Jednostavno citam izmedju redova.harishp je napisao/la: Svaka kritika ili suprotno razmisljanje kod nas odmah ima etiketu pljuvanje.
WTF

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jednostavno citam izmedju redova.harishp je napisao/la: Svaka kritika ili suprotno razmisljanje kod nas odmah ima etiketu pljuvanje.
WTF
I biras clankePrincipatus je napisao/la:Jednostavno citam izmedju redova.harishp je napisao/la: Svaka kritika ili suprotno razmisljanje kod nas odmah ima etiketu pljuvanje.
WTF
Taj clanak je samo pocetak,nemoj se iznenaditi kad ih cak i ovdje bude.Principatus je napisao/la:Sta na to da kazem, clanak je sr**** i to je moje sopstveno misljenje, zasto da kazem nesto drugo.
Sad ne valja Barbarez jer je kao se pridruzio ovima u savezu. Pa bolje da im se on "pridruzi" i nesto iznutra promjeni, nego da gleda sa strane i pametuje.
Trigger je napisao/la:Drugar, je li ovo kod tebe na djelu ona 'fora' - ja 'ozbiljno i stručno' pišem a ustvari se šalim (da ne kažem adekvatniju riječ) sa svima vama i vašim razumom!?alan_kardec je napisao/la:...Svako onaj ko želi Barbareza za selektora, ne želi dobro reprezentaciji BiH. Protiv Barbareza nisu samo ljudi iz FSRS već i dobar dio ljudi iz NSFBIH, odnosno protiv njega je svako onaj ko imalo poznaje fudbal. Jer dati tako odgovorno selektorsko mjesto, čovjeku koji nikad nije vodio ni jednu ekipu, a kamoli repku, koji je dosta neiskusan, bilo bi jako neozbiljno. Ćiro je reprezentaciju mogao napraviti više multi,ali nije htio...
"Svako ko poznaje fudbal"!!!! - Protiv Gagija nisu samo 'fudbalski znalci' iz FS/NS RS nego čak i 'znalci' (veći dio) iz FS/NS BiH![]()
Nije vodio niti jednu ekipu, a kamoli repku! OK - a Pape eto vodio plahe ekipe, a pogotovo reprezentacije![]()
Ćiro mogao...a nije htio 'multi' reprezentaciju!? Budaleštinama nikad kraja...
Ko i koju to reprezentaciju iko na svijetu 'pravi' po principu multietičnosti, rasne ili vjerske pripadnosti?
E, 'fudbalski' znalac.... Istina, ima u francuskoj repki i poneki 'bijelac'... Još nisam čuo da u reprezentaciji Italije, Španije, Njemačke, Engleska...'broje krvna zrnac' reprezentativcima...
A šta li je Sergej Barbarez?
Za mene ljudina, igračina (bivši) i pozitivac u svakom pogledu.
Od tebe bi trebao dobiti njegovu "krvnu sliku"![]()
Ipak, ti se s nama podobro 'šali', ili da kažem - zayebavaš!
Možda si i ozbiljan, ali u tom slučaju...zabrinut sam za tebe, vjeruj
PS:
Za tvoju 'logiku' - najbolje bi bilo da bh. reprezentacija igra u 'formaciji': 3 - 5 - 2 (po tvom principu 'multi')...samo ne znam gdje da utrpamo i nekog "ostalog"?
Draga pameti...nipošto skupa nisi!
bambina je napisao/la:Ma tko god došao neće bit rahat ,nema merakajer treba neki ekstra ' Čarobni Štapić ' da to sve posloži i uredi.
Nitko se nije rodio da bi nama ugodio,ne daj Bože neki kiks auuuuuu![]()
Koga je to Klinsmann vodio prije preuzimanja Elfa?harishp je napisao/la:I od strane Barbareza bi bilo stvarno fer ,da pristane na glavnog saradnika.
Bez sekunde vodjenja i jednog jedinog kluba bilo kojeg uzrasta.Preuzimanje da samostalno vodi repku bi bilo krajnje neozbiljno.I sigurno na svijetu prvi zabiljezen slucaj ikad.
Da ne govorim kako bi ga ispljuvali za tili cas u slucaju nekih losih rezultata.I bilo bi kao da ga nikad nije ni bilo.
Na kraju bi bilo''koji se klinac prihvata necega ako tu nema iskustva''
Pape i on bi vec bila druga kombinacija i u slucaju da krene po zlu.Ipak izvlacili jednog drugog.
Sad ce mi neki 'prišiti' da se 'svađam' i s tobom!alan_kardec je napisao/la:Trigger je napisao/la:Drugar, je li ovo kod tebe na djelu ona 'fora' - ja 'ozbiljno i stručno' pišem a ustvari se šalim (da ne kažem adekvatniju riječ) sa svima vama i vašim razumom!?alan_kardec je napisao/la:...Svako onaj ko želi Barbareza za selektora, ne želi dobro reprezentaciji BiH. Protiv Barbareza nisu samo ljudi iz FSRS već i dobar dio ljudi iz NSFBIH, odnosno protiv njega je svako onaj ko imalo poznaje fudbal. Jer dati tako odgovorno selektorsko mjesto, čovjeku koji nikad nije vodio ni jednu ekipu, a kamoli repku, koji je dosta neiskusan, bilo bi jako neozbiljno. Ćiro je reprezentaciju mogao napraviti više multi,ali nije htio...
