Safet Sušić - Pape

Shanks
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Shanks » 08 okt 2013, 20:31

Papetu treba savjetnik za medije, jer su mu izjave stvarno kriza.Na stranu ovo pred Lihtenštajn, njih uzimamo 99,999999 %, ali imao je par glupih izjava pred Slovačku koje su bespotrebno digle atmosferu i to nas je moglo koštati.Mada mislim da su svi svjesni da više nema podcjenjivanja protivnika ko god da je, to se vidi iz Vedine izjave.

I dalje sam uz njega 100 %, ali mora da pazi šta će da priča.Euforična smo mi nacija, to znamo svi. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 okt 2013, 21:07

Krenuce protiv Lihtenstajna sa dva zadnja vezna kao da sada gledam :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 08 okt 2013, 22:17

DonCorleone je napisao/la:Krenuce protiv Lihtenstajna sa dva zadnja vezna kao da sada gledam :lol: .
jes ocm :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 okt 2013, 00:45

DonCorleone je napisao/la:Krenuce protiv Lihtenstajna sa dva zadnja vezna kao da sada gledam :lol: .
Protiv Luksemburga kuci u proslim kvalama, startao je Rahimic :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2013, 01:20

Consigliere je napisao/la:
Jah,i?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 okt 2013, 10:26

Sve je to samo mali dio znanja iz repertoara naseg maga, stecenog na seminaru u Vozuci 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 okt 2013, 11:09

gringobih je napisao/la:
Sve je to samo mali dio znanja iz repertoara naseg maga, stecenog na seminaru u Vozuci 8-)
Nek eto iz tebe frkti znanje. Dajes sebi za pravo da ponidastavas nekoga ko je milion puta uspjesniji od tebe. Kad budes na levelu na kojem je Pape bio kao igrac, te na kojem je sada kao selektor, onda pljuj do mile volje. Do tog momenta, gledaj kako covjek nize uspjehe i nemoj da pises gluposti. Ako si toliko pametan i uspjesan, sto te nema nigdje? Prosipas ovdje po forumu neke gluposti, kao da ti eto nesto znas.

Kad pricas i pises o Papetu, ustani i stoj mirno...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 09 okt 2013, 11:53

Pa naravno da ne moze , vidis da je on "zeljeznicar" i tu prestaje svaka prica , njemu je krivo sto je Pape selektor i on hoce da pukne , on bi vise volio da mu je brko selektor pa i po cijenu da repka bude zadnja u kvalifikacijama , to su mali stumfovski komplexi ( cast izuzecima ) jbg. testo je podnijeti da je SAFET SUSIC PAPE bio najbolji igrac BiH svih vremena a ako BGD od utorka ce biti i najbolji i najuspijesni selektor BiH svih vremena , jbg. bode to u oci i valja zivjeti sa tim , prilog u tome govori njegovo ponizavanje i cinizam , ali sta ce , on i ostali mali misevi mogu samo da gledaju iz svojih budjavih i smrdljivih rupica kako Pape gazi prema Brazilu !!!! :)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 okt 2013, 12:02

harishp je napisao/la:
Jah,i?
Ma, nista. To sam skontao izmedju dvije utakmice sa slovacima, i one frke sa nepostojanjem defanzivnog veznog na terenu. Gledam neke klipove kad Rahimic izlazi na Bilino kontra Luxa... Meni prejako :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 okt 2013, 12:40

fifa09 je napisao/la:Pa naravno da ne moze , vidis da je on "zeljeznicar" i tu prestaje svaka prica , njemu je krivo sto je Pape selektor i on hoce da pukne , on bi vise volio da mu je brko selektor pa i po cijenu da repka bude zadnja u kvalifikacijama , to su mali stumfovski komplexi ( cast izuzecima ) jbg. testo je podnijeti da je SAFET SUSIC PAPE bio najbolji igrac BiH svih vremena a ako BGD od utorka ce biti i najbolji i najuspijesni selektor BiH svih vremena , jbg. bode to u oci i valja zivjeti sa tim , prilog u tome govori njegovo ponizavanje i cinizam , ali sta ce , on i ostali mali misevi mogu samo da gledaju iz svojih budjavih i smrdljivih rupica kako Pape gazi prema Brazilu !!!! :)
Kao prvo te pitarske komplekse ostavi pitarima.Kao drugo kako znas da bi sa Osimom JR bili zadnji u grupi?Kritikujes nekoga drugog sto ponizava nekoga,a i sam to cinis.Zar to nije malo licemjerno???? Kao trece kao narod imamo taj neki cudan kriterij sto se tice historijskih utakmica,najboljih svih vremena.Odigrali smo vise historijskih utakmica nego jedna Njemacka,Italija i ostale velesile.A sto se tice najboljeg svih vremena, valjda bi za to trebao biti kriterij uspjeh koji ce jako tesko ili cak i nemoguce nadmasiti, barem u neko skorije vrijeme.Mada niko ne porice da ce ovo biti najbolji i najveci uspjeh do sada, ali sigurno nismo na nekom vrhuncu,maximumu i sa te strane ne treba previse uzdizati.

