et

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ne nego li ima li jedan ranije da je, da igra oko 21:00hNG1 je napisao/la:
Jesam li dobro razumio,pitas me ima li mec prije prve pripremne?![]()
imas u 21h PHILADELPHIAvsOKLAHOMA,a ti ces meni 2 razlicita linka za Brooklyn,posto mi nesto nije uredu,jel moze?Unofficialpage je napisao/la:Ne nego li ima li jedan ranije da je, da igra oko 21:00hNG1 je napisao/la:
E tu bi mogli doći u problem, jer je Kidd čovjek ni čiji račun nemam obraza ništa rećiLenBias je napisao/la:bas me zanima kakve ce psovke ici na racun novog trenera
Mene zanima Brooklynrobery20 je napisao/la:imas u 21h PHILADELPHIAvsOKLAHOMA,a ti ces meni 2 razlicita linka za Brooklyn,posto mi nesto nije uredu,jel moze?Unofficialpage je napisao/la:Ne nego li ima li jedan ranije da je, da igra oko 21:00hNG1 je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:E tu bi mogli doći u problem, jer je Kidd čovjek ni čiji račun nemam obraza ništa rećiLenBias je napisao/la:bas me zanima kakve ce psovke ici na racun novog trenera
Pa neće Garnetta držati na klupi u pripremnim tekmama? Kad će se ekipa uigravati, ako ne sad? Neće u maju sigurno.mirzatele je napisao/la:lagano u 10 bešika,i alarm u 1:10..sto se tice tekme i mirze...
ja mislim da ce dobit' vise od 10min..Jer Kidd nema sta gledati Garneta,zna on vrlo dobro kakav je on i kako igra..Ima tu i Kirilenko,mogli bi oni podijelit po 15 minuta..Bice zanimljivo gledat sta nam je s bratom Redzom,nesudjenim reprezentativcem iz G.vakufa![]()
mozda ga kidd stavi na 5..
Ako tebi 18 minuta igre znaci sjediti na klupi,za prvu pripremnu utakmicu,onda - Da, drzat ce ga na klupi..ArthurBishop je napisao/la:Pa neće Garnetta držati na klupi u pripremnim tekmama? Kad će se ekipa uigravati, ako ne sad? Neće u maju sigurno.mirzatele je napisao/la:lagano u 10 bešika,i alarm u 1:10..sto se tice tekme i mirze...
ja mislim da ce dobit' vise od 10min..Jer Kidd nema sta gledati Garneta,zna on vrlo dobro kakav je on i kako igra..Ima tu i Kirilenko,mogli bi oni podijelit po 15 minuta..Bice zanimljivo gledat sta nam je s bratom Redzom,nesudjenim reprezentativcem iz G.vakufa![]()
Ja sam siguran da će Kirila koristiti na trojci, nema potrebe da Kiril igra četvorku.
mirzatele je napisao/la:Ako tebi 18 minuta igre znaci sjediti na klupi,za prvu pripremnu utakmicu,onda - Da, drzat ce ga na klupi..ArthurBishop je napisao/la:Pa neće Garnetta držati na klupi u pripremnim tekmama? Kad će se ekipa uigravati, ako ne sad? Neće u maju sigurno.mirzatele je napisao/la:lagano u 10 bešika,i alarm u 1:10..sto se tice tekme i mirze...
Ja sam siguran da će Kirila koristiti na trojci, nema potrebe da Kiril igra četvorku.
i kako nema potrebe da Kirilenka koristi na 4,kad na 3 ima Pierce-a i Andersona koji je dosao iz Toronta,sjajan igrac..Vidjecemo veceras kakve planove ima s Kirilenkom al da kazes da nema sanse da bude 4,greska
Ne mozes gledati jednu utakmicu, sveukupno gledano je bio ocajan u pripremnoj fazi (prije svega ocajan procenat suta), a dobijao je poprilicno minuta.ArthurBishop je napisao/la:Dobit' će Mirza večeras svojih nekih 10tak minuta, ja vjerujem. Ne treba ništa očekivati, prva tekma, teške su ruke, puno se radilo bez lopte vjerovatno. I prošle je godine zatrp'o Boston, pa ga na mapi nije bilo kod trenera, tako da su ove tekme sa dosta rezerve uzete. Očekujem ga na nekih do 10 min, a potajno se nadam da će dobiti oko 15 minuta da pokaže šta zna.
Po meni je bitnije obratiti pažnju na sami kraj predsezone i vidjeti s čim Mirza raspolaže..
_dreamer_ je napisao/la:Ne mozes gledati jednu utakmicu, sveukupno gledano je bio ocajan u pripremnoj fazi (prije svega ocajan procenat suta), a dobijao je poprilicno minuta.ArthurBishop je napisao/la:Dobit' će Mirza večeras svojih nekih 10tak minuta, ja vjerujem. Ne treba ništa očekivati, prva tekma, teške su ruke, puno se radilo bez lopte vjerovatno. I prošle je godine zatrp'o Boston, pa ga na mapi nije bilo kod trenera, tako da su ove tekme sa dosta rezerve uzete. Očekujem ga na nekih do 10 min, a potajno se nadam da će dobiti oko 15 minuta da pokaže šta zna.
Po meni je bitnije obratiti pažnju na sami kraj predsezone i vidjeti s čim Mirza raspolaže..
Nije za ocekivati da Kidd forsira startere tj. superstare u ovim pripremnim utakmicama, ipak su to veterani i dokazani igraci, a posebno bi glupo bilo forsirati ih preko nekih mjera i riskirati povredu. Oni ce vjerovatno imati u vecini utakmica 20-25 minuta, tako da ce Teletovic sigurno dobiti sansu da se nametne. Do njega je, ako se pokaze sada onda je i za ocekivati da udje u rotaciju, a ako ne, onda ga vjerovatno ceka situacija kao iz prosle godine.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, TripleThreat i 11 gostiju.