"Svako ko poznaje fudbal"!!!! - Protiv Gagija nisu samo 'fudbalski znalci' iz FS/NS RS nego čak i 'znalci' (veći dio) iz FS/NS BiH![]()
Nije vodio niti jednu ekipu, a kamoli repku! OK - a Pape eto vodio plahe ekipe, a pogotovo reprezentacije![]()
Ćiro mogao...a nije htio 'multi' reprezentaciju!? Budaleštinama nikad kraja...
Ko i koju to reprezentaciju iko na svijetu 'pravi' po principu multietičnosti, rasne ili vjerske pripadnosti?
E, 'fudbalski' znalac.... Istina, ima u francuskoj repki i poneki 'bijelac'... Još nisam čuo da u reprezentaciji Italije, Španije, Njemačke, Engleska...'broje krvna zrnac' reprezentativcima...
A šta li je Sergej Barbarez?
Za mene ljudina, igračina (bivši) i pozitivac u svakom pogledu.
Od tebe bi trebao dobiti njegovu "krvnu sliku"![]()
Ipak, ti se s nama podobro 'šali', ili da kažem - zayebavaš!
Možda si i ozbiljan, ali u tom slučaju...zabrinut sam za tebe, vjeruj
PS:
Za tvoju 'logiku' - najbolje bi bilo da bh. reprezentacija igra u 'formaciji': 3 - 5 - 2 (po tvom principu 'multi')...samo ne znam gdje da utrpamo i nekog "ostalog"?
Draga pameti...nipošto skupa nisi!
ja da sam htio brojati ičija krvna zrnca ne bi bio protiv Barbareza,a za Sušića,zato ti veći dio ove priče o tome kako si "zabrinut za mene",ne pali.Uostalom gdje ja sam ja to napisao da kritikujem Ćiru zbog toga što reprezentacija nije više multi??? Ja sam samo napisao da je mogao napraviti više multi, ali čiča nije htio.I ne treba.Ja sam napisao da se po Banja Luci lizao sa Dodikom,a kasnije ga blago rečeno,spominjao u negativnom kontekstu.Što se mene tiče Sušić je najbolje rješenje u ovom momentu(Baždarević,Bajević,Hadžibegić imaju posao)Hesler????Barbarez???Smješno!Već sam rekao i zbog čega.Čovjek nema dana iskustva na klupi i dovesti ga da vodi repku!Jel to ljudi u savezu pojma nemaju jer ne razmišljaju ko ti,odnosno njima kriterijumi "pozitivac" i "ljudina u svakom smislu" nisu glavni kriterijumi pri izboru selektora,nego nešto više od toga.Ti si sigurno veliki znalac kad su ti ti kriterijumi primarni.Ove iz saveza nemam namjeru da branim,alu u ovom slučaju su u pravu.Jedan forumaš iznad reče da Barbarez treba biti selektor između ostalog i zbog toga što se "odvajao od porodice i dolazio da igra za repku".HELP![]()
Hipotetički da Barbarez i postane selektor,šta ako se desi jedan ili dva loša rezultata na startu kvalifikacija.Pa mediji i narod će ga sažvakati isto ko i Ćiru koji je mnogo iskusniji i koji je kao i Barbarez za većinu bio "ljudina" i ljubimac masa.E kad se dese loši rezultati,svi oni koji su sad za Barbareza,javiće se ovdje pod drugim nickom i hebavati majku i njemu i onome ko ga je tu postavio,kao što je uostalom bio slučaj i sa Ćirom.
Cekiraj jos jednom,nije Klisman dobio repku a da makar nesto drugo nije jahao.Drapao je sa L.A Galaxisom u mladjim selekcijama i obavljao jos par sitnih funkcija.geronimo je napisao/la:Koga je to Klinsmann vodio prije preuzimanja Elfa?harishp je napisao/la:I od strane Barbareza bi bilo stvarno fer ,da pristane na glavnog saradnika.
Bez sekunde vodjenja i jednog jedinog kluba bilo kojeg uzrasta.Preuzimanje da samostalno vodi repku bi bilo krajnje neozbiljno.I sigurno na svijetu prvi zabiljezen slucaj ikad.
Da ne govorim kako bi ga ispljuvali za tili cas u slucaju nekih losih rezultata.I bilo bi kao da ga nikad nije ni bilo.
Na kraju bi bilo''koji se klinac prihvata necega ako tu nema iskustva''
Pape i on bi vec bila druga kombinacija i u slucaju da krene po zlu.Ipak izvlacili jednog drugog.![]()
Ako bih mogao birati izmedju Papeta i Barbareza, ja bih se odlucio za ovog drugog.
