U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
mislim da nije tacno jer ima momaka iz RS-A koji su tek presli da igraju za neki od srbijanskih klubova i dobili pozive za Srbiju a mladji su od '95 godistalucif3R666 je napisao/la:sad ko je rodjen iza 95 ne moze igrat za druge repke ako nema nikakve veze ?? ako nema nekog clana iz drugih zemalja ili ?
16min, vec 2:0
sta sam vam rekao, Malkocevic je uzeo pare na pozivima i ova trupa nije ni qrca vrijedna.
natrpace ih do vrha.
sta sam vam rekao, Malkocevic je uzeo pare na pozivima i ova trupa nije ni qrca vrijedna.
natrpace ih do vrha.
Odlicno smo se pripremili...cijeli strucni stab odmah otjerati
Dobro smo prosli..
Nego sta mislite kol'ko ce spanci nabit' one u21 antitalente(cast izuzetcima Prcicu i donekle Grahovcu)..ja predvidjam nekih 6:0, a eno onaj sto igra u 2 hrvatskoj ligi planira da ih iznenadimo(Bevab)
Sve oci bacit' u omladinske selekcije njemacke,svicarske,svedske, austrije..jer kao i dosad, od ovih nasih nema hajra..

Nego sta mislite kol'ko ce spanci nabit' one u21 antitalente(cast izuzetcima Prcicu i donekle Grahovcu)..ja predvidjam nekih 6:0, a eno onaj sto igra u 2 hrvatskoj ligi planira da ih iznenadimo(Bevab)

Sve oci bacit' u omladinske selekcije njemacke,svicarske,svedske, austrije..jer kao i dosad, od ovih nasih nema hajra..
-
- Kontakt:
Bevab sto je dao najjacu izjavu u historiji bh. sporta poslije poraza 4:1 od Madjarske hahahfanatic je napisao/la:Dobro smo prosli..![]()
Nego sta mislite kol'ko ce spanci nabit' one u21 antitalente(cast izuzetcima Prcicu i donekle Grahovcu)..ja predvidjam nekih 6:0, a eno onaj sto igra u 2 hrvatskoj ligi planira da ih iznenadimo(Bevab)![]()
![]()
"Moglo je vrlo lako biti 3:0 za nas"
hahahaha. A sto je najgore i bilo bi 3:0 da je onaj talenat oko kojeg se otima po skandinavije i skotska 2x tragikomicno reagov'o kod 1:0 - jednom s 2m primio loptu i dod'o golmanu i drugi put izadje sam pred golmana i opet mu je doda, nije htio ni da suta. Kazu da je merhametlija, pa mu zao bi madjara..imperator10 je napisao/la:Bevab sto je dao najjacu izjavu u historiji bh. sporta poslije poraza 4:1 od Madjarske hahahfanatic je napisao/la:Dobro smo prosli..![]()
Nego sta mislite kol'ko ce spanci nabit' one u21 antitalente(cast izuzetcima Prcicu i donekle Grahovcu)..ja predvidjam nekih 6:0, a eno onaj sto igra u 2 hrvatskoj ligi planira da ih iznenadimo(Bevab)![]()
![]()
"Moglo je vrlo lako biti 3:0 za nas"

Nešto se mora poduzeti sa našim mladim selekcijama.Očito je da slektori uzimaju pare za pozive, od Vlade Jagodića pa na dalje.Za Vladu sam lično čuo od jednog igrača a mislim da ni drugi nisu nikakva razlika.
Iskreno, isti qrac uzimali il' ne uzimali pare. Kad vidis kol'ko se ulaze u mlade igrace, svi su u 5 deka - ne zna se koji je losiji. Govorim za ove sto po regionu igraju, a za omladinu izvana je opet bolje da igraju za te zemlje u mladjim kategorijama i rade s pravim trenerima i u dobrim uslovima i onda ih u A zvat' - kako je praksa i dosad bila.anel81m je napisao/la:Nešto se mora poduzeti sa našim mladim selekcijama.Očito je da slektori uzimaju pare za pozive, od Vlade Jagodića pa na dalje.Za Vladu sam lično čuo od jednog igrača a mislim da ni drugi nisu nikakva razlika.
Samo zamislite na sta bi nasa repka danas licila da nema djece koja su vani odrasla..hladno bi se s latvijom krvili za 3 mjesto

