2.20 dobit ce oni ovo sigurno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
BelminM23 je napisao/la:Veceras na Igokeu treba igrati
Igraj ti dvicu...lumani je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Veceras na Igokeu treba igrati
samo se pitam,na koji nacin
Pa i igramoBelminM23 je napisao/la:Igraj ti dvicu...lumani je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Veceras na Igokeu treba igrati
BelminM23 je napisao/la:Igraj ti dvicu...lumani je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Veceras na Igokeu treba igrati
lumani je napisao/la:Igraj ti dvicu...BelminM23 je napisao/la:[quote="lumani"
isto ko i sinoć pogođeno 3 od 4, sutra idemo dalje. Vodit ću statistiku ovdje, odlučio sam igrati 15 kola pa da vidimo gdje ću stić.hoshafka je napisao/la:loša ponuda danas al ne mogu da mirujem, nastavljam sa sistemom 3/4.
3 para iz hokeja i jedan iz košarke
sretno
Nepisano kladioničarsko pravilo.. ne igraj protiv Fedexa, barem iz poštovanjaHaHu1x2 je napisao/la:Monfils - Fedex 1 @ 3.20
Francuska/19 - Island/19 1 @ 1.30
Španjolska/21 - BiH /21 1/1 @ 1.35
Ukupni koeficijent preko 5
Prilicno sam ubjedjen da ce ovaj listic proci ...
Omiljeni mi je, ali moje je pravilo ne igraj protiv ludog francuza zato sto on ne postuje nikog, pa ni najvecegBenjooJutub je napisao/la:Nepisano kladioničarsko pravilo.. ne igraj protiv Fedexa, barem iz poštovanjaHaHu1x2 je napisao/la:Monfils - Fedex 1 @ 3.20
Ruđera treba ganjat kontra sad redovno - ocito je da to vise nije stari sampion i da je u silaznoj putanju - inace bi drugacije bila kvota 6-7 na Uglješu nego ovako mizerno 3.2BenjooJutub je napisao/la:Nepisano kladioničarsko pravilo.. ne igraj protiv Fedexa, barem iz poštovanjaHaHu1x2 je napisao/la:Monfils - Fedex 1 @ 3.20
Hvala na poklon kvoti , tebi na dusumilanist je napisao/la:Honved - Puskas Academy 1 @ 1.58
Pecsi - Koposvar 2 @ 3.00
poklon kvota na Koposvar
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.