Nešto u fazonu Mihajlovića? Neki dan sam gledao listu igrača koje je Mihajlović udaljio iz reprezentacije, i ta selekcija je jača od one koja trenutno igra. To je autoritet.harishp je napisao/la: Sta bi sredio???Otjerao pola igraca zbog kila,rafalanja,ganjanja treba
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas bi Sergej bio autoritativan, covjek bi nam na pokeru izgubio plasman na SPcalcio je napisao/la:Na cemu baziras to da bi Barba sve sredio, ili zbog cega mislite da bi sa Cirom vec bili kvalifikovani, pa covjek je upravo ispao u drugu hrvatsku ligu sa Zagrebom? Ovo vam je ljudi klasicno palamudjenje. Barbarez u zivot nije nikog trenirao. Eto mozda bi pozvao Cocalica umjesto Vrsajevica i zbog toga maestralnog poteza mi bi krenuli pobjedjivati Brazil i Spaniju... kako da ne.Orao je napisao/la:Barbarez ima autoritet! Ni Bilic nije imao nekog iskustva, vodio mlade Hrvate. Ili Mourinjo od prevodioca do trenera pa...
Samo sam siguran da niko nebi rafalao, i psovao da je Barbarez na klupi. Pape je igracka legenda, i sa ovom ekipom je ocekivano da ode na SP, to bi ucinio i Braco iz Vrbanjuse. Ali on nema autoritet, i nikad ga nece imati. Trebas biti veca faca do Dzeke i Misketa koji je spremniji za sumo mec nego fudbalsku utakmicu. Al' sta ce Pape Misketu ?
Barba bi to sve sredio.