Sto se Susica kao Susica tice postujem ga kao selektora reprezentacije za koju navijam i zivim,ali to ne znaci da se slazem sa svim njegovim postupcima.Kritikovat cu ga,ali i pohvaliti.Sve po zasluzi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 okt 2013, 12:52

adriano_leite je napisao/la:Nek eto iz tebe frkti znanje. Dajes sebi za pravo da ponidastavas nekoga ko je milion puta uspjesniji od tebe. Kad budes na levelu na kojem je Pape bio kao igrac, te na kojem je sada kao selektor, onda pljuj do mile volje. Do tog momenta, gledaj kako covjek nize uspjehe i nemoj da pises gluposti. Ako si toliko pametan i uspjesan, sto te nema nigdje? Prosipas ovdje po forumu neke gluposti, kao da ti eto nesto znas.

Kad pricas i pises o Papetu, ustani i stoj mirno...
:lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Cuj ja i uspjeh kao Pape :mrgreen: :mrgreen:
Pa prika moj, biti javna licnost nosi sa sobom veliku odgovornost i kritiku 8-)
Ustati kad spomenes Pajdu :lol: Moram li ustat kad mu i poslodavca a i radnog kolegu Usketa spomenem?

A ovaj sto misli da sam ja Zeljovac pati od yebenih kompleksa 8-)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 09 okt 2013, 12:58, ukupno mijenjano 2 puta.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 okt 2013, 12:55

TMovac je napisao/la:
fifa09 je napisao/la:Pa naravno da ne moze , vidis da je on "zeljeznicar" i tu prestaje svaka prica , njemu je krivo sto je Pape selektor i on hoce da pukne , on bi vise volio da mu je brko selektor pa i po cijenu da repka bude zadnja u kvalifikacijama , to su mali stumfovski komplexi ( cast izuzecima ) jbg. testo je podnijeti da je SAFET SUSIC PAPE bio najbolji igrac BiH svih vremena a ako BGD od utorka ce biti i najbolji i najuspijesni selektor BiH svih vremena , jbg. bode to u oci i valja zivjeti sa tim , prilog u tome govori njegovo ponizavanje i cinizam , ali sta ce , on i ostali mali misevi mogu samo da gledaju iz svojih budjavih i smrdljivih rupica kako Pape gazi prema Brazilu !!!! :)
Kao prvo te pitarske komplekse ostavi pitarima.Kao drugo kako znas da bi sa Osimom JR bili zadnji u grupi?Kritikujes nekoga drugog sto ponizava nekoga,a i sam to cinis.Zar to nije malo licemjerno???? Kao trece kao narod imamo taj neki cudan kriterij sto se tice historijskih utakmica,najboljih svih vremena.Odigrali smo vise historijskih utakmica nego jedna Njemacka,Italija i ostale velesile.A sto se tice najboljeg svih vremena, valjda bi za to trebao biti kriterij uspjeh koji ce jako tesko ili cak i nemoguce nadmasiti, barem u neko skorije vrijeme.Mada niko ne porice da ce ovo biti najbolji i najveci uspjeh do sada, ali sigurno nismo na nekom vrhuncu,maximumu i sa te strane ne treba previse uzdizati.

