BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
A i Slovaci protiv nas izginuli na terenu, a protiv Grcke bez najboljeg igraca. Pa valjda kad je novi trener treba da ide na pobjede, a ne ovako. Nije korektno iako su ispali, opet nije nekako korektno
Ova finta sa umjetne na pravu travu je isto prljavi trik. Pa kad su igrali protiv Francuske na toj travi nakon toga je i zabranjeno da se igra tamo jer su valjda uzeli bod zamalo Francuzima, a teren bio izrovljen, na granici povreda bilo. I sad idu sa idealne umjetne trave na ovu pravu u blato. Prljavo skroz...
Ova finta sa umjetne na pravu travu je isto prljavi trik. Pa kad su igrali protiv Francuske na toj travi nakon toga je i zabranjeno da se igra tamo jer su valjda uzeli bod zamalo Francuzima, a teren bio izrovljen, na granici povreda bilo. I sad idu sa idealne umjetne trave na ovu pravu u blato. Prljavo skroz...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Citam ovo vec 10 min i ne kontamJTS je napisao/la:izvinjavam se, kakav gaf .. tek sad sam svjestan šta sam napisaobordo_Sarajevo je napisao/la:Sta ovaj termin znaci ?JTS je napisao/la:ako smo im zabili 8 komada i to u gostima, a neke jače repke od nas nisu mogle toliko, znači da oni nama ipak više pašu, takav profil igrača imamošta očekujem u Zenici? 5 komada realno

Ako ne mozemo Lihtenstajn lagano pobjedit, uopste pobjeidt, onda SP i ne zasluzujemo. Lihtenstajn cemo dobit, protiuv Litvanije moze da se desi da lopta nece u gol. Ali siguran sam da cemo obe dobit

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Fol je u tome da tada nismo igrali u gostima. Jesmo oficijelno, ali po broju navijača je bila domaća utakmica. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A ja, to mi nije naumpalozizu1991 je napisao/la:Fol je u tome da tada nismo igrali u gostima. Jesmo oficijelno, ali po broju navijača je bila domaća utakmica.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Jeli potvrdjena informacija da se reprezentacija ako Bog da u utorak odmah nakon utakmice vraca u Sarajevo da proslave zajedno sa navijacima???
- legenda reala
- Kontakt:
u 1:20 slijeću na Sarajevski aerodrom, to traže igrači, valjda jbni BHT može obezbjediti direktan prjenos sa aerodroma i nekog trga u Sarajevu ako ne mogu prenos tekmemirzavolimtebosno je napisao/la:Jeli potvrdjena informacija da se reprezentacija ako Bog da u utorak odmah nakon utakmice vraca u Sarajevo da proslave zajedno sa navijacima???
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 09 okt 2013, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
docek ispred bbi centra , danas je pisala , bit ce nekakav koncertmirzavolimtebosno je napisao/la:Jeli potvrdjena informacija da se reprezentacija ako Bog da u utorak odmah nakon utakmice vraca u Sarajevo da proslave zajedno sa navijacima???

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Consigliere
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da je taj (potencijalno
) historijski dan tako blizu.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Kakvo ce to ludilo da bude.. ako Bog dragi da..legenda reala je napisao/la:u 1:20 slijeću na Sarajevski aerodrom, to traže igrači, valjda jbni BHT može obezbjediti direktan prjenos sa aerodroma i nekog trga u Sarajevu ako ne mogu prenos tekmemirzavolimtebosno je napisao/la:Jeli potvrdjena informacija da se reprezentacija ako Bog da u utorak odmah nakon utakmice vraca u Sarajevo da proslave zajedno sa navijacima???
Valjda ća Marjan dati neke informacije u toku prijenosa, kad, gdje...mirzavolimtebosno je napisao/la:Kakvo ce to ludilo da bude.. ako Bog dragi da..legenda reala je napisao/la: u 1:20 slijeću na Sarajevski aerodrom, to traže igrači, valjda jbni BHT može obezbjediti direktan prjenos sa aerodroma i nekog trga u Sarajevu ako ne mogu prenos tekme
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kako su samo ovi grci samouvjereni u tome da ce kao prvi u grupi zavrsit kvalifikacije.. jel oni stvarno misle da ekipa koja ih je rasturila na proste faktore moze da izgubi od litvanije??? Ili su stvarno ludi ili znaju nesto sto mi neznamo??
- legenda reala
- Kontakt:
na aerodrom i čekajVirtu4l je napisao/la:
Valjda ća Marjan dati neke informacije u toku prijenosa, kad, gdje...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Zavisi od situacije na terenu..Virtu4l je napisao/la:Valjda ća Marjan dati neke informacije u toku prijenosa, kad, gdje...mirzavolimtebosno je napisao/la:Kakvo ce to ludilo da bude.. ako Bog dragi da..legenda reala je napisao/la: u 1:20 slijeću na Sarajevski aerodrom, to traže igrači, valjda jbni BHT može obezbjediti direktan prjenos sa aerodroma i nekog trga u Sarajevu ako ne mogu prenos tekme

