jok ba da spustimo loptu na zemlju ..nevolim kad visoko letimo...kontasdentist je napisao/la:Buraz,jaka neka hemija?bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu
Ovo je da se strava saljeva,al pod hitno.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Visoko letimo kada očekujemo pobjedu bez trzavica protiv Lihtenštajna ?
Pa nismo mi Hrvatska.
Pa nismo mi Hrvatska.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Zasto nema Sesara i Svrake na spisku?

VOLIM TE BOSNO
Idemo do Brazila...vidimo se tamo raja
Idemo do Brazila...vidimo se tamo raja

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Goalgetter
- Kontakt:
Nek se cuje pjesma do Brazila, Bosno moja, divna i mila ..... 

- tyler durden
- Kontakt:
bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu
Mogao bi ti spustit malo tu dozu, a ne loptu.
- muha milanez
- Kontakt:
Jbte k'o da igramo protiv Argentine
dajte ljudi satrat cemo ih, nece znat ni jesul dosli il su posli 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- brzitesanj
- Kontakt:
Kakvo spuštanje na zemlju pa Lihtenštajn bi moglo pobjedit haman nas 11 forumaša kad bi se skupili na Bilinom polju u petak.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu

Brate, ako si vec gledao tekmu, nemoj je nama kvarit'!bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- brzitesanj
- Kontakt:
To u tebe neka pravo jaka droga, skidaj se s toga pod hitno.bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Nisi ni svjestan koliko bi lexaurina stradalo da bude ovaj scenarijbivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu

Cocaine is a hell of a drug.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

i dajte ba, previse se respektuje Lihtenstajn. Ko sto kaze Sajo, ako ne mozemo pobijediti ove 2 utakmice onda i ne trebamo ici na SP

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 09 okt 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu
DRUG NEBI TI PUNCA
- inacefindecko
- Kontakt:
daj ba, uvijek nekako bez euforije gledam utakmice, al LIHTEŠTAJN bi mi dobili..
Džeko, Pjanić, Misimović, Lulić, Ibišević da ne daju nijedan gol njima?
odbrana nam neće biti ni potrebna!
Džeko, Pjanić, Misimović, Lulić, Ibišević da ne daju nijedan gol njima?
odbrana nam neće biti ni potrebna!
Ma idi u kuvajt...bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu
Pocetak tekme.. nasi stisli, gosti ne mogu disat samo izbijaju loptu. 11.minut 1-0 za nas. Nastavak nasi i dalje navaljuju 17. minut 2-0 za nas ... nakon toga nasi malo opreznije igraju al i dalje se zna "ko kosi a ko vodu nosi"... 34. minut 3-0 i poluvrijeme zavrseno. Drugo poluvrijeme sami rezirajte

-
- Kontakt:
55 minut ulazi vrsajevic pravi jedanesterac i dobiva crveni karton 3:1 lihtenstanci osjetivsi paniku u nasim redovima silno napadaju po bokovima gdje fali brzonogi vrsajevic i incijativa se isplatila u 79 min.. 3:2 radi povrede napusta spahic a ulazi sunjic koji u 90 autogolom poravnava rezultat na 3:3FliX je napisao/la:Ma idi u kuvajt...bivsi je napisao/la:pocela utakmica..napadamo..gosti se brane mi napadamo i dalje...vrijeme prolazi lopta nece u gol...postajemo sve nervozniji...Dzeko dobija drugi zuti (nemoze igrat iducu)...zavrsava prvo poluvrijeme...0-0...pocelo drugo...napadamo ...gosti se grcevito brane...75 minut...ibisevic udara nekontrolisano gostujuceg igraca..ostajemo sa 10..napadamo jos zesce..89 minut...slobodan udarac Pjanic...golman brani ali odbijenu loptu Lulic salje u mrezu...gooooooooooool vodimo 1:0...begovic zadrzava sa ubacivanjem lopte u igru...dobja zuti karton....kraj...pobjeda...3 boda ali....Litvanija?...bez Dzeke, Ibisevica, Begovica...auuuuuuuuuuuuuuuu
Pocetak tekme.. nasi stisli, gosti ne mogu disat samo izbijaju loptu. 11.minut 1-0 za nas. Nastavak nasi i dalje navaljuju 17. minut 2-0 za nas ... nakon toga nasi malo opreznije igraju al i dalje se zna "ko kosi a ko vodu nosi"... 34. minut 3-0 i poluvrijeme zavrseno. Drugo poluvrijeme sami rezirajte

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se "respektuje" reprezentacija koja je sastavljena od poluprofesionalnih igraca.
Koji qrac?
Ako cemo protiv ovakvih reprezentacija ulaziti u duele govoreci kako su oni nezgodni nesto,sta ce biti s reprezentacija koje stvarno moramo respektovati?
Jebla ih Slovacka,izgubimo jednom i odmah rep svi podvijaju.
Koji qrac?
Ako cemo protiv ovakvih reprezentacija ulaziti u duele govoreci kako su oni nezgodni nesto,sta ce biti s reprezentacija koje stvarno moramo respektovati?
Jebla ih Slovacka,izgubimo jednom i odmah rep svi podvijaju.
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.