Safet Sušić - Pape

fudbalerXL
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la fudbalerXL » 09 okt 2013, 14:04

MaksuzBaksuz je napisao/la:Ljudi smirite malo tenzije!!

I molim vas ostavite zelji i sarajevo na strani, jer mu ovdje nije mjesto! :evil:

PS: Ko ono stavi Ciru, najveceg patriota (ali hrvaskog), na poziciju selektora BiH :) i po nekim najboljeg BiH selektora (po psuvanju) ikad? Ko postavi sve ostale selektre!? I sad Pape los, jer ga su ti isti ljudi zvali da bude selektor.... kakav je vam to argumen!? Logika kec, sjedi i suti! :| :mrgreen:
Ćiro ne mrzi bosnu i uvjek je u svojim klubovima imao mnogo igrača iz Bosne u glavnim ulogama. Mnogo puta je govorio da je Bosanac itd.. Na stranu sad njegov specifičan naglasak i ponašanje.
Ćiro je odigrao 0 : 0 sa Portugalom razbio Belgiju u Belgiji. A kao je Pape igrao sa Portugalom 2 : 6, pri čemu je stavio Zahirovića na desnog bočnog da čuva Christiana Ronalda :) ????

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 14:05

[quote="fudbalerXL"]B
1) Salihović
2) Hadžić ( Sturm )
3) Cocalić
4) Bukva ( mada sam ja protiv toliko igrača iz 1HNL, ali ko što kaže Pape čovjek je standardan u svom klubu + ima iskustvo iz lige prvaka )
5) Zahirović
6) Jamak
7) Rahimić
[quote]

Salihovic moze, ali nije ti on tipa razbijac/osigurac. On vise kreira igru naprijed. Uz njega moras staviti nekog osiguraca (nemoj mi sad o Hoffenheimu, ja pricam o taktici koju mi gajimo i sta nama odgovara/treba).

Hadzic nije za repke, Cocalic cisto sumljam. Bukva krampa. Zahirovic u ovoj formi nazalost isto tako nije neka solucija (iako je odigro dosad ucjek ok na toj poziciji i iako je jedan od najborbenijih, agresivniijih i trkac). Jamak WTF is Jamak. Rahimic jos uvjem tata za sve ove, samo nazalost godine su tu.

Kolasinac bi nam tu mozda i bio najbolja opcija uz Salihovica (Medo leti napolje), ali onda ljeva strana skrpi.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 14:08

bagrcavi je napisao/la:Gringo nije Željovac, nego on jednostavno ne voli Papeta i to je to.Može mu na avataru biti i Hase, on će opet isto pisati o Safetu.
Nema to nikakve veze sa "kompleksima" :lol: i nečim sličnim kako to vi želite da predstavite.

Ma gringu izgleda Safet nesto uradio sto nije smijo, koliko ga mrzi. Mozda mu je Safet stari, ali nije htjeo da ga prizna, ili mu je krehno nekog pa ga sad ovaj nemoze okom da vidi :mrgreen: :mrgreen:

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 09 okt 2013, 14:12

MaksuzBaksuz je napisao/la:
fudbalerXL je napisao/la:B
1) Salihović
2) Hadžić ( Sturm )
3) Cocalić
4) Bukva ( mada sam ja protiv toliko igrača iz 1HNL, ali ko što kaže Pape čovjek je standardan u svom klubu + ima iskustvo iz lige prvaka )
5) Zahirović
6) Jamak
7) Rahimić

Salihovic moze, ali nije ti on tipa razbijac/osigurac. On vise kreira igru naprijed. Uz njega moras staviti nekog osiguraca (nemoj mi sad o Hoffenheimu, ja pricam o taktici koju mi gajimo i sta nama odgovara/treba).