Sto se Susica kao Susica tice postujem ga kao selektora reprezentacije za koju navijam i zivim,ali to ne znaci da se slazem sa svim njegovim postupcima.Kritikovat cu ga,ali i pohvaliti.Sve po zasluzi.
et,ti i tebi slicni ste se nasli satro neke kritike sad pucat,koga je to briga u ovom trenutku,o cemu vi ba trabunjate!??!
jedino iz ovih kvala sto ce ostati zapisano zauvijek i sto ce uci u anale bh fudbala je to da je PAPE prvi selektor koji je odveo nacionalnu vrstu na MUNDIJAL.

tebi savjet da ides fatat kisnicu,trebat ce...i ne jedite govedine kad ima teletine...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 okt 2013, 13:04

socrates je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

et,ti i tebi slicni ste se nasli satro neke kritike sad pucat,koga je to briga u ovom trenutku,o cemu vi ba trabunjate!??!
jedino iz ovih kvala sto ce ostati zapisano zauvijek i sto ce uci u anale bh fudbala je to da je PAPE prvi selektor koji je odveo nacionalnu vrstu na MUNDIJAL.

tebi savjet da ides fatat kisnicu,trebat ce...i ne jedite govedine kad ima teletine...
Evo Zeljovac ce nas odvesti na SP, Dzeko, sta sad? :D

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 09 okt 2013, 13:28

Bosna je jedina repka na svijetu, koja nema DM. Rahimić ( 38 godina ), čovjek moli svoj klub da trenira samo zbog repke. Pa gdje to ime ?? Čovjek danas da se vrati u Bosni nebi igrao ni u Sarajevu, Želji, Borcu , Širokom nigdje. Pa čovjek je u zadnjih 5 sezona odigrao 33 UTAKMICE za svoj klub. Prošle sezone i ovu sezonu nije odigrao NITI JEDNU UTAKMICU ( čak ni kao zamjena nije ušao niti jednom ).
On i da je bio duplo veči igrač nego što je bio sad ima 38 godina, pa ni Pele , Maradona nisu igrali u tim godinama. Jel to neka šala ?? Zahirović je igrač koji igra svaku drugu utakmicu i još prodo se na račun repke. Da nije bio standardan nikad nebi igrao tu gdje sada igra. Igranje sa 2 napadača svih 10 utakmica, + pripreme + Brazil je još gore ali o tom nekom dugom prilikom. Defanzivni vezni bi trebali da budu:

1) Salihović
2) Hadžić ( Sturm )
3) Cocalić
4) Bukva ( mada sam ja protiv toliko igrača iz 1HNL, ali ko što kaže Pape čovjek je standardan u svom klubu + ima iskustvo iz lige prvaka )
5) Zahirović
6) Jamak
7) Rahimić

O napadačima bolje, da i ne pričam. Da za 15 tak utakmica nije provjerio ni jednog napadača ? ( Mahmutovic, Fajić,Zec, ..... ). Pa zašto onda služe prijateljske utakmice ??

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 okt 2013, 13:39

socrates je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

Legendo ako su neke greske preocite ne treba zatvarati oci pred njima,praviti se da ih nema,samo zato jer nam to trenutno prolazi.Jer jos nismo tresnuli od zemlju,a tresnut cemo najkasnije na SP-u ukoliko se nesto ne promjeni.Ja se iskreno nadam da ce se nesto promjeniti,jer ova generacija ima kvalitet i siguran sam da mozemo napraviti velike stvari u Brazilu.

Niko ne spori da ce Papetovo ime ostati zapisano u historiji kao selektora koji je prvi odveo reprezentaciju BiH na veliko takmicenje,ali ipak proglasavati nekoga najboljim svih vremena na osnovu rezultata koji se vec naredne kvalifikacije moze ponoviti ili cak nadmasiti, eh to je vec smijesno.Ukoliko napravimo neki veliki rezultat u Brazilu.Da doguramo do cetvrtfinala,polufinala ili cak finala, eh onda bi vec mogli reci da je to najbolji selektor reprezentacije BiH svih vremena, jer bi realno tesko ponovili taj uspjeh.Barem u narednih 20-30 godina.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 09 okt 2013, 13:54

Trinity74 je napisao/la:Možda zvuči glupo sa moje strane ali čudi me zašto Pape nije pogledao, niti želi, utakmice Hrvatska-Lihtenštajn i Grčka-Lihtenštajn.... Lihtenštajn u ove dvije utakmice ne djeluje ni malo naivno :|
Jarane zaboravio si Slovačka - Liechtenstein 1 : 1 // 7.6.2013 //.
I ko što kažeš Grci jim tek dali gol u 73 minuti za 1 : 0.
Hrvati pobjedili 2 : 3 u 86 min.

