Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Raul_64 je napisao/la:Mozda samo drugog centra stavit , inace potpuno legit lista.
Serija protiv Indiane je bila strašno napeta i zanimljiva,serija sa Spursima je jedna od najboljih finalnih ikad.Najbolja u zadnjih 20ak godina sigurno(za ovaj period mogu reći jer sam pregledao finala,nažalost dublje u historiju nisam išao).BernardBarnjak je napisao/la:@LB & LBJ MVP
Ne zelim da minimaliziram uspjehe ekipe Miamija. Najbolji su i nemaju konkurencije. Na žalost. Zanimljivije bi bilo da je konkurencija malo jaca...
Samo bih Shaqa izbacio.Biće nešto od Walla.Raul_64 je napisao/la:Najbolja startna petorka svih vremena prema Johnu Wallu: Magic Johnson, Michael Jordan, LeBron James, Tim Duncan & Shaq O'Neal.
Nije indijanac , igrao s indijancima IMO*
baj de vej , svjesni smo da je Miami u 7 utakmica rijesio Indianu , a bio mrtav u 6 protiv San Antonia
prica ide kao da je svjetlosna godina razlike
Wade će imati 34 i neće imati koljena.Ako LeBron s takvom pomoći osvoji možemo ga proglasit GOAT-om.LenBias je napisao/la:ovo ce biti zadnja ako u heatu oni sto trebaju ne produze ugovore
james produzi, flash uzme igrati za manje zbog dobrobiti kluba, bosh produzi i dovede se jos neki slobodni u proslu cijenu flasha, ostatak popuniti na dosadasnji nacin koji je savrseno funkcionisao, pat riley se ipak tu nesto pita, zvuci nemoguce plus takodje i ja mislim da ce james otici ali ne treba otpisati neki scenario slican ovomLBJ MVP je napisao/la:Wade će imati 34 i neće imati koljena.Ako LeBron s takvom pomoći osvoji možemo ga proglasit GOAT-om.LenBias je napisao/la:ovo ce biti zadnja ako u heatu oni sto trebaju ne produze ugovore
A i nisam siguran da će se LeBron zadržati u Miamiju.
Znaci jos jedna godina NBA kosarke koju mogu propustiti.LenBias je napisao/la:heat ce opet biti prvak i james mvp, najbitnije ce znaci ostati isto
LenBias je napisao/la:ispravka, ne godina koju mozes propustiti nego jos jedna godina koju mozes provesti u mrznji
U zadnjih petnaestak godina nije bilo vise kvalitetnih igraca i timova nego sada. Nije mi jasno sta zelis da kazes.BernardBarnjak je napisao/la:Jako je teško biti prvak u ovakvoj konkurenciji!LenBias je napisao/la:heat ce opet biti prvak i james mvp, najbitnije ce znaci ostati isto
Greivis je napisao/la:U zadnjih petnaestak godina nije bilo vise kvalitetnih igraca i timova nego sada. Nije mi jasno sta zelis da kazes.BernardBarnjak je napisao/la:Jako je teško biti prvak u ovakvoj konkurenciji!LenBias je napisao/la:heat ce opet biti prvak i james mvp, najbitnije ce znaci ostati isto
Zadnja 4 finala su jača od svakog unazad do 93.Greivis je napisao/la: Sta reci za periode kad su u finalima igrali Kiddovi Netsi, Jamesovi Cavsi il Dwightovi Magiciansi?
LenBias je napisao/la:pero je sinoc jasno dao do znanja da je dosao u nba sutirati trojke
ne bifilip13 je napisao/la:cska pobijedio minesotu,bilo bi zanimljivo vidjeti cska,real,olympiakos ili barcelonu u nba
Sadisti bi.LenBias je napisao/la:ne bifilip13 je napisao/la:cska pobijedio minesotu,bilo bi zanimljivo vidjeti cska,real,olympiakos ili barcelonu u nba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.