Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Steta za prenos bilo nas je dosta zagrijanih da gledamo.
e je.b.emti samog sebe, oj konju jedan što si otišao spavat na poluvremenu, ode se ubit, a ja konja puuu...
pa Mirza sunce moje izdominirao si znači, svaka čast majstore, malo je bilo problema u odbrani koliko vidim po komentarima ali doće sve na svoje, i valjda će ga ranije koristit u utakmici, pa jbte nije valjda da svi moraju dobiti priliku prije njega...
pa Mirza sunce moje izdominirao si znači, svaka čast majstore, malo je bilo problema u odbrani koliko vidim po komentarima ali doće sve na svoje, i valjda će ga ranije koristit u utakmici, pa jbte nije valjda da svi moraju dobiti priliku prije njega...
Glory Glory Manchester United
pa kako nema streama..e jbmtiiii...imaju one nase bosnje u detroitu nek postave koju kamericu,moze i vga bit samo da gledamo ratatatatata...
Sinoc dosta dobro odigrao,mada ostaje zal sto u odbrani napravi 3-4 propusta i onda to ne bude ono fantasticno,nego dobro ili vrlodobro..jos jednom pokazao kakva je igracina u ofanzivi,iako je recimo pick and roll radio sa taylorom gdje se igraci cuvaju 50:50 a recimo kad igra s deronom to je sasvim drugacije,jer se mnogo vise obrati paznja na derona i tek onda bi razvaljivao..
I recimo volio bi da uvrsti i igru ledjima na niskom postu,makar kad ima slabijeg match up-a,moze on to sigurno vidjeli smo na EUROBASKETU ...Samo da nastavi ovako sa makar solidnom odbranom,ne treba on imat 5 ukradenih 10 skokova,samo da ne pravi one pocetnicke kikseve ( kao kad mu je vesely iz ruku uzeo loptu i dao poene i ona dva kos faula ) ZAKUCAVANJE <3 jednostavno MT3
EDIT : DZIZA IMAL VIDEA BRATE ?
Sinoc dosta dobro odigrao,mada ostaje zal sto u odbrani napravi 3-4 propusta i onda to ne bude ono fantasticno,nego dobro ili vrlodobro..jos jednom pokazao kakva je igracina u ofanzivi,iako je recimo pick and roll radio sa taylorom gdje se igraci cuvaju 50:50 a recimo kad igra s deronom to je sasvim drugacije,jer se mnogo vise obrati paznja na derona i tek onda bi razvaljivao..
I recimo volio bi da uvrsti i igru ledjima na niskom postu,makar kad ima slabijeg match up-a,moze on to sigurno vidjeli smo na EUROBASKETU ...Samo da nastavi ovako sa makar solidnom odbranom,ne treba on imat 5 ukradenih 10 skokova,samo da ne pravi one pocetnicke kikseve ( kao kad mu je vesely iz ruku uzeo loptu i dao poene i ona dva kos faula ) ZAKUCAVANJE <3 jednostavno MT3
EDIT : DZIZA IMAL VIDEA BRATE ?
- legenda reala
- Kontakt:
dziza_23 na tebe čekamo
ja gledo na BHT-u Ovo malo duše nisam ni znao da je utakmica

