Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Brooklyn Nets @BrooklynNets 1m
Another 3 for @Teletovic33, who's put together a nice line tonight vs @WashWizards with 11 points (4-6 FGs). #NETSonYES
Another 3 for @Teletovic33, who's put together a nice line tonight vs @WashWizards with 11 points (4-6 FGs). #NETSonYES
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Jel neko zna koja je ovo pjesma sad na time-outu, ide nesto oooo. ooooooo dugo dugo trazim ovu pjesmu 

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa 14 min 12 p, 5 rb, 1 ass, 1 st
a redzo za 18 minuta ubacio 3 slobodna i 7 skokova
a redzo za 18 minuta ubacio 3 slobodna i 7 skokova
Ako mi vjeruješ, upisao sam Oooo o o o na googleklasik je napisao/la:Jel neko zna koja je ovo pjesma sad na time-outu, ide nesto oooo. ooooooo dugo dugo trazim ovu pjesmu

http://www.youtube.com/watch?v=IqCwFuHqb0o
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Pravi faul..da gazda s parkinga za pobjedu KIDD MOLIM TE
-
- Kontakt:
hajmo x
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
hahahahahahahaxGGMU je napisao/la:Ako mi vjeruješ, upisao sam Oooo o o o na googleklasik je napisao/la:Jel neko zna koja je ovo pjesma sad na time-outu, ide nesto oooo. ooooooo dugo dugo trazim ovu pjesmu![]()
, evo ti pjesma
ludilo
kernkraft400 - zombie nation ako jos koga zanima
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
xGGMU je napisao/la:Ako mi vjeruješ, upisao sam Oooo o o o na googleklasik je napisao/la:Jel neko zna koja je ovo pjesma sad na time-outu, ide nesto oooo. ooooooo dugo dugo trazim ovu pjesmu![]()
, evo ti pjesma

Ne zna se koji je gori od vas dvojice oooooooooooooo

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
OoooOooo o o o. Jel' ovo X il' šta već, hoćemo još Teletovića!!!Yucca je napisao/la:xGGMU je napisao/la:Ako mi vjeruješ, upisao sam Oooo o o o na googleklasik je napisao/la:Jel neko zna koja je ovo pjesma sad na time-outu, ide nesto oooo. ooooooo dugo dugo trazim ovu pjesmu![]()
, evo ti pjesma
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne zna se koji je gori od vas dvojice oooooooooooooo![]()
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
HAAAHAHAHHAHAHA KOJI SI TI KINGlucif3R666 je napisao/la:hajmo x
produzeci
mirza ba pogadja za pobjedu sadParanojaa je napisao/la:HAAAHAHAHHAHAHA KOJI SI TI KINGlucif3R666 je napisao/la:hajmo x

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
dajte Mirzi nek' opali s parkinga 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
shengelia maskota
hahahahahahh
hahahahahahh
Hajde ćelo nacrtaj nešto za Teletovića da ih pobjedi u ove četri sekunde, il' nam daj da ih dominira u produžetcima!!
#FEARZA
#FEARZA
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
vidi Shengelije u odijelu koje je dobio od starog kada je krenuo za Ameriku, kupljeno 1968 u Tbilisiju 

uđi kurvo ebem ti sve 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Isti Borat ..calcio je napisao/la:vidi Shengelije u odijelu koje je dobio od starog kada je krenuo za Ameriku, kupljeno 1968 u Tbilisiju
pa udji mala...ajde sad izdominirat u produzecima do 20 poena idemoooooooooo
Pljunutsamson je napisao/la:Isti Borat ..calcio je napisao/la:vidi Shengelije u odijelu koje je dobio od starog kada je krenuo za Ameriku, kupljeno 1968 u Tbilisiju

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.