BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 10 okt 2013, 10:59

jooooooooooooooooj ubicemo ih momciiiiiiiiiiiiiii......bice 7:0!!!!! zivi bili pa vidjeli!!!!!!!!!!!!! MEDUNJANIN nas SMEKER ce ih razvaliti!!!!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 okt 2013, 11:00

bagrcavi je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kad u utorak navece cujete kalash iz mostarske cernice znajte da pastrmka slavi odlazak na mundijal. Forza BiH i idemo zavrsit ove dvi zadnje stepenice
Nemoj opet Mevlide živ bio.
Kod nas je to malo drugacije. Mi ne slavimo odlazak na mundijal uz colu i chips :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 okt 2013, 11:02

BIH- Lihtenstajna 4-1

Grcka_Slovacka 1_3

Kraj price...da provedemo Baram u miru i rahatluku :mrgreen:

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 okt 2013, 11:15

Gledam pola nasih igraca nezna bosanski jezik ili natucaju...Begovic, Pjanic, Hajrovic, itd...kako se sporazumjevaju da mi je znat :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 11:19

bivsi je napisao/la:Gledam pola nasih igraca nezna bosanski jezik ili natucaju...Begovic, Pjanic, Hajrovic, itd...kako se sporazumjevaju da mi je znat :lol:
Sto se mene tice mogu i na kineskom, glavno nek znaju baratati loptom i neka uvijek daju 100% na terenu.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 10 okt 2013, 11:39

joj ljudi najbolji je dzeko.....kad je doso kod onog ludog cika senada i drogiranog marjana, pa kad ka'e: ko je tu glavni? hahahhahahahahah joooooooooooooooj dzekooooooooooooooooooo

ili kad onaj ludak senad vice: Izete, Izete, sine hodi vamo ....ja sam cika senad hahahahahhahahahhaa

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 okt 2013, 11:50

bivsi je napisao/la:Gledam pola nasih igraca nezna bosanski jezik ili natucaju...Begovic, Pjanic, Hajrovic, itd...kako se sporazumjevaju da mi je znat :lol:
preko GOOGLE TRANSLATE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 10 okt 2013, 11:50

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj ljudi najbolji je dzeko.....kad je doso kod onog ludog cika senada i drogiranog marjana, pa kad ka'e: ko je tu glavni? hahahhahahahahah joooooooooooooooj dzekooooooooooooooooooo

ili kad onaj ludak senad vice: Izete, Izete, sine hodi vamo ....ja sam cika senad hahahahahhahahahhaa

Senad stara pedofilcina, samo da mu je metnut macana, prepade malog Hajrovica divljak :D

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 10 okt 2013, 12:16

vidim priprema se neko slavlje poslije utakmice sa litvanijom, te docek na aerodromu, te halid u kaunasu itd...itd...
ja ipak mislim da ce nam grci pokvariti to slavlje :(
ubjedjen sam da ce grci biti pod pritiskom i da ce zijaniti od slovaka kod kuce i time nas direktno poslati na SP poslije utakmice sa Lihtenstajnom, sto nas dovodi u neugodnu situaciju, jer moramo poceti ranije sa slavljem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nismo se pripremili za tu varijantu, te ce slavlje morati biti sponatno!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 okt 2013, 12:26

Nema opustanja sa Lithenstajnom ce biti mnogo lakse nego sa Litvanijom, a dobra stvar je sto ce tamo biti 90% nasih navijaca ako ne i cijeli stadion. Samo oprezno sa Litvanijom i nece biti problema, ali ako Slovaci zapnu i uzmu bod Grcima prica je zavrsena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 okt 2013, 12:30

hz1987 je napisao/la:vidim priprema se neko slavlje poslije utakmice sa litvanijom, te docek na aerodromu, te halid u kaunasu itd...itd...
ubjedjen sam da ce grci biti pod pritiskom i da ce zijaniti od slovaka kod kuce i time nas direktno poslati na SP poslije utakmice sa Lihtenstajnom, sto nas dovodi u neugodnu situaciju, jer moramo poceti ranije sa slavljem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Znaci druze da ja pripremim kalas sutra :lol: :lol: ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 okt 2013, 14:21

Sta ovo govori bajg HAjrovic nije igro 15dana,MIsimovic nije igro za klubove kako treba ima dvije godine pa opet zapocinje svaku utakmicu ali stvarno ove zadnje 2 protoiv SLovacke ubjeldjivo najsporiji igrac bio i opet PApe ga ne smije da ostavi na klupi..JA bi Dzeku stavio na klupu kad nije u formi,a kamoli MIsimovica..Sto ne volim tu mlitavost

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 okt 2013, 14:25

hz1987 je napisao/la:vidim priprema se neko slavlje poslije utakmice sa litvanijom, te docek na aerodromu, te halid u kaunasu itd...itd...

