KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Mancini
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Mancini » 07 okt 2013, 23:10

Čovjek izvrijeđa muslimane vjernike naziva ljude nekakvim vehabijama,nadoveže se na prethodni pristrasni post. :o Čuj muslimanski Spars a koliko igrača drugi nacionalnosti igra i igralo je u njemu.Valjda će moderator opomenuti ove što vrijeđaju ljude. :oops:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 okt 2013, 14:25

aaaaaaa šta čovjek napisa. Pa bolan ne bio nema ovdje privatnih klubova. Sve su udruženja građana. Ako mene pitaš svi ti koje si nabrojao bi i od mene dobili i više nego sad a Bosni bi sve uzeo dok ne promijeni strukturu ljudi koji ne znaju upravljati lovom. Sve stoji da treba gurati Bosnu ali svaki klub čine ljudi u njemu i od toga zavisi sve. Što nisi rekao da je Bošnjački klub Bosna kad je bio DIno i kad ga je SDA gurala. Tad je bilo ok jel?
Kkava ti je to logika da ne govorim da vrijeđaš ostale klubove koji su okosnica mladih repki i da njih nema bilo bi malo morgen i Buze i svih. Ljudi mu dali bolje uslove i on otišao. Naravno, šta je trebao čekati da propadne dok mu BUkva obezbjedi uslove. Pa jarane nema repka para evo Harun kuka na sve strane. Treba da to je drago ako ima neki privatnik ko ji koliko toliko održava košarku u životu.

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 10 okt 2013, 07:54

kupujem orginalne dresove kk bosna. ponude slati u pp ili na broj 061359973. Pozdrav

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 10 okt 2013, 13:46

ja došo da pitam kakve su vam ambicije u narednoj sezoni i igrački kadar i imam šta vidjet. Hajd zdravo :o

hala10
Kontakt:

Post Postao/la hala10 » 11 okt 2013, 19:12

Vi ljudi ne razumijete ništa...Demantujte nešto od onoga što sam napisao i komentarišite da li je to OK..Termini kadetima juniorima i prvom timu a Bosni šta ostane..Ljudi to je dvorana Mirza Delibasić nije dvorana Sparsa ili Seje Bukve a već sam rekao ovi koji vode Bosnu ne bi im dao da vode ni školsku sekciju..ali to nema veze s onim sta je čije u ovom gradu...Bosna je Bosna..Cedevitu vode strašno bogati i ugledni ljudi ali nema teorije da imaju status kao Cibona..koja je pravila veća sranja i finansijske dubioze od Bosne...Ali Hrvati drze do svojih vrijednosti...Bosanci...ne ..

Pomozimo svi...

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 11 okt 2013, 21:53

hala10 je napisao/la:Vi ljudi ne razumijete ništa...Demantujte nešto od onoga što sam napisao i komentarišite da li je to OK..Termini kadetima juniorima i prvom timu a Bosni šta ostane..Ljudi to je dvorana Mirza Delibasić nije dvorana Sparsa ili Seje Bukve a već sam rekao ovi koji vode Bosnu ne bi im dao da vode ni školsku sekciju..ali to nema veze s onim sta je čije u ovom gradu...Bosna je Bosna..Cedevitu vode strašno bogati i ugledni ljudi ali nema teorije da imaju status kao Cibona..koja je pravila veća sranja i finansijske dubioze od Bosne...Ali Hrvati drze do svojih vrijednosti...Bosanci...ne ..

Pomozimo svi...
Sejo Bukva je profesor,doktor,menadžer za fuada bajraktarevića i admira bukvu.To što KK Koš ima dobre termine a KK Bosna po tvojim riječima loše je Sejina menadžerska sposbnost odnosno nesposobnost Admira i Fuada.Bosna postoji samo na papiru,to je mrtav klub,ne znam da li si svjestan toga?
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

Jackie
Kontakt:

Post Postao/la Jackie » 12 okt 2013, 01:18

jel to onaj isti Sejo Bukva koji je zavrsio DIF u jednoj sedmici sa prosjekom od 10,0 a nema ni srednje zavrsene ?
Moram priznati da je definitivno sposoban... sto ukazuje i naredni citat :
BRAVO EDO BRAVO MOMCI !!!!!EDIN ATIĆ PRVI STRIJELAC NA TURNIRU SA 108 POENA IZ 4 UTAKMICE ISPRED SLAVICE-CIBONA 98 I MAZELINA-CIBONA-94 IJAKO SE EDIN POVRIJEDIO NA PRVOJ PROTIV CEDEVITE A DRUGUOJ ODIGRAO TEK 20 MIN. SVE NADOKNADIO PROTIV OLIMPIJE 37 I PROTIV REP. ZAGREBA 34 I MORAM ČESTITATI SVIM MOJIM MOMCIMA KOJI SU NASTUPILI NA VRLO JAKOM TURNIRU CEDEVITA KUP IJAKO SMO ZABILJEŽILI JEDNU POBJEDU I TRI PORAZA PROTIV CEDEVITE,OLIMPIJE I DUBRAVE OD KOJIH SMO IZGUBILI U ZADNJIM MINUTAMA MALO ZBOG SPORTSKE NESREĆE MALO I ZBOG NEISKUSTVA I ZBOG PAR IGRAĆA KOJI NISU MOGLI DA SNAMA ODPUTUJU NA OVAJ TURNIR, USVAKOM SLUĆAJU SVE ČESTITKE DOMAĆINU NA DOBROJ ORGANIZACIJI SMJEŠTAJU I GOSTOMPRISTVU
jadna nam svima majka kad su nam akademski gradjani nalik ovom uspjesnom menadzeru koji je BTW. cak bio i asistent na difu dok ga nisu provalili.
A usput procitah da je u Bosni radio kao strasni menadzer ( za finu lovu predpostavljam ) dok je uporedo pridonosio izbacivanjem bosne iz skenderije kako bi se njegov biznis razvio. Sve sto nije zadovoljilo u Sparsu, otislo je kod njega.

Sjetih se dana kad nedadose bosni da igra u skenderiji... Kada su ekipe i sudije pile kafu u skenderiji dok bosna nije nasla alternativno rjesenje 2 sata pred utakmicu, a vamo akademik vodi trening sa svojom nazovi "skolom kosarke" u istoj toj skenderiji u istom tom danu !

Definitivno sposobnost vrijedna paznje uz besplatne savjete Emira Hodzica ( tadasnjeg glavnog i odgovornog za izdavanje termina) koji je kao priznanje za sva svoja djela dobio nagradu za najuspjesnije poslovanje i odrzavanje dvorana u skenderiji time sto je dobio nogu nakon pada krova u ledenoj.

Ko zna... mozda to i jesu pravi ljudi za Bosnu, jer od gradske raje svakako nema hajra ! S R A M O T A

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 12 okt 2013, 09:40

Jackie je napisao/la:jel to onaj isti Sejo Bukva koji je zavrsio DIF u jednoj sedmici sa prosjekom od 10,0 a nema ni srednje zavrsene ?
Moram priznati da je definitivno sposoban... sto ukazuje i naredni citat :
BRAVO EDO BRAVO MOMCI !!!!!EDIN ATIĆ PRVI STRIJELAC NA TURNIRU SA 108 POENA IZ 4 UTAKMICE ISPRED SLAVICE-CIBONA 98 I MAZELINA-CIBONA-94 IJAKO SE EDIN POVRIJEDIO NA PRVOJ PROTIV CEDEVITE A DRUGUOJ ODIGRAO TEK 20 MIN. SVE NADOKNADIO PROTIV OLIMPIJE 37 I PROTIV REP. ZAGREBA 34 I MORAM ČESTITATI SVIM MOJIM MOMCIMA KOJI SU NASTUPILI NA VRLO JAKOM TURNIRU CEDEVITA KUP IJAKO SMO ZABILJEŽILI JEDNU POBJEDU I TRI PORAZA PROTIV CEDEVITE,OLIMPIJE I DUBRAVE OD KOJIH SMO IZGUBILI U ZADNJIM MINUTAMA MALO ZBOG SPORTSKE NESREĆE MALO I ZBOG NEISKUSTVA I ZBOG PAR IGRAĆA KOJI NISU MOGLI DA SNAMA ODPUTUJU NA OVAJ TURNIR, USVAKOM SLUĆAJU SVE ČESTITKE DOMAĆINU NA DOBROJ ORGANIZACIJI SMJEŠTAJU I GOSTOMPRISTVU
jadna nam svima majka kad su nam akademski gradjani nalik ovom uspjesnom menadzeru koji je BTW. cak bio i asistent na difu dok ga nisu provalili.
A usput procitah da je u Bosni radio kao strasni menadzer ( za finu lovu predpostavljam ) dok je uporedo pridonosio izbacivanjem bosne iz skenderije kako bi se njegov biznis razvio. Sve sto nije zadovoljilo u Sparsu, otislo je kod njega.