A sto se tice Cire, on je za narodne mase savrsen selektor i logicno je da je dosta raje na njega svrsavala. Sad uporedite profesionalnost njega i Papeta :
Odlucujuca tekma u Portugalu, Ciro ostavlja hotel otvoren svako ulazi ko hoce i uznemirava igrace 24 sata pred najvecu tekmu u historiji.
Utakmice sa Lihtenstajnom i Litvaijom - Pape moli sve organizacije da ostave igrace na miru ovo okupljanje, o navijacima i da ne pricam jer im je potrebno da se u miru spreme za najvece tekme.
Papeta prozivaju zbog Vrsajevica, a kod Cire igrali Mravac, Vladavic, Bartolovic, Vasilic, Radeljic, Krunic..sve as do asa. Pa bolje i da se drzi ove grupe igraca, nego da zove igrace kvalitete gore navedenih, odnosno Cocalice, Mahmutovice i slicne..
Bio sam dole u zilini i mogu ti reci d aje mogo u hotel ulaziti ko je htjeo. hotel je odma uz stadion bio. ispred su se navijaci skupljali a dosta raje obicne, novinara itd. je bilo u hotelu cjeli dna do tekme. isto je to ko za vrijeme cire. takodzer je tako bilo u grckoj, mogao ulaziti ko je htjeo. imaju ona dva medvjeda iz norveske. otac i sin. sin vise puta nosi dres asmira begovica. ta dvojca se od selektora ne odvajaju u hotelu. pravi krkani. a sto je jos gore nisu jedini. sa ovim sam smao htjeo reci da je organizacija ista kao pod ciri. a o susicu nemam bas neko veliko misljenje, slab mi je selektor. al kad bi biro izmedzu njega i cire odabrao bi safeta.fanatic je napisao/la:Bas bi Sergej bio autoritativan, covjek bi nam na pokeru izgubio plasman na SPcalcio je napisao/la:Na cemu baziras to da bi Barba sve sredio, ili zbog cega mislite da bi sa Cirom vec bili kvalifikovani, pa covjek je upravo ispao u drugu hrvatsku ligu sa Zagrebom? Ovo vam je ljudi klasicno palamudjenje. Barbarez u zivot nije nikog trenirao. Eto mozda bi pozvao Cocalica umjesto Vrsajevica i zbog toga maestralnog poteza mi bi krenuli pobjedjivati Brazil i Spaniju... kako da ne.Orao je napisao/la:Barbarez ima autoritet! Ni Bilic nije imao nekog iskustva, vodio mlade Hrvate. Ili Mourinjo od prevodioca do trenera pa...
Samo sam siguran da niko nebi rafalao, i psovao da je Barbarez na klupi. Pape je igracka legenda, i sa ovom ekipom je ocekivano da ode na SP, to bi ucinio i Braco iz Vrbanjuse. Ali on nema autoritet, i nikad ga nece imati. Trebas biti veca faca do Dzeke i Misketa koji je spremniji za sumo mec nego fudbalsku utakmicu. Al' sta ce Pape Misketu ?
Barba bi to sve sredio.![]()
A sto se tice Cire, on je za narodne mase savrsen selektor i logicno je da je dosta raje na njega svrsavala. Sad uporedite profesionalnost njega i Papeta :
Odlucujuca tekma u Portugalu, Ciro ostavlja hotel otvoren svako ulazi ko hoce i uznemirava igrace 24 sata pred najvecu tekmu u historiji.
Utakmice sa Lihtenstajnom i Litvaijom - Pape moli sve organizacije da ostave igrace na miru ovo okupljanje, o navijacima i da ne pricam jer im je potrebno da se u miru spreme za najvece tekme.
Papeta prozivaju zbog Vrsajevica, a kod Cire igrali Mravac, Vladavic, Bartolovic, Vasilic, Radeljic, Krunic..sve as do asa. Pa bolje i da se drzi ove grupe igraca, nego da zove igrace kvalitete gore navedenih, odnosno Cocalice, Mahmutovice i slicne..
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Da je Ćiro selektor mi bi se sada borili da budemo nosioci u barazu i navijali da Portugal bude prvi u grupi.
Previse mrznje od strane forumasa prema Safetu, a covjek nas odvodi na VELIKO TAKMICENJE(zar to nije bio cilj svih ovih godina?)
Previse mrznje od strane forumasa prema Safetu, a covjek nas odvodi na VELIKO TAKMICENJE(zar to nije bio cilj svih ovih godina?)
Barba i Halilhodzic su jedini koji imaju autoritet, i koji bi doveli u red neke stvari u nasoj selekciji.calcio je napisao/la:Na cemu baziras to da bi Barba sve sredio, ili zbog cega mislite da bi sa Cirom vec bili kvalifikovani, pa covjek je upravo ispao u drugu hrvatsku ligu sa Zagrebom? Ovo vam je ljudi klasicno palamudjenje. Barbarez u zivot nije nikog trenirao. Eto mozda bi pozvao Cocalica umjesto Vrsajevica i zbog toga maestralnog poteza mi bi krenuli pobjedjivati Brazil i Spaniju... kako da ne.Orao je napisao/la:Barbarez ima autoritet! Ni Bilic nije imao nekog iskustva, vodio mlade Hrvate. Ili Mourinjo od prevodioca do trenera pa...
Barba bi to sve sredio.
Ciru nisam ni spomenuo, niti imam pozitivno misljenje o njegovom radu u NSBIH.
O Papetu kao igracu mislim sve najbolje, to je legenda. Kao o osobi isto, imam nekih zamjerki ali sreca pa smo imali laksu grupu pa to se i ne primjeti toliko ali....
Neko je pomenuo Mihajlovica! Mihajlovic radi najbolje sto moze sigurno, taj neko koga je udaljio je sam kriv jer je potpisao nesto sto kasnije nije htio da ispostuje. On stvara jednu novu, jaku i mladu repku. Treba mu vremena, ali ti njegovi igraci koje trenutno ima na okupu ce da haraju svijetom, to je sigurno.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Ćiro bi u ovoj grupi već odavno slavio plasman u Brazil ovako moramo strepiti do zadnjeg meča.
Ovo se zove SARKAZMUS

Evo da povecamo to jos malo: Ciro bi dosad bio prvak evrope 2012 i glavni favorit za SP2014
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Barbarez ima autoritetOrao je napisao/la:Barbarez ima autoritet! Ni Bilic nije imao nekog iskustva, vodio mlade Hrvate. Ili Mourinjo od prevodioca do trenera pa...
Barba bi to sve sredio.

Joj levatskog misljenja.... jesi ti ikad treniro ikakvu ekipu? Pa nevjezba se strogoca na Dzeki i Miksetu. Jarane kad sebi kao trener zafrkas sa jedna od dva najvaznijih igraca onda oni prestanu igrati za tebe (nedaju sve na terenu i slicno) a jos sto donosis razdor u ekipi. Nismo mi Njemacka pa da mozemo da biramo igraca.... eh stvarno vam je horizint ogranicen!

