pa nema dva para ruku

Nasi se sad premisljaju, Sipovac otisao u Portugal da uzme Stojkovica na pozajmicu tamo je u drugom planu, jbg nije bolji od Avduke al je jeftiniji.
Moderator/ica: vlakanje
pa nema dva para ruku
hahaha, e tosam i ja mislio, lijepo će mu biti, po ovim našim livadama je već branio, a biće i Antari na oku, a i manja mu je plata od ovog Avdukića...gavra je napisao/la:pa nema dva para ruku![]()
![]()
![]()
Nasi se sad premisljaju, Sipovac otisao u Portugal da uzme Stojkovica na pozajmicu tamo je u drugom planu, jbg nije bolji od Avduke al je jeftiniji.
Па то ' " знају. ?, " $ $ $ &, - је $ & & "?FK Sarajevo je napisao/la:Ali sto ce Borcu Avdukic kad imaju Starcevica i Susca
aj žiko odlepršaj, niko te nije spomenuo, al ni u ludilu..." ? je napisao/la:Па то ' " знају. ?, " $ $ $ &, - је $ & & "?FK Sarajevo je napisao/la:Ali sto ce Borcu Avdukic kad imaju Starcevica i Susca
$ " 100 000 &, па & ? & ?. %. & $ процјењује на 325 000 евраВас $ ? горе $ ' $ " " на ту '.
100 000 KM za golmana iz ove seoske lige je tebi normalno?! Jos uzimas transfermarket kao nesto relevantno i naglasavas 325 000 evra?! Nadam se da si bio pijan kada si pisao poruku." ? je napisao/la:Па то ' " знају. ?, " $ $ $ &, - је $ & & "?FK Sarajevo je napisao/la:Ali sto ce Borcu Avdukic kad imaju Starcevica i Susca
$ " 100 000 &, па & ? & ?. %. & $ процјењује на 325 000 евраВас $ ? горе $ ' $ " " на ту '.
" ?, ? у ? ". & ? 11 ' знатно & 'Simpatizer je napisao/la:100 000 KM za golmana iz ove seoske lige je tebi normalno?! Jos uzimas transfermarket kao nesto relevantno i naglasavas 325 000 evra?! Nadam se da si bio pijan kada si pisao poruku." ? je napisao/la:Па то ' " знају. ?, " $ $ $ &, - је $ & & "?FK Sarajevo je napisao/la:Ali sto ce Borcu Avdukic kad imaju Starcevica i Susca
Izvor?Cujem da je Borac doveo Vlastimira Jovanovica iz Slavije!?
ne zna ni ongavra je napisao/la:Izvor?Cujem da je Borac doveo Vlastimira Jovanovica iz Slavije!?
Pa covjek napisao: Cujem da je Borac.....gavra je napisao/la:Izvor?Cujem da je Borac doveo Vlastimira Jovanovica iz Slavije!?
I sta si ti sad htio reci ??? Nista tebe nisam pitao,fino sam momka upitao koji je njegov izvor ili sam morao napisati gdje si to cuo da bi i ti mogao razumjeti,decko mi je fino odgovorio i sve ok, a ti si morao dodati nesto?Pa covjek napisao: Cujem da je Borac.....
Izvor: Njegovo čulo sluha (uši), valjda...ne možeš, i nije fer baš uvijek navesti 'izvor' - pogotovo kad kažeš:
Čuo, čaršija priča (a priča uvijek i često ima istine u pričama), dobio 'info'....
Kad sve prodje (prelazni rok) onda uzmite "Gavru" na trehu, jer nije dobro Čuo..
A što se bolan odmah srdiš!?gavra je napisao/la:I sta si ti sad htio reci ??? Nista tebe nisam pitao,fino sam momka upitao koji je njegov izvor ili sam morao napisati gdje si to cuo da bi i ti mogao razumjeti,decko mi je fino odgovorio i sve ok, a ti si morao dodati nesto?Pa covjek napisao: Cujem da je Borac.....
Izvor: Njegovo čulo sluha (uši), valjda...ne možeš, i nije fer baš uvijek navesti 'izvor' - pogotovo kad kažeš:
Čuo, čaršija priča (a priča uvijek i često ima istine u pričama), dobio 'info'....
Kad sve prodje (prelazni rok) onda uzmite "Gavru" na trehu, jer nije dobro Čuo..
I izvini ne znam sta znaci na trehu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.