Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la Principatus » 27 dec 2009, 18:46

harishp je napisao/la: Svaka kritika ili suprotno razmisljanje kod nas odmah ima etiketu pljuvanje.
WTF :roll:
Jednostavno citam izmedju redova. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 18:47

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la: Svaka kritika ili suprotno razmisljanje kod nas odmah ima etiketu pljuvanje.
WTF :roll:
Jednostavno citam izmedju redova. ;)
I biras clanke :lol:
Zato i jesmo u klincu.Sto svako cita izmedju redova a niko i ne pogleda redove :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 dec 2009, 18:50

Sta na to da kazem, clanak je sr**** i to je moje sopstveno misljenje, zasto da kazem nesto drugo.

Sad ne valja Barbarez jer je kao se pridruzio ovima u savezu. Pa bolje da im se on "pridruzi" i nesto iznutra promjeni, nego da gleda sa strane i pametuje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 18:59

Principatus je napisao/la:Sta na to da kazem, clanak je sr**** i to je moje sopstveno misljenje, zasto da kazem nesto drugo.

Sad ne valja Barbarez jer je kao se pridruzio ovima u savezu. Pa bolje da im se on "pridruzi" i nesto iznutra promjeni, nego da gleda sa strane i pametuje.
Taj clanak je samo pocetak,nemoj se iznenaditi kad ih cak i ovdje bude.
Ali vazda je bilo ''gdje ima vatre ima i dima'' :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 dec 2009, 19:13

Trigger je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:...Svako onaj ko želi Barbareza za selektora, ne želi dobro reprezentaciji BiH. Protiv Barbareza nisu samo ljudi iz FSRS već i dobar dio ljudi iz NSFBIH, odnosno protiv njega je svako onaj ko imalo poznaje fudbal. Jer dati tako odgovorno selektorsko mjesto, čovjeku koji nikad nije vodio ni jednu ekipu, a kamoli repku, koji je dosta neiskusan, bilo bi jako neozbiljno. Ćiro je reprezentaciju mogao napraviti više multi,ali nije htio...
Drugar, je li ovo kod tebe na djelu ona 'fora' - ja 'ozbiljno i stručno' pišem a ustvari se šalim (da ne kažem adekvatniju riječ) sa svima vama i vašim razumom!?

"Svako ko poznaje fudbal"!!!! - Protiv Gagija nisu samo 'fudbalski znalci' iz FS/NS RS nego čak i 'znalci' (veći dio) iz FS/NS BiH :o

Nije vodio niti jednu ekipu, a kamoli repku! OK - a Pape eto vodio plahe ekipe, a pogotovo reprezentacije :mrgreen:

Ćiro mogao...a nije htio 'multi' reprezentaciju!? Budaleštinama nikad kraja...
Ko i koju to reprezentaciju iko na svijetu 'pravi' po principu multietičnosti, rasne ili vjerske pripadnosti?
E, 'fudbalski' znalac.... Istina, ima u francuskoj repki i poneki 'bijelac'... Još nisam čuo da u reprezentaciji Italije, Španije, Njemačke, Engleska...'broje krvna zrnac' reprezentativcima...

A šta li je Sergej Barbarez?
Za mene ljudina, igračina (bivši) i pozitivac u svakom pogledu.
Od tebe bi trebao dobiti njegovu "krvnu sliku" :shock:

Ipak, ti se s nama podobro 'šali', ili da kažem - zayebavaš!
Možda si i ozbiljan, ali u tom slučaju...zabrinut sam za tebe, vjeruj :cry:

PS:
Za tvoju 'logiku' - najbolje bi bilo da bh. reprezentacija igra u 'formaciji': 3 - 5 - 2 (po tvom principu 'multi')...samo ne znam gdje da utrpamo i nekog "ostalog"?
Draga pameti...nipošto skupa nisi!

