Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
ah...eto te ko rafa...neka vama insue i benayouna, a sto ovaj decko razvaljuje to nije bitno...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
- Kontakt:
Zajebajem se,,naravno da bi volio da dodje al neka nama i Insue i Bennya nego pade mi nesto napamet Angloma,,tad mi je bio jedan od najdrazih igraca,,i onaj Sanchez nije bio los,,jel vam jos skaut,,i to s managera znamamadeus21 je napisao/la:ah...eto te ko rafa...neka vama insue i benayouna, a sto ovaj decko razvaljuje to nije bitno...

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
ma kakav skaut...znam da je na manageru stajalo da je skaut, al ne vjerujem da je ikad to radio...njemu je tek druga godina kako je zavrsio karijeru...a bio je igracina...Phill Jackson je napisao/la:Zajebajem se,,naravno da bi volio da dodje al neka nama i Insue i Bennya nego pade mi nesto napamet Angloma,,tad mi je bio jedan od najdrazih igraca,,i onaj Sanchez nije bio los,,jel vam jos skaut,,i to s managera znamamadeus21 je napisao/la:ah...eto te ko rafa...neka vama insue i benayouna, a sto ovaj decko razvaljuje to nije bitno...
AMUNT VALENCIA!
-
- Kontakt:
Nikako mu se ne mogu imena sjetit 

http://liverpool.bosnianforum.com/
Juan Gines Sanchez Moreno...ili jednostavno, Juan Sanchez...Phill Jackson je napisao/la:Nikako mu se ne mogu imena sjetit
AMUNT VALENCIA!
steta sto ne pobjediste da bude zanimljivije prvenstvo ovako izgleda opet samo barca ili real 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Iako sam vjeciti kriticar, mogu biti zadovoljan onim sto Valencia pruza uprkos mnogim problemima. Ako ne bude rasprodaje u januaru, vjerujem da LP sljedece sezone nece izostat.
Ovaj Dominguez je dobar igrac, ali je problem sto momak ocito ne trpi da bude ravnopravan sa ostalim u veznom redu. Koliko sam mogo provalit on je jedan od onih (Diego, Van der Vaart,...) koji pruzaju dobre partije iskljucivo kada su glavni igraci u timu i kada sve ide preko njih. Kada sam bio 'profesionalni amater' (
) i sam sam bio takav. Ako nemam veliki posjed lopte (ako je neko drugi lider na sredini terena) i ako ne ide sve preko mene, gubim se i pada mi samopouzdanje. Tu je jedna od razlika izmedju dobrog igraca kao Dominguez i ekstra kao Iniesta. Dominguezu je u Zenitu smeto Arshavin, a u Valencii ce mu smetat Silva. Ipak, vrjedi pokusat, dobar je igrac i mozda se prilagodi. Dzaba je doveden.
Kad bi bilo para, bilo bi idealno da Valencia dovede Alvesa i Hulka (Porto), Di Mariu (Benfica), M. Diarra (Real M.) i Cisokho (Lyon). Da bi se dobila lova za ove igrace, 'odstrjelio' bih Matu, Madura, Banegu, Alexisa, Zigica,... Ovo nebi bila nemoguca pojacanja, a mislim da bi Valenciu ukljucila u borbu za titulu. Ako nista, volio bih da u januaru iz Reala dovedu Diarru, jer je pozicija zadnjeg veznog dosta klimava. Pod hitno je potreban i jedan napadac. Takodje bi volio kada bi doveli Andersona iz MU, jer je on po meni veci potencijal od Silve, samo to u MU ne moze da pokaze. Bilo bi odlicno kada bi se klepila fina lova i Anderson za Silvu. Vjerujem da bi to bio odlican poso, iako to iz sadasnje perspektive i forme ova dva igraca izgleda smijesno. Ali, masta je jedno, realnost drugo.
Ovaj Dominguez je dobar igrac, ali je problem sto momak ocito ne trpi da bude ravnopravan sa ostalim u veznom redu. Koliko sam mogo provalit on je jedan od onih (Diego, Van der Vaart,...) koji pruzaju dobre partije iskljucivo kada su glavni igraci u timu i kada sve ide preko njih. Kada sam bio 'profesionalni amater' (