Hadzic nije za repke, Cocalic cisto sumljam. Bukva krampa. Zahirovic u ovoj formi nazalost isto tako nije neka solucija (iako je odigro dosad ucjek ok na toj poziciji i iako je jedan od najborbenijih, agresivniijih i trkac). Jamak WTF is Jamak. Rahimic jos uvjem tata za sve ove, samo nazalost godine su tu.

Kolasinac bi nam tu mozda i bio najbolja opcija uz Salihovica (Medo leti napolje), ali onda ljeva strana skrpi.
Sve se je to slažem ali u prošloj i ovoj sezoni je Rahimić odigrao za svoj klub u ruskoj ligi:
0 UTAKMICA ( odigrao )
0 UTAKMICA ( ušao sa klupe )
19 UTAKMICA ( sjedio na klupi , u zadnje 2 sezone ).
Kako takav igrač i još pritome sa 37 godina, može biti starter u jednoj ozbiljnoj evropskoj repki, da ne spominjem svjetsko prvenstvo. Pa kad počne se nadtrčavat sa amerikancima, brazilcima, kameruncima, argentincima.. Jel ovdje neko nekog zajebava :) ??
Pa kako če on uštopat jednog Ozila, Xavija , Iniestu, od ovih nenabrojanih selekcija.
Pa čitav svijet če nam se smijat. Dali ti možeš zamisliti u svojoj glavi te duele ali REALNO. :)
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 09 okt 2013, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 14:15

fudbalerXL je napisao/la:
Ćiro ne mrzi bosnu i uvjek je u svojim klubovima imao mnogo igrača iz Bosne u glavnim ulogama. Mnogo puta je govorio da je Bosanac itd.. Na stranu sad njegov specifičan naglasak i ponašanje.
Ćiro je odigrao 0 : 0 sa Portugalom razbio Belgiju u Belgiji. A kao je Pape igrao sa Portugalom 2 : 6, pri čemu je stavio Zahirovića na desnog bočnog da čuva Christiana Ronalda :) ????
Odosmo malo i do Cire! Nebi o tome, dali i koliko on voli bosnu etc.! Ja imam svoje misljenje a ti svoje. Po mome mogu samo reci da je Ciro pravio cirkus oko repke i to mi se nije svidjalo. A o uzimanju procenta i slicnog da i nepricam!
Ciro je imo dobrih utakmica, i hvala mu na tome, ali imo je i svojih nekim gluposti kao igra protiv spanije (zapravo utakmica prije gdje je se trebalo rijesiti kartona nekoliko igraca), bazanje supljih, gluposti oko Mikseta, itd.

Takticka pomisao je bila OK...Zaha agresivan, dosta trci, i dobar u dvoboju. Pflaster na Ronalda, jer svi znamo koliko je to opasan igrac. ****, zabiga Ronaldo sa 30 metara i sta tu mozes. U toj utakmici su mnogi drugi podbacili. Neocjenjiva se na osnovi jedne utakmice.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 09 okt 2013, 14:21

Ako je pozicija defanzivnog veznog jedina pozicija na kojoj Bosna trenutno nema igrača. Bilo bi bolje dat nekom državljanstvo kao hrvati Ademiju nego ovo što se radi. Ali ni sad ne vjerujem da se ne može nač niti jedan kvalitetan DM u cjeloj državi i dijaspori. Pa za tu poziciju bukvalno moraš samo da znaš uklizavat i trčat ko konj. Lakše je to igrat 100 % nego ofanzivnog veznog.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 14:24

fudbalerXL je napisao/la: Sve se je to slažem ali u prošloj i ovoj sezoni je Rahimić odigrao za svoj klub u ruskoj ligi:
0 UTAKMICA ( odigrao )
Kako takav igrač i još pritome sa 37 godina, može biti starter u jednoj ozbiljnoj evropskoj repki, da ne spominjem svjetsko prvenstvo. Pa kad počne se nadtrčavat sa amerikancima, brazilcima, kameruncima, argentincima.. Jel ovdje neko nekog zajebava :) ??
Sve to stoji, ali Rahmanaga je jos uvjek bolji od jednog Hadzica, Cocalica, Bukve, Zahirovica itd.! Nemamo boljeg... i ja bi volio da je tu jedan Kedira! Zato kazem Kolasinac za SP, a Rahimovic samo ako zatreba zadnjih 10-15 min da cuvamo rezultat.