Stipendirat' će Litvance, pa se nadaju da bi mogli da kiksamo.
U koliko je utakmica u Lutvaniji? 

- legenda reala
- Kontakt:
I pričaju o nekoj umjetnoj travi neštozizu1991 je napisao/la:Stipendirat' će Litvance, pa se nadaju da bi mogli da kiksamo.

19:00Sheyi je napisao/la:U koliko je utakmica u Lutvaniji?
Hvala Senadu što kodira program na dan utakmice

Senad bi trebao parem pustiti da odgledamo tekmu iz Litvanije pa nek onda kodira, hvali se Bosnom i patriotizmom pa nek nam pusti onda signal
-
- Kontakt:
Utorak, 15. oktobra, bi trebao biti jedan od najvažnijih datuma u postdejtonskoj Bosni i Hercegovini. Ukoliko izabranici Safeta Sušića bez problema apsolviraju gostovanje u Kaunasu i ubilježe pobjedu protiv Litvanije, Zmajevi će napokon otići na jedno veliko nogometno takmičenje.
Bh. javnost, pogotovo ona sportska, željno iščekuju utorak nadajući se velikom slavlju u većem dijelu države. Centralni događaj će najvjerovatnije biti održan ispred BBi centra u Sarajevu, uz prigodan muzičko-zabavni program.
Kako su za Klix.ba potvrdili iz Odjela za komunikacije BBI centra, obilježavanje ključne utakmice bh. reprezentacije na putu za Brazil bit će organizirano u saradnji sa Face TV-om.
"Prijenos specijalnog programa počinje već od 18:00 sati. Po završetku, ukoliko budemo imali razloga za slavlje, a nadamo se da hoćemo, priredili smo i mali muzički program", kazali su nam iz BBI centra.
Podsjetimo, Zmajevi su prvi u grupi G sa 19 bodova koliko ima i drugoplasirana Grčka protiv koje imamo bolji međusobni omjer (remi i pobjeda). Sa dvije pobjede iz preostale dvije utakmice protiv Lihtenštajna u petak i Litvanije narednog utorka, Safet Sušić i njegovi izabranici bili bi sigurni sudionici Mundijala u Brazilu.
Bh. javnost, pogotovo ona sportska, željno iščekuju utorak nadajući se velikom slavlju u većem dijelu države. Centralni događaj će najvjerovatnije biti održan ispred BBi centra u Sarajevu, uz prigodan muzičko-zabavni program.
Kako su za Klix.ba potvrdili iz Odjela za komunikacije BBI centra, obilježavanje ključne utakmice bh. reprezentacije na putu za Brazil bit će organizirano u saradnji sa Face TV-om.
"Prijenos specijalnog programa počinje već od 18:00 sati. Po završetku, ukoliko budemo imali razloga za slavlje, a nadamo se da hoćemo, priredili smo i mali muzički program", kazali su nam iz BBI centra.
Podsjetimo, Zmajevi su prvi u grupi G sa 19 bodova koliko ima i drugoplasirana Grčka protiv koje imamo bolji međusobni omjer (remi i pobjeda). Sa dvije pobjede iz preostale dvije utakmice protiv Lihtenštajna u petak i Litvanije narednog utorka, Safet Sušić i njegovi izabranici bili bi sigurni sudionici Mundijala u Brazilu.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- fudbalerXL
- Kontakt:
Da nažalost če biti takozizu1991 je napisao/la:Stipendirat' će Litvance, pa se nadaju da bi mogli da kiksamo.

vidi krmka što se raspjevo, hehehehe ludnica !!
" onclick="window.open(this.href);return false;
To su samo igrice moj @fudbaler. Budemo li mi pravi, niko nam ništa neće moći, a ja čvrsto vjerujem u ove momke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.