Sjetih se dana kad nedadose bosni da igra u skenderiji... Kada su ekipe i sudije pile kafu u skenderiji dok bosna nije nasla alternativno rjesenje 2 sata pred utakmicu, a vamo akademik vodi trening sa svojom nazovi "skolom kosarke" u istoj toj skenderiji u istom tom danu !

Definitivno sposobnost vrijedna paznje uz besplatne savjete Emira Hodzica ( tadasnjeg glavnog i odgovornog za izdavanje termina) koji je kao priznanje za sva svoja djela dobio nagradu za najuspjesnije poslovanje i odrzavanje dvorana u skenderiji time sto je dobio nogu nakon pada krova u ledenoj.

Ko zna... mozda to i jesu pravi ljudi za Bosnu, jer od gradske raje svakako nema hajra ! S R A M O T A

Ta skola kosarke ima par stotina djece u pionirskim ,kadetskim i juniorsim selekcijama dok Bosna osim vještački odrzavanog prvog tima u zadnjih nekoliko godina uopšte nema mlađe selekcije.Djeca iz, po tebi, tzv škole košarke imaju organizovane utakmice i igraju protiv svojih vršnjaka iz Partizana ,Širokog ,Cibone,Cedevite ,Efesa,Galate, Bešiktaša itd.Šta su roditelji od ove djece mogli uraditi osim upisati ih u organizovan klub(po organizaciji mlađih selekcija odmah iza Sparsa u kantonu Sarajevo) ili pustiti da djeca propadaju i metu ulice i čekaju kada će se fina gradska raja(ja otrcane li fraze) smilovati i oformiti mlađe kategorije KK Bosna .I sada tebi frka što su ova djeca imala normalne termine u Skenderiji a tamo neki klub koji je u totalnom rasulu i koji uopšte nije imao mlađe selekcije kao nešto zakinut.Sa rosterom i rukovodstvom kakav imaju u zadnjih nekoliko godina KK Bosna ne zaslužuje da igra u dvorani Mirza Delibašić.I Mojmilo im je premija.

Spominješ nešto kao Sejo doprinosio izbacivanju Bosne.Po tebi ako se borio za sebe i svoj biznis- egzistenciju automatski je radio protiv Bosne.Pogrešna logika zaključivanja.

Pusti Bukvu da radi svoj,vjerovatno će i neko i iz njegove škole biti sutra prvotimac Bosne (vjerujem da će doći i to vrijeme kada će se klub vratiti na mjesto koje mu pripada).I ptice na grani znaju da su SDA-ov kadar Elmedin Dino Konaković i Nihad Imamović glavni krivci za trenutno stanje KK Bosne.
Nadam se da ne prižekljuješ da se ovaj dvojac vrati na stare pozicije u klubu i da njih ne smatraš gradskom rajom? Ili možda da....
04. 09. 2011 - Alytus

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

Jackie
Kontakt:

Post Postao/la Jackie » 12 okt 2013, 14:23

nemam namjeru da raspravljam o tome ko je bolje organizovan... mislim da je vrlo jasno svima ko se nalazi gdje trenutno. Ali samo sam iznio neke cinjenice koje bi trebale da navedu nekoga ( pa i tebe ) da covjek kojem je osnovnu skolu zavrsio njegov otac koji je tada vedrio i oblacio u svom selu.

Sada isti taj akademik koji se nezna popisati uci Sarajevsku djecu pedagogiji i nacinu zivljenja...

To su samo cinjenice, a ja licno nisam zadovoljan ni sa jednom trenutno ponudjenom opcijom.

hala10
Kontakt:

Post Postao/la hala10 » 12 okt 2013, 22:40

Juniori KK Bosna ce ove godine biti ubjedljivi prvaci drzave...gledao ih tvrdim da ce biti tako a ne postoje kaze izvjesni Vlada u sjeni. Mora da mu dijete trenira kod otoga Seje Bukve i mora da ce da bidne igrač.. Jackie sve što si napisao je čista istina...Vidjećemo kako će se razvijati situacija ali tvrdim da ce Bosna opstati. Mi ne cijenimo svoje...takav smo narod.. Bosna će preživjeti...mi gradska raja smo najžilaviji onda kad nas najviše ponize. Naravno prvi uslov da se desi bilo šta pozitivno je da ode Bukva...ovdje niko ne brani njega...branimo odnos prema klubu...To će se promijeniti i to vjeruj mi vrlo brzo...a ovo Sejo Bukva...
Zamisli da u Beogradu neko da pare školi košarke recimo Dejana Parežanina a da odj...be Partizan ili Zvezdu...

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 13 okt 2013, 17:24

hala10 je napisao/la:Juniori KK Bosna ce ove godine biti ubjedljivi prvaci drzave...gledao ih tvrdim da ce biti tako a ne postoje kaze izvjesni Vlada u sjeni. Mora da mu dijete trenira kod otoga Seje Bukve i mora da ce da bidne igrač.. Jackie sve što si napisao je čista istina...Vidjećemo kako će se razvijati situacija ali tvrdim da ce Bosna opstati. Mi ne cijenimo svoje...takav smo narod.. Bosna će preživjeti...mi gradska raja smo najžilaviji onda kad nas najviše ponize. Naravno prvi uslov da se desi bilo šta pozitivno je da ode Bukva...ovdje niko ne brani njega...branimo odnos prema klubu...To će se promijeniti i to vjeruj mi vrlo brzo...a ovo Sejo Bukva...
Zamisli da u Beogradu neko da pare školi košarke recimo Dejana Parežanina a da odj...be Partizan ili Zvezdu...
Tvrditi da će Bosna biti prvak države u juniorskom uzrastu je mnogo smiona izjava,da ne kažem neozbiljna.Pored Širokog ili Sparsa koji je neprikosnoven u svim mlađim selekcijama ti si zaključio da će Bosna biti "ubjedljivi "prvak.Za Bosnu je pravljenje juniorskog rostera ogroman uspjeh ,ravno osvajanju titule ,vjervatno si to tako povezao.

Ti si očit primjer toga naroda,gdje zavist i ljubomora počnu igrati glavnu ulogu prema svakome onome ko je uspješan u svom poslu.Nisam bolje ni očekivao od "fine gradske raje", po tome su poznati.
04. 09. 2011 - Alytus

Jackie
Kontakt:

Post Postao/la Jackie » 14 okt 2013, 18:18

cim naglasavas "finu gradsku raju" u vise navrata , moze se pomisliti da nepripadas istoj.
Al nema veze care, svim smo mi isti, al je vrlo bitno da prepoznamo problem u kojem "raja sa strane" odbija da se prilagodi Sarajevskom nacinu zivota i ponasanja.

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 14 okt 2013, 19:32

Jackie je napisao/la:cim naglasavas "finu gradsku raju" u vise navrata , moze se pomisliti da nepripadas istoj.
Al nema veze care, svim smo mi isti, al je vrlo bitno da prepoznamo problem u kojem "raja sa strane" odbija da se prilagodi Sarajevskom nacinu zivota i ponasanja.
Na tvoju žalost ja ne poznajem i ne dijelim ljude na ovu i onu raju.Ja prepoznjem i razlikujem ljude i one koji to nisu.Ne daj bože da smo svi isti,vjerujem da većina ne razmišlja kao ti.Dokle dobacuješ vidi se iz tvojih komentara.

Ovime se moja diskusija s tobom završava.
04. 09. 2011 - Alytus

basketg
Kontakt:

Post Postao/la basketg » 14 okt 2013, 20:16

Zna li ko koji igraci igraju za Bosnu? Spisak rostera,ako je neko upucen?

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 14 okt 2013, 21:54

basketg je napisao/la:Zna li ko koji igraci igraju za Bosnu? Spisak rostera,ako je neko upucen?
i mene to zaista zanima, ali kao sto vidis ovdje su samo neka prepucavanja.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 okt 2013, 12:06

basketg je napisao/la:Zna li ko koji igraci igraju za Bosnu? Spisak rostera,ako je neko upucen?
Vukovic, Damjanovic, Delalic, Albinovic, Demic, Bjelica, Camdzic, Mujic, Darko Damjanovic..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

basketg
Kontakt:

Post Postao/la basketg » 15 okt 2013, 15:06

Ko su Delalic,Bjelica,Albinovic? Jesu to neki juniori ili neki malo ozbiljniji igraci? Ovaj Bjelica,da to slucajno nije onaj crnogorac sto je igrao za Zrinjski i u nekim heregovackim klubovima? Krsto Bjelica?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 okt 2013, 01:28

Da, u pitanju je Krsto Bjelica. Albinovic je nekadasnji junior Bosne, a igrao je za Vogoscu..

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 okt 2013, 23:46

Mnogo smo jaki! Napadamo titulu! I ne samo ove godine! Vode nas grande Fudo i jos veci Ado!

Ostalo je samo ime.....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 okt 2013, 11:08

Zna li ko objasniti kakav je ovo fol sa ovom Royal ekipom?

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: AdinSally i 17 gostiju.