Ako si pratio, cinimi se proslo prvenstvo, bilo je takvih igraca u ovim Afrikanskim ekipama koji nisu nigdje u klubi igrali ali bili pozvani pa cak i igrali. Takvi igraci znaju biti vazni zbog svog ogromnog iskustva. Ne samo sto se fudbala tice nego svega sto se tice ekipe (mentalno... ublazivanje tenzija, smanjivanje problema itd itd itd)!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 14:32

fudbalerXL je napisao/la:Ako je pozicija defanzivnog veznog jedina pozicija na kojoj Bosna trenutno nema igrača. Bilo bi bolje dat nekom državljanstvo kao hrvati Ademiju nego ovo što se radi. Ali ni sad ne vjerujem da se ne može nač niti jedan kvalitetan DM u cjeloj državi i dijaspori. Pa za tu poziciju bukvalno moraš samo da znaš uklizavat i trčat ko konj. Lakše je to igrat 100 % nego ofanzivnog veznog.

Nije tako lahko nekome dati (sportsko) drzavljanstvo! To znamo valjda svi.

Grijesis ako mislis da je dovoljno samo trzaci i klizati se. Onda moze i Zahirovic igrati u ovoj formi. MINIMUM je da moras znati i dodati sljedecem do sebe siguran pas i da znas citati igru (takticki). Moras biti agrsivan i siguran igrac, znaci moras dobivati dvoboje i moras igrati sigurne lopte. Moras se znati postaviti kad protivnik krene u napad, kad salje duge lopte, kad je kontra uraditi takticki faul, POPUNITI praznu poziciji kad neko iz zadnjih cetir ode naprijed.

Eh sad plus je ako znas otvarati igru iz defensive, ako se snas ubacivati u napad (to nama i nije potrebno, imamo previse takvih), ako znas dobtu dugu loptu itd. (vidi Schwensteiger, Kedira, Toure)

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 09 okt 2013, 14:38

fudbalerXL je napisao/la: Sve se je to slažem ali u prošloj i ovoj sezoni je Rahimić odigrao za svoj klub u ruskoj ligi:
0 UTAKMICA ( odigrao )
Sve to stoji, ali Rahmanaga je jos uvjek bolji od jednog Hadzica, Cocalica, Bukve, Zahirovica itd.! Nemamo boljeg... i ja bi volio da je tu jedan Kedira! Zato kazem Kolasinac za SP, a Rahimovic samo ako zatreba zadnjih 10-15 min da cuvamo rezultat.

Ako si pratio, cinimi se proslo prvenstvo, bilo je takvih igraca u ovim Afrikanskim ekipama koji nisu nigdje u klubi igrali ali bili pozvani pa cak i igrali. Takvi igraci znaju biti vazni zbog svog ogromnog iskustva. Ne samo sto se fudbala tice nego svega sto se tice ekipe (mentalno... ublazivanje tenzija, smanjivanje problema itd itd itd)!
Da upavu si ali treba se prije svjetskog osposobit neki igrač za DM, a da Rahimić igra 15 min. Onda OK.
Sve drugo je katastrofa.