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ljudi, nije nam Safet neki svjeski trener, znamo to svi. Mora se uzeti i u ozbir da Safet netrenira nikakvu velesilu u fudbalu (ko misli da smo velesila, nema pojma o fudbalu). Nije ni Safet neki idiot, levat, budala itd. kako ovdje neki pisu (o psovanju, mrznji itd da nepisem).
Licno imam utisak da ljudi ovdje na forumu i nemaju bas iskustva u i sa fudbakom (nepisem o tome da neko suta lotu po nekim livadama) i uz to nerazmisljaju bas tokiko doboko da bi svatili neke stvari. Navoditi da bi neko drugi obavljo poso selektora bolje je absloutno neozbiljno (osim ako ta osoba ima carobnu kuglu, zna citati buducnost iz karti i slicno). Safet je ljepo poklopio stvari u reprezentaciji. Nastavio je graditi tamo gdje je Ciro stao (da i Ciro je uradio neke dobre stvari sto se tice ekipe). Grijesio je sa nekim potezima, ali ko zna kako bi bilo drugacije.
Faktum je da smo prvi, da idemo u Brazil aBd i da imamo zdravu ekipu... to je najvaznije u svemu ovom! Za to ima svoje zasluge i Safet i to treba cjeniti. Ko to nezna cjeniti ocekuje malo previse ili jednostavno bezveze pljuje.
Licno imam utisak da ljudi ovdje na forumu i nemaju bas iskustva u i sa fudbakom (nepisem o tome da neko suta lotu po nekim livadama) i uz to nerazmisljaju bas tokiko doboko da bi svatili neke stvari. Navoditi da bi neko drugi obavljo poso selektora bolje je absloutno neozbiljno (osim ako ta osoba ima carobnu kuglu, zna citati buducnost iz karti i slicno). Safet je ljepo poklopio stvari u reprezentaciji. Nastavio je graditi tamo gdje je Ciro stao (da i Ciro je uradio neke dobre stvari sto se tice ekipe). Grijesio je sa nekim potezima, ali ko zna kako bi bilo drugacije.
Faktum je da smo prvi, da idemo u Brazil aBd i da imamo zdravu ekipu... to je najvaznije u svemu ovom! Za to ima svoje zasluge i Safet i to treba cjeniti. Ko to nezna cjeniti ocekuje malo previse ili jednostavno bezveze pljuje.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Glupi ljudi ,glupa nacija...Sheyi je napisao/la:Da je Ćiro selektor mi bi se sada borili da budemo nosioci u barazu i navijali da Portugal bude prvi u grupi.
Hajrovic kaze ne moze da igra posto je napravio glupost u klubu i dobio crveni karton, nije igrao u zadnjem kolu,i zato ce vidjeti hoce li ikako igrati.. Tacno zalosne izjave 

