Zvjezdan Misimović

samson
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la samson » 09 okt 2013, 21:49

Kakav god da je, sutra pada gol. I asistencija ...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 okt 2013, 21:51

samson je napisao/la:Kakav god da je, sutra pada gol. I asistencija ...
Bar jedna, Zvjezdane.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2013, 21:52

Protiv Lihtenstajna on moze dat gol ili asistenciju i sa jednom nogom, ali ovakav nam nece bit od nikakve koristi protiv ozbiljnih protivnika. To je dokazano protiv Slovacke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 okt 2013, 21:59

Cartman je napisao/la:Protiv Lihtenstajna on moze dat gol ili asistenciju i sa jednom nogom, ali ovakav nam nece bit od nikakve koristi protiv ozbiljnih protivnika. To je dokazano protiv Slovacke.
Do prvenstva ima vremena. Kvale su skoro pa prosle, zavrsavamo uspjesno i svoj doprinos je dao i ovaj covjek. Vjerujem da je Miske pametan decko. Da konta, da se moze oprostiti (a mozda i ne) na najbolji moguci nacin. Mundijal u Brazilu!

Ili cemo biti svi kao Don Carlitos (bljuvati bljuvotine), a kada mu covjek lijepo napise sta se desava sa Misimovicem, kao najveci hinjo se usuti da bi nakon tri posta nastavio po starom. Bljuvati bljuvotine ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2013, 22:32

samson je napisao/la:Ili cemo biti svi kao Don Carlitos (bljuvati bljuvotine), a kada mu covjek lijepo napise sta se desava sa Misimovicem, kao najveci hinjo se usuti da bi nakon tri posta nastavio po starom. Bljuvati bljuvotine ...
Miske je još uvijek tu, htjeli to oni ili ne, tu ne mogu apsolutno ništa. Što je najbitnije, sve je do njega, još uvijek sam kroji svoju sudbinu.

Što se tiče kilaže, tu je situacija jasna, da ne kažem alarmantna. Samo pogledajte slike iz Wolfsburga i sve će biti još jasnije, nabacio je desetak kila (ovo je moja procjena, nisam neki stručnjak za te stvari), jbt, u Wolfsburgu mu je onaj dres visio kao na 'ofingeru', a sad mu dođe kao 'body' majica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 okt 2013, 22:36

samson je napisao/la:
Ili cemo biti svi kao Don Carlitos (bljuvati bljuvotine), a kada mu covjek lijepo napise sta se desava sa Misimovicem, kao najveci hinjo se usuti da bi nakon tri posta nastavio po starom. Bljuvati bljuvotine ...
Ja gore nisam odgovorio dalje, jer nisam zelio ici u dalju raspravu a i tacno je sto je Virtual napisao, tako da nije bilo potrebe dalje nesto puno dobacivati, kao sto je tacno da odugo nije na nivou. Moj stav je i dalje da je on strasno pao u formi i da nije vise ni blizu onaj igrac iz dana sa Wolfsburgom i da zivi od kredita navijaca i strucnog staba.

A ove slike iznad govore vise nego hiljadu mojih rijeci iskazanih, tako da nema potrebe da pisem "bljuvotine", vidi se na sta se covijek sveo i bez mog doprinosa.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 okt 2013, 23:13

tek kad se Miske na dan tekme (Bajram) najede baklave :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2013, 23:21

DonCorleone je napisao/la:A ove slike iznad govore vise nego hiljadu mojih rijeci iskazanih, tako da nema potrebe da pisem "bljuvotine", vidi se na sta se covijek sveo i bez mog doprinosa.
Zar ovo ispod nije bljuvotina i pokušaj omalovažavanja neistinama?
DonCorleone je napisao/la:Trenutno nije standardan ni u Kini izgleda , ostala je jedino jos Australija i Premier liga BiH za njega :lol: a vamo kolo vodi u reprezentaciji koja pretenduje ka TOP 10 svijeta, neko je ovde dobro lud samo jos ostaje da se vidi ko :D .
Voli te tvoje Sarajevo.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 09 okt 2013, 23:41

Pa sta vam je ljudi.. ide zima pa cojk nabacio koju kilu vise. Halalite mu, zna bas zima biti. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2013, 23:42

reptile je napisao/la:Pa sta vam je ljudi.. ide zima pa cojk nabacio koju kilu vise. Halalite mu, zna bas zima biti. :mrgreen:
Čist dokaz da je kineska kuhinja čudo :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 okt 2013, 23:44

nema ovo neke veze s Kinom. Pogledajte u kakvoj je fizickoj formi Muslimovic :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2013, 23:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:nema ovo neke veze s Kinom. Pogledajte u kakvoj je fizickoj formi Muslimovic :)
Naravno, zezamo se malo. Misketova kilaža je počela da raste još u Galatasarayu.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 okt 2013, 23:50