* Što se tiče Ćire neznam ga lično. Sve što znam o njemu, da su mi govorili ljudi prije nego što je preuzeo
Bosnu da voli Bosance i kad god je neko došao iz njegovog zavičaja u Zagreb i potražio Ćiru on je svima pomagao i nije gledao kako se ko zove. ( besplatan smještaj itd. )
* što se tiče svadže sa Misketom ne znam ko je kriv niti je to sad važno ali znam jednu stvar. Miske je odličan igrač ali za 60 min i nesmije da se ljuti ako ga selektor zamjeni. Neka tempira formu na prvih 45 min + 15 min nastavka i onda nek udže Medunjanin, Hajrović ili neko 3 za zadnjih 30 min. Svaka čast za sve sto je uradio uz sve pritiske i sve ali čovjek ne moze držat isti tempo 90 min. Kad bi to prihvatio bilo bi sve super.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 14:46

fudbalerXL je napisao/la: Da upavu si ali treba se prije svjetskog osposobit neki igrač za DM, a da Rahimić igra 15 min. Onda OK.
Sve drugo je katastrofa.
* što se tiče svadže sa Misketom ne znam ko je kriv niti je to sad važno ali znam jednu stvar. Miske je odličan igrač ali za 60 min i nesmije da se ljuti ako ga selektor zamjeni. Neka tempira formu na prvih 45 min + 15 min nastavka i onda nek udže Medunjanin, Hajrović ili neko 3 za zadnjih 30 min. Svaka čast za sve sto je uradio uz sve pritiske i sve ali čovjek ne moze držat isti tempo 90 min. Kad bi to prihvatio bilo bi sve super.

Otisli smo u offtopic!
Nemas sta osposobiti, imacemo Kolasinca. Nadam se da ce se Zahirovic malo bolje snaci u Bochumi i konacno se vratiti nekoj formi. Mogo bi i on posliziti kad se mozda moramo braniti, ili ako se ovaj povrijedi. Mozda se isproba i Cocalis, mozda nas sve iznenadi, ko zna, a mozda i neko novo ime se pojavi! Vidjet cemo! Na Papetu i ekipi je da nadje rijesenje.

* Nemoj o Ciri. Hvala mu sto je bio tu, ali i to je to. Samo sam htjeo replicirati na to da su sve selektore dosad postavljali ovi iz kaos-saveza, tako da nemozes reci da je Pape zato los ili slicno (nisi ni drugi losi toliko bili).

* Mikse mora smrsati i doci u formu, onda moze igrati prvenstvo iz snova i odvest nas mozda i mali dalje nego samo grupna fasa.Uvjeren sam da ce se on vratiti u formu pred SP, nema mu druge inace mu klupa negine :) bice to!

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 09 okt 2013, 14:58

fudbalerXL je napisao/la: Da upavu si ali treba se prije svjetskog osposobit neki igrač za DM, a da Rahimić igra 15 min. Onda OK.
Sve drugo je katastrofa.

Otisli smo u offtopic!
Nemas sta osposobiti, imacemo Kolasinca. Nadam se da ce se Zahirovic malo bolje snaci u Bochumi i konacno se vratiti nekoj formi. Mogo bi i on posliziti kad se mozda moramo braniti, ili ako se ovaj povrijedi. Mozda se isproba i Cocalis, mozda nas sve iznenadi, ko zna, a mozda i neko novo ime se pojavi! Vidjet cemo! Na Papetu i ekipi je da nadje rijesenje.

* Nemoj o Ciri. Hvala mu sto je bio tu, ali i to je to. Samo sam htjeo replicirati na to da su sve selektore dosad postavljali ovi iz kaos-saveza, tako da nemozes reci da je Pape zato los ili slicno (nisi ni drugi losi toliko bili).