ja da sam htio brojati ičija krvna zrnca ne bi bio protiv Barbareza,a za Sušića,zato ti veći dio ove priče o tome kako si "zabrinut za mene",ne pali.Uostalom gdje ja sam ja to napisao da kritikujem Ćiru zbog toga što reprezentacija nije više multi??? Ja sam samo napisao da je mogao napraviti više multi, ali čiča nije htio.I ne treba.Ja sam napisao da se po Banja Luci lizao sa Dodikom,a kasnije ga blago rečeno,spominjao u negativnom kontekstu.Što se mene tiče Sušić je najbolje rješenje u ovom momentu(Baždarević,Bajević,Hadžibegić imaju posao)Hesler????Barbarez???Smješno!Već sam rekao i zbog čega.Čovjek nema dana iskustva na klupi i dovesti ga da vodi repku!Jel to ljudi u savezu pojma nemaju jer ne razmišljaju ko ti,odnosno njima kriterijumi "pozitivac" i "ljudina u svakom smislu" nisu glavni kriterijumi pri izboru selektora,nego nešto više od toga.Ti si sigurno veliki znalac kad su ti ti kriterijumi primarni.Ove iz saveza nemam namjeru da branim,alu u ovom slučaju su u pravu.Jedan forumaš iznad reče da Barbarez treba biti selektor između ostalog i zbog toga što se "odvajao od porodice i dolazio da igra za repku".HELP :!:
Hipotetički da Barbarez i postane selektor,šta ako se desi jedan ili dva loša rezultata na startu kvalifikacija.Pa mediji i narod će ga sažvakati isto ko i Ćiru koji je mnogo iskusniji i koji je kao i Barbarez za većinu bio "ljudina" i ljubimac masa.E kad se dese loši rezultati,svi oni koji su sad za Barbareza,javiće se ovdje pod drugim nickom i hebavati majku i njemu i onome ko ga je tu postavio,kao što je uostalom bio slučaj i sa Ćirom.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 27 dec 2009, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 dec 2009, 19:22

Ma tko god došao neće bit rahat ,nema meraka ;) jer treba neki ekstra ' Čarobni Štapić ' da to sve posloži i uredi.
Nitko se nije rodio da bi nama ugodio,ne daj Bože neki kiks auuuuuu :o :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 dec 2009, 19:24

bambina je napisao/la:Ma tko god došao neće bit rahat ,nema meraka ;) jer treba neki ekstra ' Čarobni Štapić ' da to sve posloži i uredi.
Nitko se nije rodio da bi nama ugodio,ne daj Bože neki kiks auuuuuu :o :roll:

upravo o tome pričam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 dec 2009, 21:17

harishp je napisao/la:I od strane Barbareza bi bilo stvarno fer ,da pristane na glavnog saradnika.
Bez sekunde vodjenja i jednog jedinog kluba bilo kojeg uzrasta.Preuzimanje da samostalno vodi repku bi bilo krajnje neozbiljno.I sigurno na svijetu prvi zabiljezen slucaj ikad.
Da ne govorim kako bi ga ispljuvali za tili cas u slucaju nekih losih rezultata.I bilo bi kao da ga nikad nije ni bilo.
Na kraju bi bilo''koji se klinac prihvata necega ako tu nema iskustva'' :roll:
Pape i on bi vec bila druga kombinacija i u slucaju da krene po zlu.Ipak izvlacili jednog drugog.
Koga je to Klinsmann vodio prije preuzimanja Elfa? ;)

Ako bih mogao birati izmedju Papeta i Barbareza, ja bih se odlucio za ovog drugog.
Susic kao ima neko iskustvo, ali u trenerskoj karijeri nije napravio nista. Ne bi smjelo proci nezapazeno, njegova sjajna igracka karijera i sve ono sto je godinama pruzao u PSG-u. Znaci, ima ime kao igrac, ali opet ga kao trenera niko ne zove natrag u Francusku. Da je valjao, do sada bi nesto napravio.
Za Sergejevu trenersku licencu je lako, polozice on to brzo. Doskorasnji igrac, sa mnogim reprezentativcima u kontaktu, sa dobrim vezama i kontaktima kroz dugogodisnju bundesligasku karijeru. I najzad, omiljen u narodu.
Njega unaprijed ne smijemo otpisivati, jer ne znamo sta moze...dok sam kod Papeta skeptican.
Vom Jäger zum Gejagten

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 27 dec 2009, 21:43

alan_kardec je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:...Svako onaj ko želi Barbareza za selektora, ne želi dobro reprezentaciji BiH. Protiv Barbareza nisu samo ljudi iz FSRS već i dobar dio ljudi iz NSFBIH, odnosno protiv njega je svako onaj ko imalo poznaje fudbal. Jer dati tako odgovorno selektorsko mjesto, čovjeku koji nikad nije vodio ni jednu ekipu, a kamoli repku, koji je dosta neiskusan, bilo bi jako neozbiljno. Ćiro je reprezentaciju mogao napraviti više multi,ali nije htio...
Drugar, je li ovo kod tebe na djelu ona 'fora' - ja 'ozbiljno i stručno' pišem a ustvari se šalim (da ne kažem adekvatniju riječ) sa svima vama i vašim razumom!?

