Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sad je sve jasno.BluesForever je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Linđo prošvercan preko grane, spreman za nova dijeljenjaAggerYNWA je napisao/la:jesil donio linđegaston je napisao/la:Lijep pozdrav raja, vratio se i ja sa Bosfora![]()
Odgledao sam snimak tekme jer nisam bio u mogucnosti pratiti meč tamo.Ugl. zadovoljan pobjedom i sa nova 3 bodaFin je pogled sa vrha
![]()
Pozz svima
ima musterija za podijeliti
Suska se da sef vara svoju zenu . Ova je dosla iz vedra neba , da nije preko neke vezeRodgersBOSS je napisao/la:Jel ovo ona sefova(iz aviona) il neka nova?
Mene je toliko iznenadila ova vijest da sam otišao na stranicu UEFE i FIFE gdje na njihovoj tablici smo 28-rangirani klub.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kakav kralj je Toure.![]()
PS: U odnosu na proslo mjerenje, mi smo napredovali 2 mjesta na listi najjacih europskih klubova ove sedmice. Trenutno smo 12. klub u Europi!
_
http://bleacherreport.com/articles/1804 ... =liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
To mjerenje ne treba gledati ono na šta treba obratiti pažnju je UEFA-in koeficijent a tu je Liverpool 28.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kakav kralj je Toure.![]()
PS: U odnosu na proslo mjerenje, mi smo napredovali 2 mjesta na listi najjacih europskih klubova ove sedmice. Trenutno smo 12. klub u Europi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.