Jarane, jesam ljut na njega, kao i na sve one koji kad cijela zemlja slavi ZLATNO DOBA bh. fudbala, traži dlaku u jajetu i nema snage da se raduje, a njihova zemlja. Jesam, ljut sam na one koji jedva čekaju poraz samo da bi mogli glumiti pametnice u raji, po forumima...na takvce sam uvijek bio ljut, sad sam ljut i uvijek ću biti. A oca sam spomenuo samo da vam demonstriram na neki način da mi je ponašanje takvih vrlo blisko i da sam vrlo dobro upoznat s tom vrstom Bosanaca i Hercegovaca. Ništa više.velez_mostar je napisao/la:Vjerujem da si jako ljut na starog, i o njemu mislis sve nabrojano, ali ne trebas to ovdje iznositi, nije pravo mjesto, ovo je sportski forum i tema nije vezana za odnose unutar familije.ronweasley je napisao/la:Za sve vas koji ordinirate pod krinkom "konstruktivnih kritičara"(mo'š mislit'), a zapravo ste obični miševi, provokatora i pljuvača, Marjan vam je u onom CD-u, zajedno sa Edinom Avdićem lijepoo objasnio. To što vi imate, od čega vi bolujete, zove se kompleks niže vrijednosti. Kako čovjek pametno primijeti, nezadovoljni ste svojim životima, dokle ste dobacili na privatnom planu, pa ste onda užasno ljubomorni i zavidni i pljujete po onima koji su uspjeli. Pa makar to značilo da ne volite svoju zemlju, svoje ljude.
Jbt, pričam poslije utakmice sa starim(da, i on je jedan od vas, nažalost), čitam ovdje vaše nebuloze i bljuvotine...imam osjećaj kao da bi i taj moj stari i vi ugrizli sami sebe za guzicu da fudbalska reprezentacija sad ne ode u Brazil, da nijedan sportist iz Bih više nikad ne uspije...vi bi častili po' države. Šta je to tako u vama?
Nije ovo off topic, jer evo isto radite na 5-6 tema, uključujući i ovu. Pa majku mu, zar se niko ne sjeća šta je sve Miske uradio za naciju, za reprezentaciju? Koliko je samo puta izvadio kestenje iz vatre. U redu, ima viška kilograma, mora raditi na sebi, to stoji. Ali to treba ostati u okvirima konstruktivne kritike, bar iz poštovanja prema ovoj instituciji. Bar poštovanje je zaslužio. Ali ne...vi odmah pljujete, odmah pronalazite neke "duhovite" usporedbe, dosjetke...a isti ti koji sada to rade će nakon prvog gola, asistencije, kad nas sljedeći put izvadi iz govana, ljubit mu stope, uvlačit mu se gdje sunce ne sija, pisati "oplodi me" "yebi me" "Bosanski zmaju" i slično...jednom riječju-licemjerstvo.
A sve to pod krinkom "konstruktivne kritike".
Zvjezdan Misimović
- ronweasley
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- Omerbavarac
- Kontakt:

Tako to radi kralj svih kraljeva a ovako ce isto raditi i nejaci iz Lihtenstajna i Litvanije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Još jedan gol. Nije loše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Raduje dobra forma Misketa pred duele sa Lihtestajnom i Litvanijom. Protiv takvih ekipa ovakav Miske moze u potpunosti doci do izrazaja. Neka gurne koji pas za Dzeku i Ibisevica i zabije nesto iz penala i dosta 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nije nikad ni bilo..protiv ekipa koje ne trce..Virtu4l je napisao/la:Nema zime za njega
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
evo nama još jednog misketa
treći sin..mašala

Claus je napisao/la:Uvijek ga otpisuju, a on se uvijek vraća. Strongest than ever.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Miske dobio trećeg sina, nek je hairli Miske i da te nadmaše sva trojica 

DRUG NEBI TI PUNCA
Cestitike "tatko" Miske!
Naš nogometni reprezentativac Zvjezdan Misimović po treći put postao je otac. Njegova supruga Stefanija u Minhenu rodila je sina.
Prvotimac kinskog Guiža i njegova supruga već imaju dva sina Luku i Niku, a treći je dobio ime Noel i cijela porodica presretna je zbog prinove.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Goalgetter
- Kontakt:
Misketa danas nema nikako u sastavu protiv Shanghai Shenua. Da nije mozda povrijedjen?
- DonCorleone
- Kontakt:
Trenutno nije standardan ni u Kini izgleda , ostala je jedino jos Australija i Premier liga BiH za njegaGoalgetter je napisao/la:Misketa danas nema nikako u sastavu protiv Shanghai Shenua. Da nije mozda povrijedjen?

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bez ikakvog gledanja na to je li standardan u kini i sl, miske nam je zlata vrijedan protiv repki tipa ove dvije s kojima igramo sad ove dvije zadnje tekme kvalifikacija..protiv repki gdje fakticki samo mi napadamo, za probijanje bunkera svojim majstorskim potezima, al protiv iole ozbiljne i trkacke repke tipa slovacke nedavno, miske nema sta traziti u prvom sastavu..na njegovo mjesto pjanica staviti i to je to..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Loš pokušaj. Da malo bolje pratiš Misketa, znao bi kolika je glupost to što si rekao, jer je on među najboljim i najstandardnijim igračima u Guizhou. Da nije standardan, bar bi bio na klupi, zar ne?DonCorleone je napisao/la:Trenutno nije standardan ni u Kini izgleda , ostala je jedino jos Australija i Premier liga BiH za njegaa vamo kolo vodi u reprezentaciji koja pretenduje ka TOP 10 svijeta, neko je ovde dobro lud samo jos ostaje da se vidi ko
.
Obzirom da je u posljednjim utakmicama redovno dobijao žute kartone, vjerovatno je to razlog zašto ga danas nema u sastavu. Još malo statistike, u 27. utakmica svog kluba, propustio ih je pet, zbog kartona i povreda.

Šta misliš jeli ovo kapitenska traka oko ruke?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja ga juce vidio u Munchenu ode sa porodicom na oktoberfest.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja ovog Misketa ne bi trpio vise ni sekunde, gledam ove slike sa treninga, Spahic i oni u crnim jaknama naspram Misimovica izgledaju ko lavovi pusteni iz kaveza, prespremni, a on sav nekakav bljed i debeo jedva trci. Postao mi je kroz ovo igranje u Kini dosta antipatican, a ranije sam ga izrazito cjenio.
Safet bi ga lagano trebao navikavati na klupu a u slucaju rafalanja poslati charter letom u Den Haag.
Safet bi ga lagano trebao navikavati na klupu a u slucaju rafalanja poslati charter letom u Den Haag.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Stvarno previse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ustat pa reci Zvjezdan Misimovic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa zar ne može da ima malo stomaka ?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.