"Svako ko poznaje fudbal"!!!! - Protiv Gagija nisu samo 'fudbalski znalci' iz FS/NS RS nego čak i 'znalci' (veći dio) iz FS/NS BiH :o

Nije vodio niti jednu ekipu, a kamoli repku! OK - a Pape eto vodio plahe ekipe, a pogotovo reprezentacije :mrgreen:

Ćiro mogao...a nije htio 'multi' reprezentaciju!? Budaleštinama nikad kraja...
Ko i koju to reprezentaciju iko na svijetu 'pravi' po principu multietičnosti, rasne ili vjerske pripadnosti?
E, 'fudbalski' znalac.... Istina, ima u francuskoj repki i poneki 'bijelac'... Još nisam čuo da u reprezentaciji Italije, Španije, Njemačke, Engleska...'broje krvna zrnac' reprezentativcima...

A šta li je Sergej Barbarez?
Za mene ljudina, igračina (bivši) i pozitivac u svakom pogledu.
Od tebe bi trebao dobiti njegovu "krvnu sliku" :shock:

Ipak, ti se s nama podobro 'šali', ili da kažem - zayebavaš!
Možda si i ozbiljan, ali u tom slučaju...zabrinut sam za tebe, vjeruj :cry:

PS:
Za tvoju 'logiku' - najbolje bi bilo da bh. reprezentacija igra u 'formaciji': 3 - 5 - 2 (po tvom principu 'multi')...samo ne znam gdje da utrpamo i nekog "ostalog"?
Draga pameti...nipošto skupa nisi!

ja da sam htio brojati ičija krvna zrnca ne bi bio protiv Barbareza,a za Sušića,zato ti veći dio ove priče o tome kako si "zabrinut za mene",ne pali.Uostalom gdje ja sam ja to napisao da kritikujem Ćiru zbog toga što reprezentacija nije više multi??? Ja sam samo napisao da je mogao napraviti više multi, ali čiča nije htio.I ne treba.Ja sam napisao da se po Banja Luci lizao sa Dodikom,a kasnije ga blago rečeno,spominjao u negativnom kontekstu.Što se mene tiče Sušić je najbolje rješenje u ovom momentu(Baždarević,Bajević,Hadžibegić imaju posao)Hesler????Barbarez???Smješno!Već sam rekao i zbog čega.Čovjek nema dana iskustva na klupi i dovesti ga da vodi repku!Jel to ljudi u savezu pojma nemaju jer ne razmišljaju ko ti,odnosno njima kriterijumi "pozitivac" i "ljudina u svakom smislu" nisu glavni kriterijumi pri izboru selektora,nego nešto više od toga.Ti si sigurno veliki znalac kad su ti ti kriterijumi primarni.Ove iz saveza nemam namjeru da branim,alu u ovom slučaju su u pravu.Jedan forumaš iznad reče da Barbarez treba biti selektor između ostalog i zbog toga što se "odvajao od porodice i dolazio da igra za repku".HELP :!:
Hipotetički da Barbarez i postane selektor,šta ako se desi jedan ili dva loša rezultata na startu kvalifikacija.Pa mediji i narod će ga sažvakati isto ko i Ćiru koji je mnogo iskusniji i koji je kao i Barbarez za većinu bio "ljudina" i ljubimac masa.E kad se dese loši rezultati,svi oni koji su sad za Barbareza,javiće se ovdje pod drugim nickom i hebavati majku i njemu i onome ko ga je tu postavio,kao što je uostalom bio slučaj i sa Ćirom.
Sad ce mi neki 'prišiti' da se 'svađam' i s tobom!

Sve si Ti lijepo napisao – al' selektivno i sa potankom argumentacjom – Nema iskustva, pa nema iskustva.... k'o papiga!