Kad bi bilo para, bilo bi idealno da Valencia dovede Alvesa i Hulka (Porto), Di Mariu (Benfica), M. Diarra (Real M.) i Cisokho (Lyon). Da bi se dobila lova za ove igrace, 'odstrjelio' bih Matu, Madura, Banegu, Alexisa, Zigica,... Ovo nebi bila nemoguca pojacanja, a mislim da bi Valenciu ukljucila u borbu za titulu. Ako nista, volio bih da u januaru iz Reala dovedu Diarru, jer je pozicija zadnjeg veznog dosta klimava. Pod hitno je potreban i jedan napadac. Takodje bi volio kada bi doveli Andersona iz MU, jer je on po meni veci potencijal od Silve, samo to u MU ne moze da pokaze. Bilo bi odlicno kada bi se klepila fina lova i Anderson za Silvu. Vjerujem da bi to bio odlican poso, iako to iz sadasnje perspektive i forme ova dva igraca izgleda smijesno. Ali, masta je jedno, realnost drugo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
ajmo malo bit realni...zasto prodavat jednog od najboljih mladih napadaca evrope i jednog od najboljih playmakera u spaniji??? kome to treba??? pa i madura, koji je po meni dosgta dobar igrac, samo mu treba pruzit pravu priliku...njegovo vrijeme dolazi, uskoro ce albelda i baraja biti penzionisani, i upravo je maduro taj koji bi ih trebao naslijediti... a za ove likove sto govoris da bi volio da ih valencia dovede...cisokho je u lyon doveden kao dugorocno rjesenje na svojoj poziciji, a mi tu imamo Mathieua i Carleta koji je veliki talenat, nesto poput Evera...Valencia je napisao/la:Iako sam vjeciti kriticar, mogu biti zadovoljan onim sto Valencia pruza uprkos mnogim problemima. Ako ne bude rasprodaje u januaru, vjerujem da LP sljedece sezone nece izostat.
Ovaj Dominguez je dobar igrac, ali je problem sto momak ocito ne trpi da bude ravnopravan sa ostalim u veznom redu. Koliko sam mogo provalit on je jedan od onih (Diego, Van der Vaart,...) koji pruzaju dobre partije iskljucivo kada su glavni igraci u timu i kada sve ide preko njih. Kada sam bio 'profesionalni amater' () i sam sam bio takav. Ako nemam veliki posjed lopte (ako je neko drugi lider na sredini terena) i ako ne ide sve preko mene, gubim se i pada mi samopouzdanje. Tu je jedna od razlika izmedju dobrog igraca kao Dominguez i ekstra kao Iniesta. Dominguezu je u Zenitu smeto Arshavin, a u Valencii ce mu smetat Silva. Ipak, vrjedi pokusat, dobar je igrac i mozda se prilagodi. Dzaba je doveden.
di maria:ne treba nam igrac na toj poziciji... silva, mata i jordi alba mogu pokriti tu poziciju...ti ako bi prodao matu a doveo di mariu, onda ne zelis dobro ovom klubu...bruno alves, jednostavno, previse je skup da bi ga doveli...treba prodat 7 alexisa da bi se kupio jedan bruno alves jer je jedan od najboljih stopera u evropi...hulk...ne znam toliko o tom igracu, al mislim da nije los...uklopo bi se bolje od nikole, u svakom slucaju...
m.diarra bi bio solidno pojacanje, al bi se real tesko odreko ovog igraca, i takodje bi ga masno platili...a sto se andersona tice, obozavao sam ga u portu, a sad mi je bezveze, odnosno bezveze mi je SAF jer mu ne daje dovoljno prostora...
AMUNT VALENCIA!
Slozio bi se s ovim sto je amadeus napisao,i dodao da je mata jedan od najboljih nasih igraca i pod hitno ga moramo zadrzati.Od igraca koje je Valencia pomenio volio bih u nasem dresu vidjeti Diarru jer je strasno dobar igrac.Hulk je tkdj.dobar ali previse sebican,uvijek me nervira kada gledam Porto jer sve zeli sam tako da bas i nije neko rijesenje za CFVamadeus21 je napisao/la:ajmo malo bit realni...zasto prodavat jednog od najboljih mladih napadaca evrope i jednog od najboljih playmakera u spaniji??? kome to treba??? pa i madura, koji je po meni dosgta dobar igrac, samo mu treba pruzit pravu priliku...njegovo vrijeme dolazi, uskoro ce albelda i baraja biti penzionisani, i upravo je maduro taj koji bi ih trebao naslijediti... a za ove likove sto govoris da bi volio da ih valencia dovede...cisokho je u lyon doveden kao dugorocno rjesenje na svojoj poziciji, a mi tu imamo Mathieua i Carleta koji je veliki talenat, nesto poput Evera...Valencia je napisao/la:Iako sam vjeciti kriticar, mogu biti zadovoljan onim sto Valencia pruza uprkos mnogim problemima. Ako ne bude rasprodaje u januaru, vjerujem da LP sljedece sezone nece izostat.
Ovaj Dominguez je dobar igrac, ali je problem sto momak ocito ne trpi da bude ravnopravan sa ostalim u veznom redu. Koliko sam mogo provalit on je jedan od onih (Diego, Van der Vaart,...) koji pruzaju dobre partije iskljucivo kada su glavni igraci u timu i kada sve ide preko njih. Kada sam bio 'profesionalni amater' () i sam sam bio takav. Ako nemam veliki posjed lopte (ako je neko drugi lider na sredini terena) i ako ne ide sve preko mene, gubim se i pada mi samopouzdanje. Tu je jedna od razlika izmedju dobrog igraca kao Dominguez i ekstra kao Iniesta. Dominguezu je u Zenitu smeto Arshavin, a u Valencii ce mu smetat Silva. Ipak, vrjedi pokusat, dobar je igrac i mozda se prilagodi. Dzaba je doveden.
di maria:ne treba nam igrac na toj poziciji... silva, mata i jordi alba mogu pokriti tu poziciju...ti ako bi prodao matu a doveo di mariu, onda ne zelis dobro ovom klubu...bruno alves, jednostavno, previse je skup da bi ga doveli...treba prodat 7 alexisa da bi se kupio jedan bruno alves jer je jedan od najboljih stopera u evropi...hulk...ne znam toliko o tom igracu, al mislim da nije los...uklopo bi se bolje od nikole, u svakom slucaju...
m.diarra bi bio solidno pojacanje, al bi se real tesko odreko ovog igraca, i takodje bi ga masno platili...a sto se andersona tice, obozavao sam ga u portu, a sad mi je bezveze, odnosno bezveze mi je SAF jer mu ne daje dovoljno prostora...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
evo nova spekulacija...
ako se villa proda ili sad ili u januaru, meta je Roberto Soldado...njegova otkupna cijena iznosi 10 miliona eura, a Valencia je spremna ponuditi 8 miliona + napadac Mikua, koji je na izlaznim vratima...
ako se villa proda ili sad ili u januaru, meta je Roberto Soldado...njegova otkupna cijena iznosi 10 miliona eura, a Valencia je spremna ponuditi 8 miliona + napadac Mikua, koji je na izlaznim vratima...
AMUNT VALENCIA!
Jedan od ove trojice ce od ljeta igrati za Real