* Mikse mora smrsati i doci u formu, onda moze igrati prvenstvo iz snova i odvest nas mozda i mali dalje nego samo grupna fasa.Uvjeren sam da ce se on vratiti u formu pred SP, nema mu druge inace mu klupa negine :) bice to!
Mislim da si mnogo toga u pravu. Ali samo još 2 stvari:

- zar ne igra Kolašinac lijevog bočnog.
- šta se je čekalo ovoliko sa Cocalićem i njegovom probom

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 okt 2013, 15:03

socrates je napisao/la:akcenat ja na tome da je covjek najbolji igrac bih svih vremena,sto je ozvaniceno na izboru prije izvjesnog vremena.

ja bar nikad nisam nigdje pomenuo da je najbolji trener ikad,dakle pricam samo na osnovu cinjenica i ne podnosim nikakvu suplju pricu,koja dolazi kao produkt klupske pristrasnosti.

isto tako znam da mi je IO bio jedan po jedan selektor ondasnje yuge,i SP u italiji..i znam koliko sam bio ponosan na tu cinjenicu...taj covjek je za mene u to vrijeme bio prije svega bosanac,pa onda jugosloven,i nista trece nije postojalo... :!: tako ja gledam na stvari.
Mozes li mi samo reci gdje sam ja rekao, da ne volim Papeta radi toga sto je nekada igrao za FK Sarajevo?? Legendo ja sve nase legende postujem i ponosim se njima.Bez obzira iz kojih klubova dolazili.Ali isto tako necu ostati imun i praviti se da ne vidim greske koje se rade.Bez obzira ko ih pravio.Ali eto ovdje te odmah proglase drzavnim neprijateljem ako ne odobravas svaki potez selektora.Niko nije bezgrijesan.Svi mi grijesimo.Ali eto treba se barem truditi da se te greske otklone ili barem svedu na neki minimum.Meni je veci neprijatelj onaj koji vidi nekoga da grijesi i ne nastoji mu ukazati na tu istu gresku i pusti ga da bas tresne od zemlju.Nego onaj koji pridje i kaze VIDI LEGENDO GRIJESIS TU I TU,POKUSAJ TO ISPRAVITI ZA SVOJE DOBRO.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 15:07

fudbalerXL je napisao/la: Mislim da si mnogo toga u pravu. Ali samo još 2 stvari:

Opet offtopic :)

- Kola moze da igra i ljevog bocnog, i Spahinu poziciju a i 6ticu. Igro je cak nekiliko puta 6ticu. Reko sam ako njega stavimo na 6ticu onda opet moramo traciti ljevog bosnog.. to je problem! U svakom slucaju Kola nam leze ko kec na popa! Mozda mali Besic ipak dobije sansu od Susica i ovaj ga ponova pozove uz repku a Besic se malo opameti pa pocbne vise igrati a manje mangupirati :)

- Neznam zasto nije isprobo Cocalica dosad. Ima sigurno neke razloge. Ja mislim da Cocalicu bolje lezi pozicija u odbrani nego 6tica, a tu imamo zasad dovoljno igraca. Neznam dali je on toliko pokretan i okretan za 6tice. Vjerujem i da je selektor i strucni stab nisu uvjereni u njegove kvalitete, ali po mome bi ga trebali sad pred SP isprobati, pa ako neopravda lahko se moze dati noga.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 09 okt 2013, 15:18

fudbalerXL je napisao/la: Mislim da si mnogo toga u pravu. Ali samo još 2 stvari:

Opet offtopic :)

- Kola moze da igra i ljevog bocnog, i Spahinu poziciju a i 6ticu. Igro je cak nekiliko puta 6ticu. Reko sam ako njega stavimo na 6ticu onda opet moramo traciti ljevog bosnog.. to je problem! U svakom slucaju Kola nam leze ko kec na popa! Mozda mali Besic ipak dobije sansu od Susica i ovaj ga ponova pozove uz repku a Besic se malo opameti pa pocbne vise igrati a manje mangupirati :)