Ćiru, eto, nisi kritikovao ali ipak ju je mogao 'napraviti više multi'!? I to nije „brojanje 'krvnih zrnaca'? :shock:

Imputiras mi da sam 'znalac' zato što cijenim Barbareza u svakom pogledu, a znaš da sam to napisao apropo 'brojanja krvnih zrnaca', ali zanemaruješ želju i imišljenja igrača (valjda oni nešto znaju), i ne odgovaraš na pitanje šta je po tebi 'autoritet' na koji se pozivaš!?

I sad Te opet pitam – ko su, i po čemu su, ti fudbalski znalci u Savezu? Gdje su i kad su igrali fudbal? Nemoj mi samo spominjati Rodoljuba koji je kao šutao loptu u lokalnom klubu.... I ti znaš kako su ti 'likovi' došli na čelo Saveza.
Zašto u Savezu nema bivših fudbalski velikana, ili barem poznatijih fudbalskih imena? Nisu 'znalci'!

I to što je FS RS za Sušića a protiv Barbareza je kao neki „dokaz'! Ma daaaj – providna je ta igra i ko ne 'vidi' – ubrzo ce vidjeti...
Mani se 'hipotetike' o porazima i šta slijedi... Nemoj se Ti toliko brinuti šta bi bilo s Barbarezom...kad ga i ne podržavaš (podržavate)!
Zar Te nije isti, hipotetički, strah i za Sušića? :roll:

Ali to sad nije presudno – izbabrat se 'mora' i tu se 'priča' završava.

I zaista bi volio, iskren, odgovor zašto Tebi i FS RS smeta Gagi? Nemoj mi samo ponavljati – nema iskustva.... A Sušić eto, ima...
Ili je suština svega baš u u 'hipotetici' – daj neka se Pape sam 'zavali' (jer je slab trener?) pa da i njega i njegovu igračku harizmu – najbolji svih vremena u BiH, jedan od boljih svjetskih igrača... – 'skinemo', pa neka ga popljuju, srozaju... 'mud(r)p nema šta - i ovo je "hipotetički" 8-)

A dok je vijeka i svijeta i navijača – treneri (pogtovo) i igrači će se u dizati u 'nebesa' kad 'ide', ali i 'pljuvati' kad se gubi.... Tako je svagdje, nije to naš specijalitet.
Sjeti se Srbije i „Azerbejdžanaca' – nekad i danas.

Jedino se slažem, ne s tobom, nego s napisanom tezom (drugi nick) da se niko nije rodio ko je nama ugodio!
Samo, to nema veze sa našom pričom.... i Ti to znaš.
Pozz
Bosno moja poharana....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 22:00

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la:I od strane Barbareza bi bilo stvarno fer ,da pristane na glavnog saradnika.
Bez sekunde vodjenja i jednog jedinog kluba bilo kojeg uzrasta.Preuzimanje da samostalno vodi repku bi bilo krajnje neozbiljno.I sigurno na svijetu prvi zabiljezen slucaj ikad.
Da ne govorim kako bi ga ispljuvali za tili cas u slucaju nekih losih rezultata.I bilo bi kao da ga nikad nije ni bilo.
Na kraju bi bilo''koji se klinac prihvata necega ako tu nema iskustva'' :roll:
Pape i on bi vec bila druga kombinacija i u slucaju da krene po zlu.Ipak izvlacili jednog drugog.
Koga je to Klinsmann vodio prije preuzimanja Elfa? ;)