I ja sam isto pomislio!!!tk@b3 je napisao/la:Hajrovic kaze ne moze da igra posto je napravio glupost u klubu i dobio crveni karton, nije igrao u zadnjem kolu,i zato ce vidjeti hoce li ikako igrati.. Tacno zalosne izjave
Traži samo opravdanje da ga stavi na klupu?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
A koga da to ostavi vani zbog Hajrovica?????????Batko je napisao/la:I ja sam isto pomislio!!!tk@b3 je napisao/la:Hajrovic kaze ne moze da igra posto je napravio glupost u klubu i dobio crveni karton, nije igrao u zadnjem kolu,i zato ce vidjeti hoce li ikako igrati.. Tacno zalosne izjave
Traži samo opravdanje da ga stavi na klupu?
Momci koji su dosad igrali, ostavili srce, krv i znoj na terenu sad haj napolje????? Svacam ja da ga je Hajrovic u Slovackoj ubacio sa parkinga, bio sam u stadionu i skako ko lud, skandiro mu ime, radovo se za njega pogotovo sto su ga ljudi ovdje pljuvali, ali to mu jos neopravdava da pocne iz prve minute. Treba se polako uvoditi u ekipu jer je on sigurno buducnost nase repke, ali polako!
Salihovica recimo! Lik nije u formi nimalo, niti igra previše u klubu
Drago je meni radi momka, jer se sve poklopilo, i njegov gol, i njegova važnost, i njegov odnos sa igračima nakon toga, jer su svi u ekipi uvidjeli važnost onog što je napravio.
Tačno je i to da se on treba postepeno uvoditi u ekipu, igraju standardni, no, Sušićeva izjava se može tumačiti i tako, da on zapravo nikako neće igrati protiv Liechtensteina, zbog toga što je odmarao 15 dana. To je ono, što meni recimo bode oči. Kada će dobiti priliku za više igre ako neće protiv njih ?
Ako već neće da rizikuje, po meni je racionalno, kada rezultat bude odgovarajući, da ga se ubaci u igru, jer on apsolutno nije takva tipa igrača koji može sistematski narušiti koncepciju naše igre, nego upravo suprotno, i jedan je od igrača kojeg mnogi vidimo kao nosioca naše igre u budućnosti, zato i jeste zaslužio više pažnje od strane selektora.
Tačno je i to da se on treba postepeno uvoditi u ekipu, igraju standardni, no, Sušićeva izjava se može tumačiti i tako, da on zapravo nikako neće igrati protiv Liechtensteina, zbog toga što je odmarao 15 dana. To je ono, što meni recimo bode oči. Kada će dobiti priliku za više igre ako neće protiv njih ?
Ako već neće da rizikuje, po meni je racionalno, kada rezultat bude odgovarajući, da ga se ubaci u igru, jer on apsolutno nije takva tipa igrača koji može sistematski narušiti koncepciju naše igre, nego upravo suprotno, i jedan je od igrača kojeg mnogi vidimo kao nosioca naše igre u budućnosti, zato i jeste zaslužio više pažnje od strane selektora.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa dobro, Pape nije rekao da ga nece uvoditi, nego da nece poceti utakmicu, a vjerovatno ce uci u drugom poluvremenu. Argument mu naravno jeste bezvezan, jer ce recimo na DM-u vjerovatno dati priliku Zahirovicu, koji isto tako nije igrao prosli vikend ako se ne varam...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
nemoj pričat' da je ovo rekao?tk@b3 je napisao/la:Hajrovic kaze ne moze da igra posto je napravio glupost u klubu i dobio crveni karton, nije igrao u zadnjem kolu,i zato ce vidjeti hoce li ikako igrati.. Tacno zalosne izjave

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma igrace 100% samo ne iz pocetka! Vadi nekoga od ovih sa zutim u poluvrjemenu a Hajrovic ulazi. Mogo bi se okladiti da ce biti tako. Pape uzima malo pritisak sa igraca, da se neko nebi bojo da ispane iz ekipe sa takvim izjavama. Nece da narusi atmosferu. Hajrovicu je sigurno reko da ce dobiti minutazu (pa nebi se covjek opredjelio tako brzo za nas, patriotizam na stranu, da mu nisu obecali da ce igrati koliko toliko)!zizu1991 je napisao/la:Kada će dobiti priliku za više igre ako neće protiv njih ?
Za ovog ispred:
Salihovic igra ljvog beka, nemoze tu Hajrovic! Povlaciti Lulica u odbranu (gubi 60% njegovog doprinosa) dabi ubcio Hajrovica je glupo.
Rekao je da su mu umanjene šanse za igru od početka, a da će odlučiti zajedno, koliko će, i da li će uopšte igrati.Tako nekako, parafraziram. Mada je moje mišljenje, da Hajrović svakako ne bi igrao od početka zbog Misimovića.
Da se razumijemo, ovo zbog Misimovića ne znači odmah napad na njega, da ne bi bilo prozivki, nije neka jaka utakmica, tako da ovakve odluke i ne povlače moj gnjev.
Da se razumijemo, ovo zbog Misimovića ne znači odmah napad na njega, da ne bi bilo prozivki, nije neka jaka utakmica, tako da ovakve odluke i ne povlače moj gnjev.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma jbg upravo zato sto i nije jaka tekma Miske moze na klupu, za Latvije, Lihtenstajne, Luksemburge i onako samo i sluzi Pjanic..ali eto posto je previse bitna tekma neka Misketa ako nedo bog krene lose pa se ostali saseru ko sto znaju kad je gusto..
al sam se ismijao na ovo jel nam laka ili teska grupa, neki odose dotle da sam pomislio da su Slovacka i Grcka u najmanju ruku Spanija i Francuska za Spaniju i Francusku
al sam se ismijao na ovo jel nam laka ili teska grupa, neki odose dotle da sam pomislio da su Slovacka i Grcka u najmanju ruku Spanija i Francuska za Spaniju i Francusku

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Neka Miske pocne a onda da izadje u 60' da Hajrovic moze odigrati do kraja.
Kako je samo opucao onu protiv Slovaka, nije ni gledao prema golu samo u loptu.
Kako je samo opucao onu protiv Slovaka, nije ni gledao prema golu samo u loptu.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 okt 2013, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.