2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Off-Season
Holiday je za one ekipe gdje se zadovoljavaju da ispadnu u prvoj rundi PO. Znaci za te koji zele to je odlican, da mu se dive i to.
A u all-star okej, to mu je prva nagrada u karijeri za trud. Kad moze Lopez, Bosh, Chandler i Deng u tu ekipu Istoka mogao je i on jer mu je najveca konkurencija bio indijanac Jennings. Evo i on je u Detroitu, nije vise u Bucksima, sad i on moze na all star jer je Detroit cool.
sa druge strane na zapadu zasluzeno, nije pozvan igrac iz GS koji bi bio jedan od boljih u ekipi istoka
A u all-star okej, to mu je prva nagrada u karijeri za trud. Kad moze Lopez, Bosh, Chandler i Deng u tu ekipu Istoka mogao je i on jer mu je najveca konkurencija bio indijanac Jennings. Evo i on je u Detroitu, nije vise u Bucksima, sad i on moze na all star jer je Detroit cool.
sa druge strane na zapadu zasluzeno, nije pozvan igrac iz GS koji bi bio jedan od boljih u ekipi istoka
Ponosan na kolege iz ekipe.
Holiday je zaslužio allstar(tek je predsezona,eno i Lakersi jučer uspjeli dobit nekog),druga je stvar što su se Pelicansi mnogo zajebali s njim i što nije kvaliteta kojom se smatra.
Holiday je zaslužio allstar(tek je predsezona,eno i Lakersi jučer uspjeli dobit nekog),druga je stvar što su se Pelicansi mnogo zajebali s njim i što nije kvaliteta kojom se smatra.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pojma ti nemaš.Greivis je napisao/la:Floper je kao sto je i 99% lige. U cemu je problem?BIHfan je napisao/la:Pazi, ovdje i dan danas postoje likovi koji poricaju da je James floper.Donnie Darko je napisao/la:Da, o Jamesu se stvarno nista lose ne smije napisat. Mislim nije kao da niste imali pljuvacku festu po njemu u trajanju od oko dvije godine, bez prestanka.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma i nisu se nesto zajebali. Onaj atleta sto su ga dali im svakako nije potreban.LBJ MVP je napisao/la:Ponosan na kolege iz ekipe.
Jel mozes sada dobaciti sa trice?Carlo je napisao/la:Pojma ti nemaš.Greivis je napisao/la: Floper je kao sto je i 99% lige. U cemu je problem?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
nije od juce
Ja sam sto se Jamesa tice promijenio misljenje u zadnje vrijeme, prije sam bio hejter. Sad mi je svejedno. Skontao sam da je previse dominantan, a da ostale ekipe nisu u stanju da naprave neku normalnu momcad da igra protiv Miamija pa se ne nerviram
nije od juce

Ja sam sto se Jamesa tice promijenio misljenje u zadnje vrijeme, prije sam bio hejter. Sad mi je svejedno. Skontao sam da je previse dominantan, a da ostale ekipe nisu u stanju da naprave neku normalnu momcad da igra protiv Miamija pa se ne nerviram
tuzlak1987 je napisao/la: da ostale ekipe nisu u stanju da naprave neku normalnu momcad da igra protiv Miamija pa se ne nerviram
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sa obzirom da je u najboljem slucaju treci najbolji igrac Detroita, i to ne zadugo (Drummond), nece biti all star sto miliona posto.tuzlak1987 je napisao/la:Jennings. Evo i on je u Detroitu, nije vise u Bucksima, sad i on moze na all star jer je Detroit cool.
- tuzlak1987
- Kontakt:
2003,2005,2007 bih rekao uvijek Spursi protiv ovog Miamija, ali sad tesko...treba skinut kapu, svaka cast SpursimaLBJ MVP je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la: da ostale ekipe nisu u stanju da naprave neku normalnu momcad da igra protiv Miamija pa se ne nerviram
Ja sam se nadao da ce OKC nesto da smisli ali nisu, a i ostali su neozbiljni. Mislim da sam rekao ok, ostali nisu u stanju da naprave normalne ekipe da igraju protiv Miamija ili nemaju od cega da naprave jer James prekuca i ekipe koje mogu da spoje 2-3 all stara
- tuzlak1987
- Kontakt:
on samo da je u prvoj, vrtit ce se oko njega. silovat ce onu loptu jer je PG i pucat. inace podrzavam Buckse zbog neozbiljnosti Knicksa, znam da je u Bucksima u zadnje vrijeme bilo silovanje sa Ellisom pa islo ili ne. 20 izbacaja pa koliko god uslo, samo da ispune kvotu. Redovno 20, pa 10, 20 pa 10. Cesto i ispod 10 poenaDonnie Darko je napisao/la:Sa obzirom da je u najboljem slucaju treci najbolji igrac Detroita, i to ne zadugo (Drummond), nece biti all star sto miliona posto.tuzlak1987 je napisao/la:Jennings. Evo i on je u Detroitu, nije vise u Bucksima, sad i on moze na all star jer je Detroit cool.

stvarno nije nadaren za asistiranje, vecinom ubode 5-6 asistencija i to ne iz nekih akcija gdje on trazi tu timsku igru vec eto i to da popuni kvotu

Sad ne znam ni kako su Bucksi prosli sa ovim Knightom, nisam gledao lika. Znam da je 2 puta bio na naslovnicama jer je obrukan ili sta. Mada je i on antitalent vjerovatno da asistira..opet u najboljem slucaju 38-44 za osmo mjesto u najgorem dobar pick
Antic nesto pokusava ne zna ni on sta. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pero je sinoc jasno dao do znanja da je dosao u nba sutirati trojke
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Pre-Season
Novi, odgovarajuci naziv.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ove sezone ce cak 9 trenera imati prefiks rookie head coach. Ne znam da li je ikad ovoliko ''rookieja'' bilo u jednoj sezoni.
Mike Budenholzer, Brad Stevens, Jason Kidd, Steve Clifford, Brian Shaw, David Joerger, Brett Brown, Jeff Hornacek, Michael Malone.
Od aktivnih trenera samo 3 su osvojili NBA prsten prvaka kao head coach, Doc, Pop & Spoelstra.
Nedostaje trenerskog iskustva, svega ce biti u ovoj sezoni...
Mike Budenholzer, Brad Stevens, Jason Kidd, Steve Clifford, Brian Shaw, David Joerger, Brett Brown, Jeff Hornacek, Michael Malone.
Od aktivnih trenera samo 3 su osvojili NBA prsten prvaka kao head coach, Doc, Pop & Spoelstra.
Nedostaje trenerskog iskustva, svega ce biti u ovoj sezoni...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
heat ce opet biti prvak i james mvp, najbitnije ce znaci ostati isto
- BernardBarnjak
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:heat ce opet biti prvak i james mvp, najbitnije ce znaci ostati isto
Jako je teško biti prvak u ovakvoj konkurenciji!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
zasto onda neko drugi ne bude ako nije tesko 

[youtube][/youtube]
I love this game.
I love this game.

Šta si želio reći ovim?BernardBarnjak je napisao/la:Jako je teško biti prvak u ovakvoj konkurenciji!LenBias je napisao/la:heat ce opet biti prvak i james mvp, najbitnije ce znaci ostati isto
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@LB & LBJ MVP
Ne zelim da minimaliziram uspjehe ekipe Miamija. Najbolji su i nemaju konkurencije. Na žalost. Zanimljivije bi bilo da je konkurencija malo jaca...
Ne zelim da minimaliziram uspjehe ekipe Miamija. Najbolji su i nemaju konkurencije. Na žalost. Zanimljivije bi bilo da je konkurencija malo jaca...
Najbolja startna petorka svih vremena prema Johnu Wallu: Magic Johnson, Michael Jordan, LeBron James, Tim Duncan & Shaq O'Neal.
Nije indijanac , igrao s indijancima IMO*
baj de vej , svjesni smo da je Miami u 7 utakmica rijesio Indianu , a bio mrtav u 6 protiv San Antonia
prica ide kao da je svjetlosna godina razlike
Nije indijanac , igrao s indijancima IMO*
baj de vej , svjesni smo da je Miami u 7 utakmica rijesio Indianu , a bio mrtav u 6 protiv San Antonia
prica ide kao da je svjetlosna godina razlike

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pa upravo to, liga ni blizu nije toliko losa kao sto se prica ali na muci se poznaju junaci i neki su to prelomili u svojim igrackim zivotima a neki jos nisu kako treba opalili u doigravanju a svrstavaju se u iste recenice sa najboljima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.