Ako bih mogao birati izmedju Papeta i Barbareza, ja bih se odlucio za ovog drugog.
Susic kao ima neko iskustvo, ali u trenerskoj karijeri nije napravio nista. Ne bi smjelo proci nezapazeno, njegova sjajna igracka karijera i sve ono sto je godinama pruzao u PSG-u. Znaci, ima ime kao igrac, ali opet ga kao trenera niko ne zove natrag u Francusku. Da je valjao, do sada bi nesto napravio.
Za Sergejevu trenersku licencu je lako, polozice on to brzo. Doskorasnji igrac, sa mnogim reprezentativcima u kontaktu, sa dobrim vezama i kontaktima kroz dugogodisnju bundesligasku karijeru. I najzad, omiljen u narodu.
Njega unaprijed ne smijemo otpisivati, jer ne znamo sta moze...dok sam kod Papeta skeptican.
Cekiraj jos jednom,nije Klisman dobio repku a da makar nesto drugo nije jahao.Drapao je sa L.A Galaxisom u mladjim selekcijama i obavljao jos par sitnih funkcija. ;)
Uostalom elf ili takvi pa i Tulic bi imao kod njih rezultata :roll:
Iskreno repka nije pokusni kunic i da mi neko pripravnicki vodi na repci i stece s tim iskustvo.
Pun klinac mi je vec jednog ''pripravnika Bake i njegovih fenomenalnih taktika ili nacina kontaktiranja na Engleskom ili mozda ona ''Bola reci Balji da se ne zaebaje''
Uostalom imam suhu da ce bas Barba dobiti tu poziciju.
Kad krene nizbrdo svi ce naravno da okrenu plocu,i da se sjete da Barba ustvari i nema neko iskustvo da bi to bas islo kako se zamislilo.Da ne govorim sto biti ispljuvan do bljuvesa glavni fazon ce biti ''koji se klinac prihvata klupe kad nema iskustva''
Sto znaci opet Bahino famozno''mozda ce slijedece kvalifikacije biti bolje'' :roll:
P.S Jos sto sa Barbom na celu nikog iz saveza nebi se smjelo prijeko ni pogledati a kamoli na stadionu vikati ''savez napolje'' ili IDK ili tako nesto.
Savez bi tek onda zivio kao bubreg u loju i zasticen kao medo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 dec 2009, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 27 dec 2009, 22:16

harishp je napisao/la:
geronimo je napisao/la:...Koga je to Klinsmann vodio prije preuzimanja Elfa? ;)
Za Sergejevu trenersku licencu je lako, polozice on to brzo. Doskorasnji igrac, sa mnogim reprezentativcima u kontaktu, sa dobrim vezama i kontaktima kroz dugogodisnju bundesligasku karijeru. I najzad, omiljen u narodu. Njega unaprijed ne smijemo otpisivati, jer ne znamo sta moze...dok sam kod Papeta skeptican.
Cekiraj jos jednom,nije Klisman dobio repku a da makar nesto drugo nije jahao.
Uostalom elf ili takvi pa i Tulic bi imao kod njih rezultata :roll:
Iskreno repka nije pokusni kunic i da mi neko pripravnicki vodi na repci i stece s tim iskustvo.
Pun klinac mi je vec jednog ''pripravnika Bake i njegovih fenomenalnih taktika ili nacina kontaktiranja na Engleskom ili mozda ona ''Bola reci Balji da se ne zaebaje''
Uostalom imam suhu da ce bas Barba dobiti tu poziciju.
Kad krene nizbrdo svi ce naravno da okrenu plocu,i da se sjete da Barba ustvari i nema neko iskustvo da bi to bas islo kako se zamislilo.Da ne govorim sto biti ispljuvan do bljuvesa glavni fazon ce biti ''koji se klinac prihvata klupe kad nema iskustva''
Sto znaci opet Bahino famozno''mozda ce slijedece kvalifikacije biti bolje'' :roll:
Tulić bi mogao voditi "Elf"...repka nije pokusni kunic i da mi neko pripravnicki vodi na repci i stece s tim iskustvo...

Kako kaza 'Alan K - hipotetički - da li bi, npr, frižak vozač (priprvanik) ikad smio sjesti i voziti, recimo, Audi Q7 ili bi morao poceti s "Yugom - 45"?

a, bogami, na "Elf-u" su mnogi veliki njemački treneri 'popadali'.....a takvu repku imali :o
Bosno moja poharana....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 22:24

@Triger ovaj ti doticni vec poodavno vozi yugu 45 :shock:
A ovaj kandidat sto vozi i u realnom zivotu Aston Martina nema ni vozacke,nedao bog da ga murija uhvati. :roll:
Mozda su mu ''vozacke sposobnosti i kvalitetne'' ali greske u vecim brzinama,neiskustvo i nepoznavanje znakova moze biti kobno.
Eto toliko o hipotetici.
Ali opet ce neko u klin neko u plocu.I naravno kao po obicaju otici u off topic :roll:
P.S popadali su zato sto im je ispadanje i u polufinalu velikog takmicenja neuspjeh.
A mi i baraz nazivamo uspjehom.Tako da uopste ta poredjenja su smjesna.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 dec 2009, 22:28

