Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
Mirzatele ce se prvi sjetiti Kiddove porodice,samo mi javite kvotu da znam kol'ko cu uplatit'.CashMan je napisao/la:Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
CashMan je napisao/la:Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
KK_Bosna je napisao/la:CashMan je napisao/la:Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
mirzatele 2,50
JTS 3,80
Metanor 4,30
unofficialpage 5,65
LenBias 7,00
ArthurBishop 8,15
hamzaTM87 11,00
nele-BHGF 17,05
legenda reala 27,90
ostali 5,00
Daj boze da tako bude , al opet ulazi REDZO pa tek onda MirzaVGS je napisao/la:Ev sa fba
Startna petorka Brooklyna: Livingston, Johnson, Pierce, Garnett, Lopez. Trener je izjavio da će ova petorka igrati samo 12 minuta u ovom meču
kvota za neleta je pala sa 17,05 na 8,70nele-BHF je napisao/la:
Ko je ovaj levat pored moje Sarah?
"koji je ono čovjek s bijelom kapicom što priča sa Perom Lozacem"nele-BHF je napisao/la:
Ko je ovaj levat pored moje Sarah?
Gdje ću na košarkaškog genija udariti? Pa makar to i zbog Mirze bilo, nema šanse. Kad sam branio onu dvojicu, jer je zaista Mirza bio loš većinom prošle sezone, što ne bi i genija u vidu Dječaka.KK_Bosna je napisao/la:CashMan je napisao/la:Postavi kvoteKK_Bosna je napisao/la:hocemo li baciti kladionicu ko ce prvi otici u rudnik banovici zbog pozdrava kiddu i njegovoj familiji![]()
mirzatele 2,50
JTS 3,80
Metanor 4,30
unofficialpage 5,65
LenBias 7,00
ArthurBishop 8,15
hamzaTM87 11,00
nele-BHGF 17,05
legenda reala 27,90
ostali 5,00
JTS je napisao/la:iskreno ne znam čime sam zaslužio da budem drugi 'favorit' za Banoviće, prošle sezone sam samo jednom bio tamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.