Mada treba biti iskren da njegova taktika sa Medunjaninom, Pjanićem i Misimovićem če upaliti protiv Liechtensteina i Bosna če jih slomiti 2,3,4 razlike. Protiv Litve če bit več puno teže, a na svjetskom igrat brez DM značit če katastrofu. Mada treba razumjet čovjeka, nije imao vremena kad da isproba 2 varijante.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 09 okt 2013, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 okt 2013, 13:55

Ljudi smirite malo tenzije!!

I molim vas ostavite zelji i sarajevo na strani, jer mu ovdje nije mjesto! :evil:

PS: Ko ono stavi Ciru, najveceg patriota (ali hrvaskog), na poziciju selektora BiH :) i po nekim najboljeg BiH selektora (po psuvanju) ikad? Ko postavi sve ostale selektre!? I sad Pape los, jer ga su ti isti ljudi zvali da bude selektor.... kakav je vam to argumen!? Logika kec, sjedi i suti! :| :mrgreen:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 okt 2013, 13:56

akcenat ja na tome da je covjek najbolji igrac bih svih vremena,sto je ozvaniceno na izboru prije izvjesnog vremena.

ja bar nikad nisam nigdje pomenuo da je najbolji trener ikad,dakle pricam samo na osnovu cinjenica i ne podnosim nikakvu suplju pricu,koja dolazi kao produkt klupske pristrasnosti.

isto tako znam da mi je IO bio jedan po jedan selektor ondasnje yuge,i SP u italiji..i znam koliko sam bio ponosan na tu cinjenicu...taj covjek je za mene u to vrijeme bio prije svega bosanac,pa onda jugosloven,i nista trece nije postojalo... :!: tako ja gledam na stvari.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 okt 2013, 13:56

fudbalerXL je napisao/la:Bosna je jedina repka na svijetu, koja nema DM. Rahimić ( 38 godina ), čovjek moli svoj klub da trenira samo zbog repke. Pa gdje to ime ?? Čovjek danas da se vrati u Bosni nebi igrao ni u Sarajevu, Želji, Borcu , Širokom nigdje. Pa čovjek je u zadnjih 5 sezona odigrao 33 UTAKMICE za svoj klub. Prošle sezone i ovu sezonu nije odigrao NITI JEDNU UTAKMICU ( čak ni kao zamjena nije ušao niti jednom ).
On i da je bio duplo veči igrač nego što je bio sad ima 38 godina, pa ni Pele , Maradona nisu igrali u tim godinama. Jel to neka šala ?? Zahirović je igrač koji igra svaku drugu utakmicu i još prodo se na račun repke. Da nije bio standardan nikad nebi igrao tu gdje sada igra. Igranje sa 2 napadača svih 10 utakmica, + pripreme + Brazil je još gore ali o tom nekom dugom prilikom. Defanzivni vezni bi trebali da budu:

1) Salihović
2) Hadžić ( Sturm )
3) Cocalić
4) Bukva ( mada sam ja protiv toliko igrača iz 1HNL, ali ko što kaže Pape čovjek je standardan u svom klubu + ima iskustvo iz lige prvaka )
5) Zahirović
6) Jamak
7) Rahimić

O napadačima bolje, da i ne pričam. Da za 15 tak utakmica nije provjerio ni jednog napadača ? ( Mahmutovic, Fajić,Zec, ..... ). Pa zašto onda služe prijateljske utakmice ??
Da je selektor selektorom Rahimic bi mu bio pomocnik ne igrac ;)
Rahima je svakako zasluzio da bude uz ovu ekipu ali u nekom drugom svojstvu...
Rahima bi mogao ove balavce savjetovati kako se igra ta hebena pozicija ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2013, 14:01

Gringo nije Željovac, nego on jednostavno ne voli Papeta i to je to.Može mu na avataru biti i Hase, on će opet isto pisati o Safetu.
Nema to nikakve veze sa "kompleksima" :lol: i nečim sličnim kako to vi želite da predstavite.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.