Ko god da dodje, a ne bude imao uspjeha...bice popljuvan, od ovih istih dusebriznika, koji su pljuvali i po Ciri.
Safetu se vec na samom startu sprema zamka, ima vec povelika lista zasto bi on trebao biti optuzivan/pljuvan.
Njega i evt. pocetni uspjesi nece spasiti od "dezurnih kriticara", samo zbog tih par stvari iz proslosti, koji mi, kao veoma ponosit narod, ne mozemo zaboraviti. :mrgreen:
Bilo bi steta da se jedno tako veliko ime ukalja, a sanse za to su mu prevelike :(
Vom Jäger zum Gejagten

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 27 dec 2009, 22:29

harishp je napisao/la:@Triger ovaj ti doticni vec poodavno vozi yugu 45 :shock:
A ovaj kandidat sto vozi i u realnom zivotu Aston Martina nema ni vozacke,nedao bog da ga murija uhvati. :roll:
Mozda su mu ''vozacke sposobnosti i kvalitetne'' ali greske u vecim brzinama,neiskustvo i nepoznavanje znakova moze biti kobno.
Eto toliko o hipotetici.
Ali opet ce neko u klin neko u plocu.I naravno kao po obicaju otici u off topic :roll:
Neće :D garant!
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 27 dec 2009, 22:32

geronimo je napisao/la:Ko god da dodje, a ne bude imao uspjeha...bice popljuvan, od ovih istih dusebriznika, koji su pljuvali i po Ciri.
Safetu se vec na samom startu sprema zamka, ima vec povelika lista zasto bi on trebao biti optuzivan/pljuvan.
Njega i evt. pocetni uspjesi nece spasiti od "dezurnih kriticara", samo zbog tih par stvari iz proslosti, koji mi, kao veoma ponosit narod, ne mozemo zaboraviti. :mrgreen:
Bilo bi steta da se jedno tako veliko ime ukalja, a sanse za to su mu prevelike :(
To i jeste cilj... o tom sam 'polemisao' (djelimično) s "Alanom K" :shock:

Znalci iz Saveza prizeljkuju da srozaju sve naše fudbalske velikane...ovako ili onako, a Pape im se baš "namjestio" :evil:
Bosno moja poharana....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 22:41

geronimo je napisao/la:Ko god da dodje, a ne bude imao uspjeha...bice popljuvan, od ovih istih dusebriznika, koji su pljuvali i po Ciri.
Eto to je citava poenta i odlicno receno.Bravo @Gero ;)
Covjek nije ni dobio tu poziciju a vec na samom forumu se naslo ''egzekutora''koji bi mu rado skinuli glavu.
Iako u sustini i nemaju neki veliki razlog.
Na kraju manje vise bilo ko da dodje na mijesto izbornika bit ce mu je sudjeno da sa tog ''trona ode posran i popisan'' bez obzira sta ucinio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 dec 2009, 23:15

Susic mi ide na neku stvar zbog njegovih izjava vezane za BiH, a i ko trener je kar'na nije imao nikakvih uspjeha, ja bi rado volio vidijeti Sergeja kao trenera nije se bavio nikad tim poslom ali kao covjek je odlican, i treba mu dati priliku isto kao sto je Njemacka dala priliku Klinsmanu, nema veze sto on nema iskustva sa tim poslom.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 dec 2009, 23:31

Ja vjerujem da ce Sergej Barbarez biti sljedeci izbornik reprezentacije BiH..jer su obavili razgovor sa njim i vidjeli su na njemu da se nece vracati na proslost,i da im nece praviti probleme ,a usput ce smiriti narod,
Vjerovatno su prije razgovora mislili da ce on izigravati nekog revolucionara ,ali jok..mudro Barba dolazi na svoje,
Ako se vec na taj nacin mora boriti za mjesto selektora,sta ces..zasluzuje podrsku.
Sto se tice Susica ,tesko je donijeti bilo kakav sud,isto kao da mu nije pretjerano stalo ,vratio se u Pariz ,i libo ga racku..:D

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 dec 2009, 23:36

na šta li je ličio taj sastanak izmedju nekoga tko se uopšte ne podnosi, tko koga tu laže

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 dec 2009, 23:49

To je zbog toga sto nikad nismo ni imali uspjeha, pa koliko jos trebamo cekati ???
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.