U Zenici ce poslije utakmice biti vatromet na stadionu, a ako grcka izgubi od Slovacke prelazi slavljen na glavni trg gde se oceukuju i igraci tako da :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 okt 2013, 14:36

kako te Pape nije stid reci da ce Hajrovic igrat manje ili nece igrati nikako zbog toga sto je propustio 1 utakmicu..Pa ni Dzeko nije igrao zadnju,ako se tako gleda..nije covjek zaboravio igrat fudbal u 10 dana..SRAMOTA
volim misketa ko brata al ako se prodje u Brazil stavljati njega u prvu postavu ispred Hajre bio bi apsurd

ZAR se dragi moj pape u ovih 3-4 zadnjih okupljanja u kojim je Mujdza hafifan pa mu se stalno nesto desava,nije mogao naci igrac bolji od Avdije Vrsajevica.
Zar ces pape rizikovat da ti u Brazilu u utakmicama protiv Njemacke,Brazila,Francuske,Portugala-Avdija cuva ronalda,riberija,neymara..

Mnogo je nepravilnosti ovdje a sve ce izaci prvim kiksom koji ce se desiti sto kasnije,nadam se..Od hajrovica preko hrasnice i praznog centra u zenici do Tina Susica koji ce igrati protiv argentine

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 14:38

Mislim da je ta varijanta bolja, necemo morati piti za Bajram :mrgreen:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 okt 2013, 14:40

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:jooooooooooooooooj ubicemo ih momciiiiiiiiiiiiiii......bice 7:0!!!!! zivi bili pa vidjeli!!!!!!!!!!!!! MEDUNJANIN nas SMEKER ce ih razvaliti!!!!!!
Zasto je smeker?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 okt 2013, 14:43

Uh kako bi to lijepo bilo.
A i realna je opcija s obzirom na formu Hamsika i Weisa.
Kad su nadigrali nas mogu i Grke. :)

Valja onda trpiti glupe reklame pola godine do Svjetskog, tipa ove Tiru Liru, Šefika uci Portugalski i to...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 okt 2013, 14:44

BadrHari je napisao/la:

Uh kako bi to lijepo bilo.
A i realna je opcija s obzirom na formu Hamsika i Weisa.
Kad su nadigrali nas mogu i Grke. :)

Valja onda trpiti glupe reklame pola godine do Svjetskog, tipa ove Tiru Liru, Šefika uci Portugalski i to...
Ne igra Hamsik koliko sam ja skonto xD
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 10 okt 2013, 14:47

mirzatele je napisao/la:kako te Pape nije stid reci da ce Hajrovic igrat manje ili nece igrati nikako zbog toga sto je propustio 1 utakmicu..Pa ni Dzeko nije igrao zadnju,ako se tako gleda..nije covjek zaboravio igrat fudbal u 10 dana..SRAMOTA
volim misketa ko brata al ako se prodje u Brazil stavljati njega u prvu postavu ispred Hajre bio bi apsurd

ZAR se dragi moj pape u ovih 3-4 zadnjih okupljanja u kojim je Mujdza hafifan pa mu se stalno nesto desava,nije mogao naci igrac bolji od Avdije Vrsajevica.
Zar ces pape rizikovat da ti u Brazilu u utakmicama protiv Njemacke,Brazila,Francuske,Portugala-Avdija cuva ronalda,riberija,neymara..

Mnogo je nepravilnosti ovdje a sve ce izaci prvim kiksom koji ce se desiti sto kasnije,nadam se..Od hajrovica preko hrasnice i praznog centra u zenici do Tina Susica koji ce igrati protiv argentine
SVE SI UPRAVU NAŽALOST. Baš sve !!!!
Dobro jedino za Misketa si malo prestrog. Ja bih mu dao da igra u prvih 11 ali bi ga i zamjenio odma na poluvremenu ili 60 min čim bi pao kondicijski ili slabo odigrao. Zasad zaslužuje prednost pred Hajrovičem a ima i bolje asistencije.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 10 okt 2013, 15:05

Sarajlijc@ je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:jooooooooooooooooj ubicemo ih momciiiiiiiiiiiiiii......bice 7:0!!!!! zivi bili pa vidjeli!!!!!!!!!!!!! MEDUNJANIN nas SMEKER ce ih razvaliti!!!!!!
Zasto je smeker?

pa jesil ti pratio kad utakmicu? zar nisi vidio prijatelju moj kako on smekerski prima i daje loptu u stilu velikog Patrick Kluiverta! to nemoze svako! prati ga malo vise, pa ces vidjeti kako okrene tipa na sred terena ili kako prima loptu i tkd....bice ti sve jasno!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.