FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
smijurija je ovo od ove odluke, realno... nagradjuju se huliganski ispadi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ja ipak mislim da nije ovo konacna odluka bice ovdje svega do kraja,raznih pritisaka zalbi ovo ono...
- KosevskoHill
- Kontakt:
To nije rješenje problema paša.. Oni jesu nacionalisti i sve to ali ovo im ide u prilog i zbog političkih ciljeva tako da nije dobro za naš fudbal generalno.I mi kad smo igrali sa njima u BL bila je narušena sigurnost odigravanja i bilo je 0:3 za nas, tako je trebalo završiti i sa ovim slučajem al eto..Baja_Zvjerka je napisao/la:Uhhh kako bi volio da istupe... Da se rijesimo jednih nacionalista zauvijek...
Željezničar za život cijeli !
Da su pravila ista za sve koliko bi klubova uopće moglo igrati ligu? Koliko ih sada može igrati? Koji su to klubovi?DzoleZeljo je napisao/la:Ja mislim da treba ovu ligu treba prekinuti, dok se vise jednom za uvijek ne ustanove pravila iste. Ko je taj Borac vise na prijeti nekome istupanjem iz lige? Ako im se vise isputa, neka izadu iz lige, pa naka igraju njihovu ligu koju UEFA nece nikada priznati.
Nama svakako treba liga od 8 timova, da svaki tim ima 3.000 natrikriven mjesta, raflektore, sredene terene(sto ce opet biti realno izvodivo sa ovim parama iz UEFE sto trebamo dobiti za sredivanje terena), da se susreti igraju Subotom i Nedjeljom, da je svaki susret uzivo na TV-u i bice nam svima bolje. Ko je za ovo, unutra je, ko nije, neka pravi svoje lige i gotovo.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovdje su ipak odmah pofatali debile, a tamo su se vratili na tribinu. Tribina nije ispraznjena, neredi se nastavili izvan stadiona, sudija pozvao igrace u svlacionicu, delegat napisao da uslovi za igru ne postoje... Ovdje su bila laziranja, odradjivali telefoni, sve od muke jer je Zeljo na taj nacin njima uzeo bodove, ali nije bas ovo isto... Utakmica se trebala nastaviti i tako bi i po nas najbolje izaslo 0:0...KosevskoHill je napisao/la:To nije rješenje problema paša.. Oni jesu nacionalisti i sve to ali ovo im ide u prilog i zbog političkih ciljeva tako da nije dobro za naš fudbal generalno.I mi kad smo igrali sa njima u BL bila je narušena sigurnost odigravanja i bilo je 0:3 za nas, tako je trebalo završiti i sa ovim slučajem al eto..Baja_Zvjerka je napisao/la:Uhhh kako bi volio da istupe... Da se rijesimo jednih nacionalista zauvijek...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
je li zvanicno da se ponavlja utakmica ili to predpostavljate da ce se desiti
huligani uhapseni,cekaju sudski proces,tribina isprazenja uvjeti za odigravanje utakmice ispunjeni.Huligani su kaznjeni,a ovim ne da se kanjavaju igraci Borca jer nisu htjeli igrati iako su bili uslovi,jer da se kaznjavjau bilo bi 3-0 za nas,ovo je kompromis kojim nijedna strana ne dobija bog zna nesto,eto teren pa pokazite se.fedeltafrotta je napisao/la:smijurija je ovo od ove odluke, realno... nagradjuju se huliganski ispadi
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je to. Potpis.Head je napisao/la:huligani uhapseni,cekaju sudski proces,tribina isprazenja uvjeti za odigravanje utakmice ispunjeni.Huligani su kaznjeni,a ovim ne da se kanjavaju igraci Borca jer nisu htjeli igrati iako su bili uslovi,jer da se kaznjavjau bilo bi 3-0 za nas,ovo je kompromis kojim nijedna strana ne dobija bog zna nesto,eto teren pa pokazite se.fedeltafrotta je napisao/la:smijurija je ovo od ove odluke, realno... nagradjuju se huliganski ispadi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mahala.aleksandar_veliki je napisao/la:A ko kaze da se ponovo igra?
Cekamo da vi izbacite kakav haber sa sjednice,da bude i zvanicno.
1946
-
- Kontakt:
i Zeljin navijac je udario golmana pa je nastavljeno,jer su se stekli uvjeti kao i na Kosevu gdje se nista nije desilo,usli i odma uhvaceni,nije stimanje jer je rezultat bio 0-0 tako da nista od tvoje pricefedeltafrotta je napisao/la:smijurija je ovo od ove odluke, realno... nagradjuju se huliganski ispadi
-
- Kontakt:
kakva odluka?odluka da nema odluke 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako savez ne spasi Borac, onda im je gasenje neminovno. Mada, nazalost, vuce se na stranu Borca, oni izgleda moraju osvojiti ligu.
-
- Kontakt:
kakva retardirana teorija zavjereBosniacum Lilium je napisao/la:ako savez ne spasi Borac, onda im je gasenje neminovno. Mada, nazalost, vuce se na stranu Borca, oni izgleda moraju osvojiti ligu.

Polahko,strpljen spasen.aleksandar_veliki je napisao/la:Jeste, zasto? Zato sto se jos jednom pokazalo da mahala nema pojma.Head je napisao/la:Je li ti drago
Vazno je biti brz ali ne i brzoplet u novinarstvu.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo ti zijevaj, pazi da ti slon ne uleti u ustaworchester je napisao/la:kakva retardirana teorija zavjereBosniacum Lilium je napisao/la:ako savez ne spasi Borac, onda im je gasenje neminovno. Mada, nazalost, vuce se na stranu Borca, oni izgleda moraju osvojiti ligu.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
E moj Aco, pa ljudi vec rekli da ce donosenje odluke biti odgodjeno i da ce tada utakmica biti ponovljenja... Al' ovo je fkt smijesno, od jednoglasne odluke do toga da odgadjaju odgodjenu sjednicu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
... ni sa prvog mjestaBosniacum Lilium je napisao/la:samo ti zijevaj, pazi da ti slon ne uleti u ustaworchester je napisao/la:
kakva retardirana teorija zavjerepogledaj malo stanje u Borcu, ni Bog ih ne moze izvaditi iz dugova

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
O 0:3, bila je jednoglasna...
@vlakanje, jos 19 kola...
@vlakanje, jos 19 kola...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Combattente87, insimadop, MaroonBjelave, misstianopenaldo, napoleon72, OzmoodPinglewood, seha77, tajsamja, TETRAPAK, Vanja8 i 116 gostiju.