i nas je Željo ovako uzeo nigdje veze sa nama ali Bože moj idemo dalje...hz033 je napisao/la:Realno utakmicu treba ponoviti, a kaznu podebljati!
Više ni Platini nije siguranmiky_hz je napisao/la:Dino institucija,ima i Fifu i Uefu da uzme pod svoje kako je kreno
Dzakmic povrijedjen,bas me zanima ko ce biti DMF na pripremama.miky_hz je napisao/la:I ovi nasi krenuli na ove pripreme bez "komplet" veznog reda(Radovac,Cimirot + Kovacevic) bas ce se uigrati
Muharemovic valjdaHead je napisao/la:Dzakmic povrijedjen,bas me zanima ko ce biti DMF na pripremama.miky_hz je napisao/la:I ovi nasi krenuli na ove pripreme bez "komplet" veznog reda(Radovac,Cimirot + Kovacevic) bas ce se uigrati
Ja sam čuo da je ovaj MUharemović teški kloc i da je ugovor dobio samo zahvaljujući uticaju njegovog oca, koji btw svaki dan mjenja auta...Sarajlijc@ je napisao/la: Muharemovic valjda
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Grk1234, Proximic, rimljanin90 i 40 gostiju.