BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harko8
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la harko8 » 08 okt 2013, 16:30

siguran sam ako se napravi bilo kakva pizd*****, da ce nam oduzeti bodove i poslati u baraz (i tamo po nekom slucaju dati najaceg protivnika)

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 08 okt 2013, 16:31

TMovac je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Dado je napisao/la:Bilo bi fino kad bi Litvanci poslije utakmice (u slucaju pozitivnog rezultata naravno) pustili raju da udju na teren. Vakat je da zajadno proslave :mrgreen:
Tu ne treba dopustati nista, raja kad nasrne, oni ne mogu tu nista :mrgreen: :lol:
Ali moze UEFA i FIFA.To se ne smije desiti.Monaco je za istu stvar popusio kaznu (raja uletila nakon utakmice u teren da proslave ulazak u prvu ligu sa igracima).oduzeli su im 2 boda i dobili zabranu 1 utakmicu pred praznim tribinama.A ovi bi jedva docekali da nas posalju u baraz.
Wolfsburgovi navijaci su uletili na teren kad su uzeli Bundesku. Niko nije "a" rekao. Cak sta vise mediji bili impresionirani

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 08 okt 2013, 16:34

Ja nisam reko da pravilo ne vazi nego me cudi kako do sad nisu skontali za to pravilo kad je spominjano toliko puta.

i btw zar se ne ubraja i to ako su ti roditrlji iz ex yu da mozes birat koju hoces? jer imas i one koji su se rodili prije 95. ali nisu ovdje ridjeni pa opet mog birati na osnovu roditelja.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 okt 2013, 16:42

Ne treba uljetati na teren, ne daj Boze kakvog belaja ovi jedva cekaju da nas kazne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 okt 2013, 16:46

TMovac je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Dado je napisao/la:Bilo bi fino kad bi Litvanci poslije utakmice (u slucaju pozitivnog rezultata naravno) pustili raju da udju na teren. Vakat je da zajadno proslave :mrgreen:
Tu ne treba dopustati nista, raja kad nasrne, oni ne mogu tu nista :mrgreen: :lol:
Ali moze UEFA i FIFA.To se ne smije desiti.Monaco je za istu stvar popusio kaznu (raja uletila nakon utakmice u teren da proslave ulazak u prvu ligu sa igracima).oduzeli su im 2 boda i dobili zabranu 1 utakmicu pred praznim tribinama.A ovi bi jedva docekali da nas posalju u baraz.

Wolfsburgovi navijaci su uletili na teren kad su uzeli Bundesku. Niko nije "a" rekao. Cak sta vise mediji bili impresionirani
Ja znam za Monaco.Prvobitno su bili dobili kaznu od oduzimanja 6-7 bodova,koja je kasnije preinacena na oduzimanje 2 boda i 1 utakmicu pred praznim tribinama.Tako da ne trebamo riskirati,jer bi garant jedva dočekali da nas sje.bu na bilo koji nacin
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 okt 2013, 16:51

Au ljudi moji treba na to obratit paznju,dobro ispitat ...
Da nas takvo sto spuca,pa braco draga :-(

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 okt 2013, 16:55

Uskoro stize kazna za one baklje u Slovackoj, ocekujem masnu cifru !

Tako da nikom ne pada na pamet neki ulazak u teren ne treba nam to.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 08 okt 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 08 okt 2013, 16:56

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!
Jel grunt na tebi?

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 08 okt 2013, 17:13

dentist je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci sta vam je, ubicemo ih!!!!! u petak ce biti abd 7:0 za nas! zivi bili pa vidjeli!! da mogu stavio bi cijelo imanje na to da cemo zavrsiti prvi u grupi!
Jel grunt na tebi?
???