- Neznam zasto nije isprobo Cocalica dosad. Ima sigurno neke razloge. Ja mislim da Cocalicu bolje lezi pozicija u odbrani nego 6tica, a tu imamo zasad dovoljno igraca. Neznam dali je on toliko pokretan i okretan za 6tice. Vjerujem i da je selektor i strucni stab nisu uvjereni u njegove kvalitete, ali po mome bi ga trebali sad pred SP isprobati, pa ako neopravda lahko se moze dati noga.
Upravu si to je moja glavna zamjerka. Pa isprobaj sve čim više to bolje. Ne košta ništa a da se dobije samo jednog novog igrača to je super. Uvjek kad pozove igrače ostanu mu 2.3 mjesta slobodna ?? Pa tog Bešića nije zvao godinu dana, Cocalića isto Mahmutovića, Husejinovića itd itd.
Možda bi Husejinović mogao da igra lijevo krilo ( a Salihović DM ) Možda bi Bešić mogao da igra najosjetljivije mjesto defanzivnog veznog. Možda bi Mahmutovic bio odlična zamjena za Džeku/Ibiševića itd itd

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 okt 2013, 15:24

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Nek eto iz tebe frkti znanje. Dajes sebi za pravo da ponidastavas nekoga ko je milion puta uspjesniji od tebe. Kad budes na levelu na kojem je Pape bio kao igrac, te na kojem je sada kao selektor, onda pljuj do mile volje. Do tog momenta, gledaj kako covjek nize uspjehe i nemoj da pises gluposti. Ako si toliko pametan i uspjesan, sto te nema nigdje? Prosipas ovdje po forumu neke gluposti, kao da ti eto nesto znas.

Kad pricas i pises o Papetu, ustani i stoj mirno...
:lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Cuj ja i uspjeh kao Pape :mrgreen: :mrgreen:
Pa prika moj, biti javna licnost nosi sa sobom veliku odgovornost i kritiku 8-)
Ustati kad spomenes Pajdu :lol: Moram li ustat kad mu i poslodavca a i radnog kolegu Usketa spomenem?

A ovaj sto misli da sam ja Zeljovac pati od yebenih kompleksa 8-)
Kada spomenes Papeta, moras ustati nego sta, jer covjek je toliko toga donio ovoj drzavi, sto ti neces uraditi ni da imas 15 zivota. Ovdje se po forumu prodajes za nekog fudbalskog znalca, imas informacije ko krade, ko je sta uradio, ko je kako dobio poziv itd. Medjutim, istina je sasvim drugacija, nema te na fudbalskoj mapi, ti si niko i nista, te da je ovo pravna drzava, zbog takvih kleveta bi mogao u zatvor.

Sto se tice javne licnosti, te odgovornosti javne licnosti, pod istu ne spada srednja skola, mjesto rodjenja, nacin oblacenja itd. Da stvar bude jos gora, nepismeni ga optuzuju za nepismenost, to samo kod nas ima :lol: . Mi smo drzava gdje su svi selektori, gdje su svi modni macci i misteri (dok njegov izgled i stil oblacenja se ocjenjuje). Svi su pismeni, ali po forumu lafo ne paze na pismenost, ma how yes no :lol: . Takodjer smo i drzava gdje je vodoinstalater u isto vrijeme i direktor firme i elektricar i pekar i stolar. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 15:46

fudbalerXL je napisao/la: Upravu si to je moja glavna zamjerka. Pa isprobaj sve čim više to bolje. Ne košta ništa a da se dobije samo jednog novog igrača to je super. Uvjek kad pozove igrače ostanu mu 2.3 mjesta slobodna ?? Pa tog Bešića nije zvao godinu dana, Cocalića isto Mahmutovića, Husejinovića itd itd.
Možda bi Husejinović mogao da igra lijevo krilo ( a Salihović DM ) Možda bi Bešić mogao da igra najosjetljivije mjesto defanzivnog veznog. Možda bi Mahmutovic bio odlična zamjena za Džeku/Ibiševića itd itd
Neslazem se bas da sve treba isprobati pod nekim imperativom. Znaju se kvaliteti tih igraca, gledaju ljudi tekme itd.! Mora se uzeti i u obzir da se nekvari atmosfera kroz takmicenje pogotovo sad kroz kvalifikacije. Poslje se moze nesto i vise probati. Nedonose ni svi igraci koji se stalno pominju neki dodatni kvalitet. Nista neznaci da zamjenis jednog panja drugim, to nije smisao svega. Nemamo mi ni tolio veliko repertuar igraca, da mozemo kritikovati zasto ovaj ne a ovaj da! To su sve suplje po mom misljenju.

