BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
siguran sam ako se napravi bilo kakva pizd*****, da ce nam oduzeti bodove i poslati u baraz (i tamo po nekom slucaju dati najaceg protivnika)
Wolfsburgovi navijaci su uletili na teren kad su uzeli Bundesku. Niko nije "a" rekao. Cak sta vise mediji bili impresioniraniTMovac je napisao/la:Ali moze UEFA i FIFA.To se ne smije desiti.Monaco je za istu stvar popusio kaznu (raja uletila nakon utakmice u teren da proslave ulazak u prvu ligu sa igracima).oduzeli su im 2 boda i dobili zabranu 1 utakmicu pred praznim tribinama.A ovi bi jedva docekali da nas posalju u baraz.Goalgetter je napisao/la:Tu ne treba dopustati nista, raja kad nasrne, oni ne mogu tu nistaDado je napisao/la:Bilo bi fino kad bi Litvanci poslije utakmice (u slucaju pozitivnog rezultata naravno) pustili raju da udju na teren. Vakat je da zajadno proslave![]()
Ja nisam reko da pravilo ne vazi nego me cudi kako do sad nisu skontali za to pravilo kad je spominjano toliko puta.
i btw zar se ne ubraja i to ako su ti roditrlji iz ex yu da mozes birat koju hoces? jer imas i one koji su se rodili prije 95. ali nisu ovdje ridjeni pa opet mog birati na osnovu roditelja.
i btw zar se ne ubraja i to ako su ti roditrlji iz ex yu da mozes birat koju hoces? jer imas i one koji su se rodili prije 95. ali nisu ovdje ridjeni pa opet mog birati na osnovu roditelja.
Ne treba uljetati na teren, ne daj Boze kakvog belaja ovi jedva cekaju da nas kazne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja znam za Monaco.Prvobitno su bili dobili kaznu od oduzimanja 6-7 bodova,koja je kasnije preinacena na oduzimanje 2 boda i 1 utakmicu pred praznim tribinama.Tako da ne trebamo riskirati,jer bi garant jedva dočekali da nas sje.bu na bilo koji nacinTMovac je napisao/la:Ali moze UEFA i FIFA.To se ne smije desiti.Monaco je za istu stvar popusio kaznu (raja uletila nakon utakmice u teren da proslave ulazak u prvu ligu sa igracima).oduzeli su im 2 boda i dobili zabranu 1 utakmicu pred praznim tribinama.A ovi bi jedva docekali da nas posalju u baraz.Goalgetter je napisao/la:Tu ne treba dopustati nista, raja kad nasrne, oni ne mogu tu nistaDado je napisao/la:Bilo bi fino kad bi Litvanci poslije utakmice (u slucaju pozitivnog rezultata naravno) pustili raju da udju na teren. Vakat je da zajadno proslave![]()
Wolfsburgovi navijaci su uletili na teren kad su uzeli Bundesku. Niko nije "a" rekao. Cak sta vise mediji bili impresionirani
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Au ljudi moji treba na to obratit paznju,dobro ispitat ...
Da nas takvo sto spuca,pa braco draga
Da nas takvo sto spuca,pa braco draga

Uskoro stize kazna za one baklje u Slovackoj, ocekujem masnu cifru !
Tako da nikom ne pada na pamet neki ulazak u teren ne treba nam to.
Tako da nikom ne pada na pamet neki ulazak u teren ne treba nam to.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 08 okt 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jel grunt na tebi?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!
-
- Kontakt:
???dentist je napisao/la:Jel grunt na tebi?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!
Gringonja ne kenjaj bogoti... 

Ovaj, zna li neko, kakve su trebe u Litvaniji

Picki se ne gleda u zube jarane....
Bice mecanja, bice...

Bice mecanja, bice...