nekako mi je ovaj prvi najblizi 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
cuj aguero u real
cuj rooney u real
pa nije ferguson toliki kreten, da dva najbolja igraca dadne realu. ionako mu je reala puna kapa.
ajd villa inekako, ali onda benzema out
i opet jos jedna neuspjela investicija u vrijednosti od 40 miliona.

ajd villa inekako, ali onda benzema out

fulio si temu...koga briga ko ce u real...imas gdje pisat o realu...Pipita je napisao/la:Jedan od ove trojice ce od ljeta igrati za Real
nekako mi je ovaj prvi najblizi
AMUNT VALENCIA!
Nisam je fulio
koliko vidim, tu je villa... a on igra za tvoj klub

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
I ja mislim da si fulao temu,ovdje nije rijec tko ce preci u Real jer osim igraca Valencie postavljas tu i igrace Man.Utd i Atl.Madrida sto znaci da bi ova tema mogla preci i u Realova pojacanjaPipita je napisao/la:Nisam je fulio

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bez uvrede, ali vase izjave su pomalo glupe. Stavio sam tri igraca i jedan od njih ce prema spanjoslim medijima 100% preci u Real Madrid. Ja sam iznio svoje misljenje kad sam rekao da je Villa najblizi tomu.Adi_Zepce je napisao/la:I ja mislim da si fulao temu,ovdje nije rijec tko ce preci u Real jer osim igraca Valencie postavljas tu i igrace Man.Utd i Atl.Madrida sto znaci da bi ova tema mogla preci i u Realova pojacanjaPipita je napisao/la:Nisam je fulio
Opet ponavljam, Villa je igrac Valencije i ovo se tice ove teme... Siguran sam da se ne varam
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
pa trebo si se hvalit na svojoj temi o tome ko ce doc u real... a villa je porvi kojeg trebas otpisat medju tim pojacanjima...ustvari, svu trojicu odmah otpisi...Pipita je napisao/la:Bez uvrede, ali vase izjave su pomalo glupe. Stavio sam tri igraca i jedan od njih ce prema spanjoslim medijima 100% preci u Real Madrid. Ja sam iznio svoje misljenje kad sam rekao da je Villa najblizi tomu.Adi_Zepce je napisao/la:I ja mislim da si fulao temu,ovdje nije rijec tko ce preci u Real jer osim igraca Valencie postavljas tu i igrace Man.Utd i Atl.Madrida sto znaci da bi ova tema mogla preci i u Realova pojacanjaPipita je napisao/la:Nisam je fulio
Opet ponavljam, Villa je igrac Valencije i ovo se tice ove teme... Siguran sam da se ne varam
AMUNT VALENCIA!
Vama stvarno nije mjesto ovdje na forumu :S koji vam je qrac?
Pa Villa je prvi kojeg trebam potpisati kao novog igraca Real Madrida, jer ste vi klub koji nece moci vise odbijati ponude drugih klubova za Villu, Silvu i Matu prvenstveno zbog slabog finansijskog stanja..
Sta sam ja skrivio vama

Pa Villa je prvi kojeg trebam potpisati kao novog igraca Real Madrida, jer ste vi klub koji nece moci vise odbijati ponude drugih klubova za Villu, Silvu i Matu prvenstveno zbog slabog finansijskog stanja..
Sta sam ja skrivio vama

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
sve to stoji,...al nijedan od njih nece u real, shvati to...eto nek je tebi mjesto na forumu...Pipita je napisao/la:Vama stvarno nije mjesto ovdje na forumu :S koji vam je qrac?![]()
Sta sam ja skrivio vama
AMUNT VALENCIA!
Pa meni ocito jest, jer ne znate ni diskutovati.. odmah tvrdite kako je to za teme Real Madrid.. A Villa se tice Valencije i vas, koji podrzavate taj klub.. kao da vam je tesko palo sto ce vam najdrazi igrac vjerovatno otici iz kluba 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.