Susic kao ima neko iskustvo, ali u trenerskoj karijeri nije napravio nista. Ne bi smjelo proci nezapazeno, njegova sjajna igracka karijera i sve ono sto je godinama pruzao u PSG-u. Znaci, ima ime kao igrac, ali opet ga kao trenera niko ne zove natrag u Francusku. Da je valjao, do sada bi nesto napravio.
Za Sergejevu trenersku licencu je lako, polozice on to brzo. Doskorasnji igrac, sa mnogim reprezentativcima u kontaktu, sa dobrim vezama i kontaktima kroz dugogodisnju bundesligasku karijeru. I najzad, omiljen u narodu.
Njega unaprijed ne smijemo otpisivati, jer ne znamo sta moze...dok sam kod Papeta skeptican.
Tulić bi mogao voditi "Elf"...repka nije pokusni kunic i da mi neko pripravnicki vodi na repci i stece s tim iskustvo...harishp je napisao/la:Cekiraj jos jednom,nije Klisman dobio repku a da makar nesto drugo nije jahao.geronimo je napisao/la:...Koga je to Klinsmann vodio prije preuzimanja Elfa?![]()
Ako bih mogao birati izmedju Papeta i Barbareza, ja bih se odlucio za ovog drugog.
Susic kao ima neko iskustvo, ali u trenerskoj karijeri nije napravio nista. Ne bi smjelo proci nezapazeno, njegova sjajna igracka karijera i sve ono sto je godinama pruzao u PSG-u. Znaci, ima ime kao igrac, ali opet ga kao trenera niko ne zove natrag u Francusku. Da je valjao, do sada bi nesto napravio.
Za Sergejevu trenersku licencu je lako, polozice on to brzo. Doskorasnji igrac, sa mnogim reprezentativcima u kontaktu, sa dobrim vezama i kontaktima kroz dugogodisnju bundesligasku karijeru. I najzad, omiljen u narodu. Njega unaprijed ne smijemo otpisivati, jer ne znamo sta moze...dok sam kod Papeta skeptican.
Uostalom elf ili takvi pa i Tulic bi imao kod njih rezultata![]()
Iskreno repka nije pokusni kunic i da mi neko pripravnicki vodi na repci i stece s tim iskustvo.
Pun klinac mi je vec jednog ''pripravnika Bake i njegovih fenomenalnih taktika ili nacina kontaktiranja na Engleskom ili mozda ona ''Bola reci Balji da se ne zaebaje''
Uostalom imam suhu da ce bas Barba dobiti tu poziciju.
Kad krene nizbrdo svi ce naravno da okrenu plocu,i da se sjete da Barba ustvari i nema neko iskustvo da bi to bas islo kako se zamislilo.Da ne govorim sto biti ispljuvan do bljuvesa glavni fazon ce biti ''koji se klinac prihvata klupe kad nema iskustva''
Sto znaci opet Bahino famozno''mozda ce slijedece kvalifikacije biti bolje''
Nećeharishp je napisao/la:@Triger ovaj ti doticni vec poodavno vozi yugu 45![]()
A ovaj kandidat sto vozi i u realnom zivotu Aston Martina nema ni vozacke,nedao bog da ga murija uhvati.![]()
Mozda su mu ''vozacke sposobnosti i kvalitetne'' ali greske u vecim brzinama,neiskustvo i nepoznavanje znakova moze biti kobno.
Eto toliko o hipotetici.
Ali opet ce neko u klin neko u plocu.I naravno kao po obicaju otici u off topic
To i jeste cilj... o tom sam 'polemisao' (djelimično) s "Alanom K"geronimo je napisao/la:Ko god da dodje, a ne bude imao uspjeha...bice popljuvan, od ovih istih dusebriznika, koji su pljuvali i po Ciri.
Safetu se vec na samom startu sprema zamka, ima vec povelika lista zasto bi on trebao biti optuzivan/pljuvan.
Njega i evt. pocetni uspjesi nece spasiti od "dezurnih kriticara", samo zbog tih par stvari iz proslosti, koji mi, kao veoma ponosit narod, ne mozemo zaboraviti.![]()
Bilo bi steta da se jedno tako veliko ime ukalja, a sanse za to su mu prevelike
Eto to je citava poenta i odlicno receno.Bravo @Gerogeronimo je napisao/la:Ko god da dodje, a ne bude imao uspjeha...bice popljuvan, od ovih istih dusebriznika, koji su pljuvali i po Ciri.
Safetu se vec na samom startu sprema zamka, ima vec povelika lista zasto bi on trebao biti optuzivan/pljuvan.
Njega i evt. pocetni uspjesi nece spasiti od "dezurnih kriticara", samo zbog tih par stvari iz proslosti, koji mi, kao veoma ponosit narod, ne mozemo zaboraviti.![]()
To je zbog toga sto nikad nismo ni imali uspjeha, pa koliko jos trebamo cekati ???geronimo je napisao/la:Ko god da dodje, a ne bude imao uspjeha...bice popljuvan, od ovih istih dusebriznika, koji su pljuvali i po Ciri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.