-
- Kontakt:
stvarno nemogu nikako da razumijem ove forumase, koji tu isticu da treba biti oprezan protiv lihtenstajna, kako ce nam se obiti o glavu i takve slicne stvari......pa sta se tu treba ozbiljno pripremati protiv tih levata? naravno respekt ja, ali boze moj, hocemo na prvenstvo a plasimo se nekog kiksa protiv tih liliputana.....pusti te to ljudi, ako zelimo zasluzeno na prvenstvo, onda ove razvaliti u petak i u utorak uz malo vise truda bar jedan gol postici i to je to!
Nikoga ne treba potcjenjivati.Talijani su podcjenili Haiti,Švicarci Luxembourg,Hrvati 3 tim Škotske.Samo ozbiljnim pristupom mozemo doci do ciljagringonjaOnajDrugi je napisao/la:stvarno nemogu nikako da razumijem ove forumase, koji tu isticu da treba biti oprezan protiv lihtenstajna, kako ce nam se obiti o glavu i takve slicne stvari......pa sta se tu treba ozbiljno pripremati protiv tih levata? naravno respekt ja, ali boze moj, hocemo na prvenstvo a plasimo se nekog kiksa protiv tih liliputana.....pusti te to ljudi, ako zelimo zasluzeno na prvenstvo, onda ove razvaliti u petak i u utorak uz malo vise truda bar jedan gol postici i to je to!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- storm_raider
- Kontakt:
Upravo, do kraja samo ozbiljno. Podcjenjivanje se obilo i mnogo jacima od nas o glavu.TMovac je napisao/la:Nikoga ne treba potcjenjivati.Talijani su podcjenili Haiti,Švicarci Luxembourg,Hrvati 3 tim Škotske.Samo ozbiljnim pristupom mozemo doci do ciljagringonjaOnajDrugi je napisao/la:stvarno nemogu nikako da razumijem ove forumase, koji tu isticu da treba biti oprezan protiv lihtenstajna, kako ce nam se obiti o glavu i takve slicne stvari......pa sta se tu treba ozbiljno pripremati protiv tih levata? naravno respekt ja, ali boze moj, hocemo na prvenstvo a plasimo se nekog kiksa protiv tih liliputana.....pusti te to ljudi, ako zelimo zasluzeno na prvenstvo, onda ove razvaliti u petak i u utorak uz malo vise truda bar jedan gol postici i to je to!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Haha, nevjerovatno za ovaj 11. oktobar.
Da protivnik nije Lihtenstajn, sad bi se tacno prepao da je uklet taj dan. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jel ko zna zasto se trenira u Sarajevu a ne u Zenici?
Vjerovatno su ugovori o zakupu Hrasnice, i uslugama hotelijerstva u Sarajevu važili do kraja kvalifikacija, pa ne bi bilo uredu da propadne. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Thomas Beck, napadac Lichtensteina, propustice utakmicu sa nama jer ima neki seminar od petka do nedjelje u Francuskoj
. Takodje i Martin Büchel zbog poslovnih obaveza nece igrati.
Nece igrati ni Sandro Wieser, jedan od njihovih najboljih igraca i koji ima najvecu vrijednost od 600.000 € (SV Ried), nece igrati zbog suspenzije (nisam siguran jel zbog zutog ili crvenog kartona).
Trener Lichtensteina je naglasio da nece igrati bunker, i da zele napraviti prema naprijed nesto, i da je njihova prednost to sto smo mi pod pritiskom.

Nece igrati ni Sandro Wieser, jedan od njihovih najboljih igraca i koji ima najvecu vrijednost od 600.000 € (SV Ried), nece igrati zbog suspenzije (nisam siguran jel zbog zutog ili crvenog kartona).
Trener Lichtensteina je naglasio da nece igrati bunker, i da zele napraviti prema naprijed nesto, i da je njihova prednost to sto smo mi pod pritiskom.
e ****, nakraju onaj trening centar se napravio za evropsko takmicenje, tj za 2.5 godine ili tako nestozizu1991 je napisao/la:Vjerovatno su ugovori o zakupu Hrasnice, i uslugama hotelijerstva u Sarajevu važili do kraja kvalifikacija, pa ne bi bilo uredu da propadne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.