FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 okt 2013, 16:51

Aha, znaci ono sto je apsolutno logicno takmicarskoj u jednom zasjedanju, na osnovu istih dokaza, apelacionoj nije moguce donijeti nikakvu odluku (a ne jednoglasnu) u 2 sjednice na osnovu jos vise novih informacija?! Ocigledno kupuju vrijeme...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 okt 2013, 16:56

Djaba je odlagaju, uprava ima jake argumente 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 okt 2013, 17:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Aha, znaci ono sto je apsolutno logicno takmicarskoj u jednom zasjedanju, na osnovu istih dokaza, apelacionoj nije moguce donijeti nikakvu odluku (a ne jednoglasnu) u 2 sjednice na osnovu jos vise novih informacija?! Ocigledno kupuju vrijeme...
Eh, kako ti znas da su isti dokazi. Nije to bas tako :), recimo mozda na Takmičarskoj nisu imali izjave policijskih službenika koji su bili u toj famoznoj sobi, a na ovoj jesu.
Znaci jos jedan dobar razlog da prije odluce nego oni sto su skontali za 1h onakvu odluku... Pitanje je samo zasto ovi kupuju vrijeme odlaganjem donošenja odluke?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2013, 17:08

A koja je po tebi Aco najpostenija odluka...naravno na osnovu dokaza...ja licno mislim sa onim sto ja znam da bi se utakmica trebala ponoviti pa nek pobjedi ko je bolji..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2013, 17:17

Pa nek se odigra citava tekma jer je prekid bio u 71 minuti..po tim pravilima se mora odigrrati citava pred praznim tribinama..i ko je bolji u tom trenutku neka pobijedi...sve je bolje od zelenog stola Aco ..sve :-))
FK SARAJEVO.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 okt 2013, 17:26

Složio bih se sa Acom da bi se trebalo odigrati još 19 minuta, ali je to po našim pravilima izgleda nemoguće. Tako je u Španiji. Sjećam se jedne tekme gdje je Real trebao odigrati nekih 6 minuta. Preokrenuli su rezultat i pobjedili 2:1 - čini mi se.

Međutim i to je mač sa dvije oštrice. Real je za nastavak te utakmice uveo "sve same napadače" - potpuno drugi sastav. Pa ni to nije baš najregularnije, al' hebi ga tako je kako je.

Kada dođe do ovakvih scena, uvijek će jedna strana biti oštećena. FSBiH treba raditi zajedno sa klubovima da se ovakve stvari ne dešavaju.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 09 okt 2013, 17:30

S obzirom da navijačima sar'jva nije prvo ulijetanje u teren logično je da kazna bude veća u odnosu na prethodnu, a ne manja, ali ko će ga znati, jak ovaj malezijski lobi, ne bi me začudilo da ''u inat dušmanima'' zatraži da se tekma igra u Maleziji. :roll:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2013, 17:36

Trequartista je napisao/la:S obzirom da navijačima sar'jva nije prvo ulijetanje u teren logično je da kazna bude veća u odnosu na prethodnu, a ne manja, ali ko će ga znati, jak ovaj malezijski lobi, ne bi me začudilo da ''u inat dušmanima'' zatraži da se tekma igra u Maleziji. :roll:
Kakve nebuloze...jesmo jaki i postajemo jaci al jos ne kontrolisemo liguuu. :D
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2013, 17:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:S obzirom da navijačima sar'jva nije prvo ulijetanje u teren logično je da kazna bude veća u odnosu na prethodnu, a ne manja, ali ko će ga znati, jak ovaj malezijski lobi, ne bi me začudilo da ''u inat dušmanima'' zatraži da se tekma igra u Maleziji. :roll:
Kakve nebuloze...jesmo jaki i postajemo jaci al jos ne kontrolisemo liguuu. :D
Vidis, ja necu da budem bezobrazan, a ti spominjes ulijetanje navijaca na tekmi Zeljo - Slavija. E, pa ako vec hoces da budes pametan, onda se malo raspitaj sta se desi nakon tog susreta, kako ovi iz Zelje zavrsise sve u svoju korist. Ja znam, ali necu da budem bezobrazan. I da, post ti je izbrisan znas zbog cega, drugi put ces biti odstranjen s foruma.
Sta se bojis :roll: ..omaklo mi se hallali... :pa dobro eto za Slaviju su nesta izmajmunisali..sta je sa derbijem.. :?
ili sta je sa Sadovicem...vjerovatno ces reci to su bila druga vremena,drugi ljudi..pa evo sada su ovi novi pa veze nemaju sta rade i primjecujem da ih i ti itekako ne postujes i ne cjenis previse.. ;)
FK SARAJEVO.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 okt 2013, 17:58