ja gledo na BHT-u Ovo malo duše nisam ni znao da je utakmica

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Strašan Mirza sinoć. Po meni očekivano, samo sam se nadao minutaži malo ranijoj, al' nema veze. Na početku je izgledao katastrofalno u odbrani, preko njega su postizali poene, uzimali mu skokove ofanzivno.. Kasnije se sabrao i fino je zatvorio Veselog, koji nije faktički primio lopte. Odbranu mora popraviti, ako želi rotaciju.
Ofanzivno je zvijer, zvijerčina. Nadam se da će mu samopouzdanje dići ono kucanje, a i partija kompletna. Sve je na njemu, ako nastavi da rešeta, uz pristojnu odbranu, mora doći i minutaža..
Vjerujem u njega ovaj put, za razliku od prošle sezone, i nadam se da će izboriti svojih 10-15 minuta u ekipi.
Ofanzivno je zvijer, zvijerčina. Nadam se da će mu samopouzdanje dići ono kucanje, a i partija kompletna. Sve je na njemu, ako nastavi da rešeta, uz pristojnu odbranu, mora doći i minutaža..
Vjerujem u njega ovaj put, za razliku od prošle sezone, i nadam se da će izboriti svojih 10-15 minuta u ekipi.
Željezničar za život cijeli!
Kad sam vidio naslov Mirza unistio Wizardse ocekivao sam bar triple double, sto ga i nasi znaju pretjerat brate mili..jest da je nas al polahko bosnjo
Znate ga i vi pametovati svaki put, da to zalosno postajeBrezovac je napisao/la:Kad sam vidio naslov Mirza unistio Wizardse ocekivao sam bar triple double, sto ga i nasi znaju pretjerat brate mili..jest da je nas al polahko bosnjo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e ybga, ja otisao spavat nakon prvog poluvremena, imaju li svi kosevi Mirze sazeti u jednom videu?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidim da je bila kvota na mene. Da znate, da djaba ne ukazete, poslije 00:00h ja ne gledam. Do jedno 21 sat ili maksimalnoo 22 sata, moze te stogod ubacit sve poslije, nista 
Bravo Mirza. Kakvo zakucavanje.

Bravo Mirza. Kakvo zakucavanje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Kad citam zao mi je sto ove sezone necu sve utakmice gledat uzivo, posto sve pocinju dosta kasno samo cu one prije 12 gledat uzivo. Odlucio sam kupit onaj League Pass, tako cu gledat svaku Mirzinu utakmicu omah sutra dan svjeze necu citat komentare i sportsport.ba i nego prvo na miru pogledat utakmicu.
A sto se tice Mirze mislim da ako pripremne odradi priblizno samo da je dvocifren ima vise od 5 skokova i bude solidan u odbrani tokom ovih sljedecih utakmica i mislim da mu je mjesto sigurno bar na pocetku regularne sezone.
A u sezoni se onda opet mora dokazivat ali mislim on samo moze bit bolji, jer ce imat otvorene suteve, lagane poene sa AK-47, Pierce, Lopezom ili Johnsonom i prvobitno Williamsom. Pa juce igrao sa amaterima taylor, onaj guiterez i os
A sto se tice Mirze mislim da ako pripremne odradi priblizno samo da je dvocifren ima vise od 5 skokova i bude solidan u odbrani tokom ovih sljedecih utakmica i mislim da mu je mjesto sigurno bar na pocetku regularne sezone.
A u sezoni se onda opet mora dokazivat ali mislim on samo moze bit bolji, jer ce imat otvorene suteve, lagane poene sa AK-47, Pierce, Lopezom ili Johnsonom i prvobitno Williamsom. Pa juce igrao sa amaterima taylor, onaj guiterez i os
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Mirza ima sansu da nauci PUNO ove sezone. Kevin Garnett je jedan od 20 najboljih igraca koji su ikad drzali kosarkasku loptu u ruci i to igra istu poziciju kao Mirza mada drugaciji stil imaju, a trener Jason Kidd jedan od 30 najboljih ikad.
nije vrijeme a ni mjesto za te navedene (i navodne) top 20 i top 30, da ne pocne kakva rasprava dzaba 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- storm_raider
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvalanele-BHF je napisao/la:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- legenda reala
- Kontakt:
nele-BHF je napisao/la:[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
" onclick="window.open(this.href);return false;
43:45 Mirzin menadzer za evropu Misko govori o Mirzi kaze ako u naredna dva mjeseca ne bude igrao za Netse trazitce trade
pogledajte
43:45 Mirzin menadzer za evropu Misko govori o Mirzi kaze ako u naredna dva mjeseca ne bude igrao za Netse trazitce trade

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
kako stvari stoje nakon ove prve utakmice to nece biti potrebno da mirza trazi trade ali svi znamo kako se to promjeni brzo, pogotovo na ovoj temi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kako stvari stoje mog'o bi Deron Wiliams u bodi bildere preci