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 okt 2013, 17:17

Gringonja ne kenjaj bogoti... 8-)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 08 okt 2013, 17:18

Ovaj, zna li neko, kakve su trebe u Litvaniji :?: :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 okt 2013, 17:25

Picki se ne gleda u zube jarane.... 8-)

Bice mecanja, bice... :mrgreen:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 08 okt 2013, 17:30

stvarno nemogu nikako da razumijem ove forumase, koji tu isticu da treba biti oprezan protiv lihtenstajna, kako ce nam se obiti o glavu i takve slicne stvari......pa sta se tu treba ozbiljno pripremati protiv tih levata? naravno respekt ja, ali boze moj, hocemo na prvenstvo a plasimo se nekog kiksa protiv tih liliputana.....pusti te to ljudi, ako zelimo zasluzeno na prvenstvo, onda ove razvaliti u petak i u utorak uz malo vise truda bar jedan gol postici i to je to!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 okt 2013, 17:52

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:stvarno nemogu nikako da razumijem ove forumase, koji tu isticu da treba biti oprezan protiv lihtenstajna, kako ce nam se obiti o glavu i takve slicne stvari......pa sta se tu treba ozbiljno pripremati protiv tih levata? naravno respekt ja, ali boze moj, hocemo na prvenstvo a plasimo se nekog kiksa protiv tih liliputana.....pusti te to ljudi, ako zelimo zasluzeno na prvenstvo, onda ove razvaliti u petak i u utorak uz malo vise truda bar jedan gol postici i to je to!
Nikoga ne treba potcjenjivati.Talijani su podcjenili Haiti,Švicarci Luxembourg,Hrvati 3 tim Škotske.Samo ozbiljnim pristupom mozemo doci do cilja
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 okt 2013, 18:04

TMovac je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:stvarno nemogu nikako da razumijem ove forumase, koji tu isticu da treba biti oprezan protiv lihtenstajna, kako ce nam se obiti o glavu i takve slicne stvari......pa sta se tu treba ozbiljno pripremati protiv tih levata? naravno respekt ja, ali boze moj, hocemo na prvenstvo a plasimo se nekog kiksa protiv tih liliputana.....pusti te to ljudi, ako zelimo zasluzeno na prvenstvo, onda ove razvaliti u petak i u utorak uz malo vise truda bar jedan gol postici i to je to!
Nikoga ne treba potcjenjivati.Talijani su podcjenili Haiti,Švicarci Luxembourg,Hrvati 3 tim Škotske.Samo ozbiljnim pristupom mozemo doci do cilja
Upravo, do kraja samo ozbiljno. Podcjenjivanje se obilo i mnogo jacima od nas o glavu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2013, 18:46

Haha, nevjerovatno za ovaj 11. oktobar. :lol: Da protivnik nije Lihtenstajn, sad bi se tacno prepao da je uklet taj dan. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 08 okt 2013, 18:51

jel ko zna zasto se trenira u Sarajevu a ne u Zenici?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 okt 2013, 18:53

Vjerovatno su ugovori o zakupu Hrasnice, i uslugama hotelijerstva u Sarajevu važili do kraja kvalifikacija, pa ne bi bilo uredu da propadne. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2013, 18:55

Thomas Beck, napadac Lichtensteina, propustice utakmicu sa nama jer ima neki seminar od petka do nedjelje u Francuskoj :lol: . Takodje i Martin Büchel zbog poslovnih obaveza nece igrati.

Nece igrati ni Sandro Wieser, jedan od njihovih najboljih igraca i koji ima najvecu vrijednost od 600.000 € (SV Ried), nece igrati zbog suspenzije (nisam siguran jel zbog zutog ili crvenog kartona).

Trener Lichtensteina je naglasio da nece igrati bunker, i da zele napraviti prema naprijed nesto, i da je njihova prednost to sto smo mi pod pritiskom.

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 08 okt 2013, 18:56

zizu1991 je napisao/la:Vjerovatno su ugovori o zakupu Hrasnice, i uslugama hotelijerstva u Sarajevu važili do kraja kvalifikacija, pa ne bi bilo uredu da propadne. :mrgreen:
e ****, nakraju onaj trening centar se napravio za evropsko takmicenje, tj za 2.5 godine ili tako nesto

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.