To jest, prvo treba od klubova početi jer golemo je da u dijaspori u kojoj ima 4-5 puta manje našeg stanovništva nego u domovini imamo više talenata nego u BiH.Danas sam čitao u jednim našim novina kolumnu novinara Mladena Bošnjaka i stvarno mu je svaka na mjestu oko naših omladinaca.A za nekih 10 godina više nećemo moći crpiti djecu iz dijaspore jer će svi već biti "stranci" i neće ni naš jezik znati.fanatic je napisao/la:Iskreno, isti qrac uzimali il' ne uzimali pare. Kad vidis kol'ko se ulaze u mlade igrace, svi su u 5 deka - ne zna se koji je losiji. Govorim za ove sto po regionu igraju, a za omladinu izvana je opet bolje da igraju za te zemlje u mladjim kategorijama i rade s pravim trenerima i u dobrim uslovima i onda ih u A zvat' - kako je praksa i dosad bila.anel81m je napisao/la:Nešto se mora poduzeti sa našim mladim selekcijama.Očito je da slektori uzimaju pare za pozive, od Vlade Jagodića pa na dalje.Za Vladu sam lično čuo od jednog igrača a mislim da ni drugi nisu nikakva razlika.
Samo zamislite na sta bi nasa repka danas licila da nema djece koja su vani odrasla..hladno bi se s latvijom krvili za 3 mjesto
Kada razmisljam o nasim mladim repkama sjetih se onog vojnika kada rece oni kao napadaju a mi se kao branimo.
Nase mlade selekcije. Jedni se prave kao igraci , a drugi kao treneri. Kada dodje do repke opet dijaspora. A ovi mogu da se igraju do tada.
Jagodic . Smijesan lik i neposten do daske. Stavio bi milion uzvicnika iza ove tvrdnje.
Nase mlade selekcije. Jedni se prave kao igraci , a drugi kao treneri. Kada dodje do repke opet dijaspora. A ovi mogu da se igraju do tada.
Jagodic . Smijesan lik i neposten do daske. Stavio bi milion uzvicnika iza ove tvrdnje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
skoro svi Hrvati iz BiH imaju duple pasoše i drzavljanstva,a takodje i talentovani sportisti iz RS-a dobijaju drzavljanstva SRbije nikad nista nama ne ide na ruku..Dok jos mozemo okoristiti se nekim igracem iz dijaspore koji je odgojen kao patriota to je toAdi_Zepce je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Mislim da će teško više biti odljeva reprezentativaca u susjedne države osim ako im nije minimalno djed s tih prostora. Ide nam na ruku to pravilo za igrače rođene nakon raspada bivše države.
Dobio je i Cvitanić (onaj iz Argentine) hrvatski pasoš, domovnicu sve živo, ali nije zaigrao za Hrvatsku. Jer mu je tek pradjed rođen u Hrvatskoj. Nas je zezalo ovo pravilo u vezi bivše Jugoslavije, ali sada je i to prošlo, tj. nadolaze generacije rođene u sadašnjoj državi. Bar ja tako mislim, ne znam opet, nisam pravnik!zgembo89 je napisao/la:skoro svi Hrvati iz BiH imaju duple pasoše i drzavljanstva,a takodje i talentovani sportisti iz RS-a dobijaju drzavljanstva SRbije nikad nista nama ne ide na ruku..Dok jos mozemo okoristiti se nekim igracem iz dijaspore koji je odgojen kao patriota to je toAdi_Zepce je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Mislim da će teško više biti odljeva reprezentativaca u susjedne države osim ako im nije minimalno djed s tih prostora. Ide nam na ruku to pravilo za igrače rođene nakon raspada bivše države.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra u 20:30h U21 reprezentacija igra protiv Spanije. Najvljeni sastav Spanaca u medijima:
ESPAÑA: Pacheco; Carvajal, Amat, Gómez, Bernat; Jesé, Sergi Roberto, Pardo, Suso; Muniain, Morata.
ESPAÑA: Pacheco; Carvajal, Amat, Gómez, Bernat; Jesé, Sergi Roberto, Pardo, Suso; Muniain, Morata.
mogao bi Vlado uskoro biti bivši .. ono, vrijeme je da ode, ali ko umjesto njega?
izbor selektora nam je u pm
inače nam od Španije ne gine petica, ako se ne počnu zafrkavat' na tri 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nema prenosa jeldeGoalgetter je napisao/la:Sutra u 20:30h U21 reprezentacija igra protiv Spanije. Najvljeni sastav Spanaca u medijima:
Yebat ce nam mater, ali tako bi bilo i da nam je Mourinho selektor. Ljudi jednostavno godinama imaju mladu repku koja bi se bez problema plasirala za seniorsko EP ili SP iz vecine grupa. Evo recimo vise od ovih likova bi mogli igrat u prvih 11 nase A-repke. Da ne pricam o prosloj generaciji sa Iscom, Thiagom, De Geom i tako dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Sutra u 20:30h U21 reprezentacija igra protiv Spanije. Najvljeni sastav Spanaca u medijima:

auu, odvedite djecu u druge sobu, ovo bi moglo biti brutalno.... 

Zadnja izmjena: Batko, dana/u 10 okt 2013, 08:39, ukupno mijenjano 1 put.
ima streamzgembo89 je napisao/la:nema prenosa jeldeGoalgetter je napisao/la:Sutra u 20:30h U21 reprezentacija igra protiv Spanije. Najvljeni sastav Spanaca u medijima:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, HariTz, Zagor i 19 gostiju.