Ja od neleta očekujem za YEStv linkove ove godineParanojaa je napisao/la:Ko je ono zaduzen za postavljanje linkova prije tekme![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ja od neleta očekujem za YEStv linkove ove godineParanojaa je napisao/la:Ko je ono zaduzen za postavljanje linkova prije tekme![]()
Biće biće. Moramo to ispratiti.Chapman je napisao/la:Ja od neleta očekujem za YEStv linkove ove godineParanojaa je napisao/la:Ko je ono zaduzen za postavljanje linkova prije tekme![]()
prigoni je kidd pohvalio teletovicapinoglavi je napisao/la:Dok je Kidd igrao,znam da je dao par finih izjava o Mirzi,imam neki osjećaj da će imat veću priliku da se dokaže ove sezone,ako se ne uspije dokazat,nije Kidd kriv..
Hahaha, a ne smiješ to nikako reći ovdje! Pa za Sarah ubijam! xDVGS je napisao/la:Bice linkova al ce biti i komentara: ''Kidd je kao igrac bio strasan, ali kao trener katastrofa ccc''
hahahha![]()
@nele ruzna ti ova voditeljica, jel se ono Sara zove ? hahahah![]()
Najlakše je reć' za 4 sata.samson je napisao/la:Tekma je sutra, zar ne?
Ah, stranica gdje inace gledam je malo promijenila nacin prikazivanja datuma i satnica. Sada, nakon 00 h odmah mijenjaju datum. Tekma je danas. Hvala u svakom slucaju ..Chapman je napisao/la:Najlakše je reć' za 4 sata.samson je napisao/la:Tekma je sutra, zar ne?
hahaha halali brt hahanele-BHF je napisao/la:Hahaha, a ne smiješ to nikako reći ovdje! Pa za Sarah ubijam! xDVGS je napisao/la:Bice linkova al ce biti i komentara: ''Kidd je kao igrac bio strasan, ali kao trener katastrofa ccc''
hahahha![]()
@nele ruzna ti ova voditeljica, jel se ono Sara zove ? hahahah![]()
Adibhf88 je napisao/la:nele, dziza, storm.... & CO - pozdrav !
Pozelio sam u kasne sate "haberiti" sa vama
Moze li neko u medjuvremenu (posto sam uzeo "godisnji" od NBA-a), da mi kaze, da li je Redzo ostao u Nets-ima?
redzo ikona brooklyna naravno da je ostaoAdibhf88 je napisao/la:nele, dziza, storm.... & CO - pozdrav !
Pozelio sam u kasne sate "haberiti" sa vama
Moze li neko u medjuvremenu (posto sam uzeo "godisnji" od NBA-a), da mi kaze, da li je Redzo ostao u Nets-ima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.