Evo po ovom tvom: Besic je trebo pomoci mladoj repki, nije jos dovoljno dobar da konkurira za prvih 11 kod Papeta, a glupo je da sjedi i na klupi i gleda 90 min tekmu. Bolje bi mu bilo skupljati praksu u U21 i to se dokazivati. Neigra sad i u nekoj jakoj ligi ili ekipi da bi bio toliko vazan igrac za nas. Moze napredovati, ali kao sto rekoh mora te mucive u glavi srediti. Za Cocalica sam napiso sto sam mislio. Mahmutovic proradio tek zadnjih nekoliko tekmi, tako treba jos pricekati dali ce drzati tu vanserijsku formu. Ako nastavi mozda se i isproba, iako nije najmladji i negradi se buducnost na njemu. Husejinovic je najdalje od svih od repke. Ljevo igra Lilic a ne Salihovic, tako da on tu nema sta traziti. A nije nesto ni pokazo dosad u Hrvaskoj, neodskace nesto od prosjeka. Minus mu je isto sto znamo da je zafrkan igrac a treneri takve nevole osim ako ne ovise od takvih igraca (ala Ibrahimovic kod Svedjana)

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 15:48

[quote="adriano_leite]
Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.[/quote]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobar ti ovaj!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2013, 20:21

Kako se Pape slatko zasmija kad je rekao da ce svidjelo se to nekima ili ne igrat Vrsajevic. :lol: :lol:
Hebo li te Pape Avdija.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 09 okt 2013, 21:11

ja sam ovog covjeka uvijek branio ali stvarno je pretjerao i prelazi sve granice normalnog/ljudskog ponasanja, u pocetku sam bio impresioniran nasim najboljim igracem ( i mislio trenerskim magom) ali ovo sto on radi ja mislim da niko ziv od igraca struke oko repke kao i nas navijaca ne razumije.Uporno spominjanje deficitarnih pozicija i uporno rotiranje igraca, zatim guranje stvarno smijesnih "igraca" kao sto su toni i avdija pa zatim ibricic.To nikad ni za milion godina necu razumjeti niti iko to moze objasniti.Da ne spominjem vracanje rahimica umjesto da se usmjere napori u potrezi za adekvatnim zadnjim veznim, kroz pracenje i kristaliziranje sigurno bi se nasao jedan, mada meni i zahirovic nikad nije zakazao na toj poziciji, osim protiv portugežea.I dajte ljudi budite reealni miske je bio majstor, mozda je i sad, ali njegovo debelo truplo to sta on zacrta u glavi vise nije u stanju izvesti, i nadam se da ce sajo protiv litve da ga ostavi na klupi jer realno to zasluzuje.
Nisto ovo nije problem i niko o tome nece pricati ako se plasiramo, ali sta tamo, sa ovakvim sasavim Safetom i bog zna kakvom ekipom koju cee tamo povesti gdje ce se sigurno naci svraka, ibricic, avdija, sunjic,rahimic,avdukic, a to je 6 igraca koji zajedno ne mogu 10 puta natitrati loptu.I zasto nniko od novinara cijenjenog gospodina safeta ne pita zasto koji ...... vise ne povoze nekog napadaca da ga isproba?Pa sta on planira voditi samo dzeksa i oko plavo u braizil?Po cemu to miske zasluzuje poziv a reci njegov klubski kolega muslimovic ne?
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 09 okt 2013, 21:14

Pitao ga je vec neko za treceg napadaca a pape je reko da ga ne treba jer su mu dovoljna dvojica. Tako da tesko ce se po tom pitanju opametiti.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.