sljedece sedmice ce se samo potvrditi 3-0 za borac i gotovo. :|
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2013, 18:02

aleksandar_veliki je napisao/la:mma_hz, čega da se bojim, vas ili njih ili onih anamo tamo, malo vas je :). Mozemo se ja i ti ovdje natezati, ja sam ti rekao sta bi po meni bilo najrealnije, ali bojim se da je ovdje 0:3 zacementirano. Mjerodavna su izvjesca sluzbenih lica, kakva su ona bila, znas vrlo dobro. Da li je Sarajevo osteceno, da. Da li su navijaci po ko zna koji put zabili noz u ledja klubu za koji navijaju, da. Zivot ide dalje, jos nista nije izgubljeno, samo trebaju ljudi koji vode klub stisnuti onu stvar i uraditi jedini logican potez.
Malo nas je al smo **** :mrgreen: hahaha...ma nije bas zacementirano al otom potom...pa dobro puno je 100 milja.. :D da su zabili noz jesu ..ne noz vec sablju po meni..nikad oni muda na koja mislis nece stisnuti ...nazalost..ne moze mahala voditi klub..
FK SARAJEVO.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 okt 2013, 18:47

Bolja stela odlucuje :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 09 okt 2013, 19:08

Bosniacum Lilium je napisao/la:
worchester je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ako savez ne spasi Borac, onda im je gasenje neminovno. Mada, nazalost, vuce se na stranu Borca, oni izgleda moraju osvojiti ligu.
kakva retardirana teorija zavjere :o
samo ti zijevaj, pazi da ti slon ne uleti u usta ;) pogledaj malo stanje u Borcu, ni Bog ih ne moze izvaditi iz dugova ;)
i koji qrac onda briga za borcem.zasto savez mora da cupa borac?neka se sami vade ako su u problemu.onda bi savez trebao pomoci slobodi tz da se vrati u pl.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 09 okt 2013, 19:30

nije ni vama bilo prvo pa sto se utakmice nisu reg 0-3 za protivnika?

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 okt 2013, 22:03

Ja sam ocekivao realno bodove dobili smo kaznu i suspenziju huligani uhapseni i kaznjeni 3 boda nama su odmah trebala biti prepisana.

Borac hoce da istupi ma zdravoooooo istupite ko ste vi da prijetite koja ste to vi sila da prijetite izlaskom iz lige kao da bi nesto time izgubili nebi vec bi i dobili vjeruj te mi.

Ako ce se ici da se obje strane zadovolje ponovit tekmu, ako ce se ici posteno 3 boda nama kao sto su i oni nas 2005 zeznuli i uzeli nam bodove.
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 okt 2013, 22:17

Evolution87 je napisao/la:sljedece sedmice ce se samo potvrditi 3-0 za borac i gotovo. :|
Ma i ja sam 100 % siguran da će tako biti....Ne sjećam se nešto da je nekad ova druga poništila odluku prve komisije...Neka su se žalili, ali to je već završeno....Idemo dalje.. :| :|
P.S. " onclick="window.open(this.href);return false;

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 okt 2013, 07:56

Ma imate svoju temu o Sarajevu pa raspravljajte tamo o toj utakmici.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 okt 2013, 08:04

corleone87 je napisao/la:Ma imate svoju temu o Sarajevu pa raspravljajte tamo o toj utakmici.
:lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 okt 2013, 08:04

Hordas Doboj je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Ma imate svoju temu o Sarajevu pa raspravljajte tamo o toj utakmici.
:lol:
:lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 okt 2013, 09:43

Realno utakmicu treba ponoviti, a kaznu podebljati!
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, Lecler, mnon46, Noke995, skoJaa i 40 gostiju.