Virtu4l je napisao/la:
Zar ovo ispod nije bljuvotina i pokušaj omalovažavanja neistinama?
DonCorleone je napisao/la:Trenutno nije standardan ni u Kini izgleda , ostala je jedino jos Australija i Premier liga BiH za njega :lol: a vamo kolo vodi u reprezentaciji koja pretenduje ka TOP 10 svijeta, neko je ovde dobro lud samo jos ostaje da se vidi ko :D .
Pazi druze, on igra u Kini i nije zapoceo jednu, dvije utakmice i mene je to podsjetilo na stare dane kada je hemeriode nabacivao u Rusiji, i razmislio sam, sta mu nakon Kine jos ostaje? Ja znam da jedan Drogba ide u Galatu i igra ligu sampiona, a Misketu ostade umjesto lige sampiona, krigla i sampita. To je jedina realnost u vezi njega. Mi pretendujemo ka TOP 10 svijeta i jedina smo ekipa u TOP 15 koja zove igrace iz Kine. Sta je tebi tu pljuvanje?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 okt 2013, 23:54

Misketov stil igre ne trpi zbog broja kliograma. On je igrac poteza. U reprezentaciji nikada nije ni imao neke defanzivne zadatke i sl.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2013, 00:00

Sve je to jasno, ali nećemo udarati nisko da bi nekoga omalovažili. Misketov problem smo svi uočili i ne vidim da na ovoj temi neko piše da je Miske nezamjenjiv i slično. Jbg, respekt prije svega. Doskočice tipa Australija ili Premijer liga BiH nisu na mjestu. Ok, voliš Pjanića, Miske ti je za staro gvožđe - u redu, tvoje mišljenje i ja ga prvi poštujem. Međutim ima nas koji volimo Misimovića i pri tome smo sasvim realni, premotaj temu unazad i vidjet ćeš da svi priznaju da Miske nije onaj stari, ali isto tako mislimo da se može dotjerati i opet biti igrač koji ima šta da pokaže u ovom timu. Sigurno da ima dovoljno kredita i kod selektora i kod navijača.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 okt 2013, 00:10

Ovo za Australiju je sasvim ozbiljno receno, jer je i sam bio u nekom intervju-u upitan dali si moze zamisliti angazman u Australiji. A koliko razlike ima izmedju Kine i Premier lige BiH ne znam tacno. Znam jedino, da bi nasa liga sa njihovom infrastrukturom bila 1000x jaca nego sto je danas slucaj sa istom. Misimovic jeste staro gvozdje, sto prije to shvatite i svarite, to bolje po vas. Pjanic je alfa i omega ove ekipe i buduci vodja sredine terena BiH, tu nema vise diskusije nikakve. Licno ne vjerujem da se Miske moze ponovo utjerati, jer ako nije do danas, ne vidim razloga zasto bi sutra.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2013, 00:16

Njega jedino u pravu fizicku formu moze vratit Magath. Nakon par losih angazmana u Bundesligi mozda i on ode u Kinu po stare dane. To nam je jedina nada. On tamo radi sta hoce i zato je se udebljao. Uvijek je imao problema s tim, ali ovo sad...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2013, 00:20

DonCorleone je napisao/la:A koliko razlike ima izmedju Kine i Premier lige BiH ne znam tacno. Znam jedino, da bi nasa liga sa njihovom infrastrukturom bila 1000x jaca nego sto je danas slucaj sa istom.
Ovdje je razlika ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fo ... ue_players" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne vjerujem da bi Drogba, Edu, Barrios, Anelka, Hoarau ili Keita igrali Premijer ligu BiH.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 okt 2013, 00:30

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:A koliko razlike ima izmedju Kine i Premier lige BiH ne znam tacno. Znam jedino, da bi nasa liga sa njihovom infrastrukturom bila 1000x jaca nego sto je danas slucaj sa istom.
Ovdje je razlika ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fo ... ue_players" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne vjerujem da bi Drogba, Edu, Barrios, Anelka, Hoarau ili Keita igrali Premijer ligu BiH.
Pa ova lista je katstrofa :o .

Ja sam tebi cesto rekao da si u nekim stvarima u pravu a u nekim potpuno nerealan. Misimovic je vec dan danas staro gvozdje i to su cinjenice. On se ne moze nositi sa najjacim igracima na svijetu a mi pretendujemo upravo ka tome da se nosimo sa najjacim timovima na svijetu. Nije slucajno da igra u Kini i da nema angazman u Evropi.

Te igrace koje si ti naveo kao neki faktor, su tu radi novca. Kada te igrace odbijes i ostanu Kinescici i ostali, od te lige nema nista. Kineska liga je nekvalitetna i katastrofa za bilo kojeg igraca. Oni poznatiji igraci su tu samo radi novca, a ambicije su nikakve ili takve da cashiraju sto vise i onda bye, bye, ala Ciro strateg.

Svi ti igraci bi igrali i u Premier ligi BiH da mi imamo te pare za ponuditi ali ih nemamo, a da imamo bili bi 1000x jaci nego Kineska liga. Otvori oci druze Virtuale.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 10 okt 2013, 00:41

@ DonCorleone sve objasnio.

Ni Eto nije isao u neku Mahalu u Rusiji zbog ljubavi, ili zelje da se dokaze nego zbog love. Kao i ovi u Kinu.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.