Postao/la reds_forever » 13 dec 2008, 18:49
Dodje mi da plačem....!!!!!Ne znam sta da kazem!!!Pojedinci ne znaju ni lopte dodat,dodam im citavu familiju na MSN!!!Dossena nek odmah sad briše iz kluba jer on nije za liverpoola.....nek mu se pridruzi i Benayoun,i Zahr.Gerrard je kao i uvijek spasitelj,boli me dusa kad vidim koliko se covjek trudi,svaku mrvu snage daje za ovaj klub sve zivo daje za liverpool a klocevi poput dossene,benayouna,riere,zahra samo razmisljaju kako ce dobiti prokletu platu dabogda je nikad vise ne dobili!!!!!Benitez mi se vise na vrh glave popeo,umjesto da ubaci keanea on ubacuje rezervistu kao da je neka nebitna utakmica.Riera je kao i Dossena svaku Boziju loptu upropastio,Kuyt je odigrao neuobicajeno lose,Benayounove zgoljave noge ne mogu ni mrava zgazit a kamoli da udare loptu!!!!Carragher jeste dao autogol ali se covjek trudio da ispravi,pokusavao je,borio se i hypia takodje,mascherano je bio balerina....bolje da ne nastavljam da ih dalje ocjenjujem....U danasnjoj utakmici ekipu su mogli ciniti :Gerrard,Hypia,Carragher,Reina,Babel.Vjerujem da bi rezultat bio mnogo bolji nego ovaj!!!Ne znam vise sta reci...razocarana sam totalno,nije mi toliko krivo zbog rezultata koliko mi je krivo sto vidim da se pola tima ne trudi,da samo beze sutaju lopte,nemaju nikakvog osjecaja za pobjedu,Kao da im je bod dovoljan....Zao mi je gerrarda i carraghera najvise zato sto su oni navijaci liverpoola i igraci i znaju koliko je navijacima sad krivo ,znaju koliko smo bijesni a ostali kreteni samo bleje ko tele u zeleno !!!! Sad molim Boga da sutra Chelsea kiksa.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger