OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

slobodatuzla
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodatuzla » 07 okt 2013, 14:54

ultrastylle ajd se ti bgt nemoj mjesat tamo gdje nemas veze o cemu se radi ... eto kad te molim..
Znas li slucajno da je racun kluba blokiran od 2001. godine i da od tada sve na guzove se radi, i znas li da je OKK Sloboda osnovana samo kako bi se imao racun otvoren preko kojeg bi KK Sloboda mogla poslovati ? vjerovatno nemas pojma ..
dalje: svi uposlenici redom od trenera do neke cistacice u klubu nisu 5 godina imali redovne plate i klub je zadnjih godina bio pod pritiskom vracanje dugovanja i sudskih tuzbi.. to znam jer je moj otac jedan od tih koji nisu imali redovne plate nego svakih 3-4 mjeseca dobiju 500-1000 maraka .. od spiska dugovanja se moze napravit knjiga tipa Telfonskog imenika ..
od svoje 5 godine sam na svakoj utakmici Slobode bio, i volim slobodu vise od icega, al jednostavno izlaza iz sranja u koje nas je gospodin Marjanko Divkovic uvukao sa svojim potrckom Zarkom Vujovicem , nije bilo izlaza i jedino rjesenje je bilo krenuti ovako sa OKK Sloboda i napravljen je veoma dobar posao..
to u vezi Berbica je optrilike istina, i igraci su uglavnom potplaceni, al opet cilj je doci do stabilnog Premijer Ligasa i nakon toga razgovarati o ozbiljnim pojacanjima i konkurisanju za ABA ligu..
jos u prilog nam ove sezone i sljedece ne ide to sto je ukinuta Liga 6 i uvedena Liga 4, tako da samo prva 2. iz ligaskog dijela idu dalje u razigravanje uz ABA ligase...

Toliko od mene i nadam se da cemo ostaviti dobar utisak u debitanskoj sezoni kao Prvoligas :D
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 okt 2013, 00:06

nadam se da ovaj zombi od kluba nece dugo pozivjet....a jos sam sigurniji u to kad vidim ko ovdje kolo vodi...nema sta bit nego da ce berbic napravit od Slobode top klub... :lol: :lol: ....i cuj,kosarka se vratila u tz.. :lol: :lol: ....to kad sam procitao ismijao sam se posteno..a bas sam imao tezak dan :D :D ....ova olos sto vodi sad klub jos se hvali time kao da su oni nesto zasluzni..HAAAALOOOOOOO..ljudi su istupili iz lige,jazavci...nema tu sekunde necije zasluge ba...nicim oni nisu zasluzili da igraju ovu smijuriju od lige...a vidim i neki spominju ABA ligu..pa dal ste vi normalni,j.e.b.o.t.e :lol: :lol: ..pa jel bar vi koji pratite ove lige znate sta je siroki i jedna igokea za ovaj tkz. klub sloboda :lol: :lol: ....pa ti su klubovi 3 svjetlosne godine daleko od ovog tuzlanskog kluba :lol: ...organizacijski,keshom,infrastrukturom,lobijima....ovaj tz klub koji pratite NIKAD I NIKAD NECE IGRAT NIKAKVU BITNU ULOGUA..ZAPAMTITE TO...svrsavat se moze na pobjede protiv tih sparsa,varda,lopara il leotara..kako se vec zovu ti klubovi..i ova liga 12 je smijurija cista...sve da saberes na kamaru ne mozes 1 posten klub sastavit...cuj,ABA LIGA :lol: :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 08 okt 2013, 08:46

A kad bi nam nasa Dita igrala jadransku ligu, nikad, jer nadam se da znas kakve racune i poslovanje moras imati da bi pristupio, ali eto izgleda da bi bolje bilo da se nastavilo po starom i da se potrefila neka ekstra generacija igraca koja bi na terenu uzela titulu i onda samar realnosti i kako su svi protiv nas jer nam ne daju igrat jadransku ligu.

Mozes se smijat koliko god hoces ali ovaj klub ima perspektivu( u svakom segmentu) da se ta razlika od 3 svjetlosne godine premosti vrlo brzo, i eto ti kao kazes da nece igrat nikad bitnu ulogu, sto :?: jer od tebe nisu aminovani :?
Pa ova drzava je nazalost citava smijurija, a da joj sport ne bude, i cuj za tebe su sad JEDAN Siroki i JEDNA Igokea pa bok te ko da pricas o Makabiju, a ne o mjestima za koja do prije 15-ak godina nisi ni cuo(bez namjere da vrijedjam ta mjesta) a kamoli o njihovim sportskim klubovima i uspjesima, a mozes reci da od ovog nema nista :roll:

Vrijeme preda nama, naredne 3-4 godine ce pokazat sta ce bit, a opet pitam koje drugo rjesenje je bilo za spas kosarke u Tuzli :?:

Samo se nadam da ce ovdje stati sve na svoje noge i da ce ljudi koji su doveli do ovog i kosarkaski i fudbalski klub odgovarat, a doci ce do toga kad tad, pravda je spora ali...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 08 okt 2013, 11:19

vidim preko noci pojedinci zaboravili sta se desilo i odjednom sloboda je sloboda! NIKAD! Samo je jedna Sloboda bila a ona je ugasena... ja mogu podrzavati okka i pogledati s vremena na vrijeme basket ali da zaboravim sta su uradili ljudi koji sada vode okka to ne mogu... a da vas ja sad pitam sto kazete da je sloboda ista, da ja sam napravim klub koji se zove sloboda i dovedem par igraca iz okka za koga bi vi navijali za okka ili za tu slobodu? nemojte pricati gluposti DITA JE JEDNA BILA...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 okt 2013, 11:49

Ovaj klub nije ni pravni a ni moralni nasljednik KK Sloboda Dita, to je novoosnovani klub od par kompleksasa koji imaju podrsku opstine, a vec znamo od koga
🔴⚫️

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 08 okt 2013, 13:41

Koji ste vi primitivci druze i pesimisti da ne vjerujes .. cuj smijesno, de eto vi dodjite pa vodite sve u klubu kad ste pametni tako, nemate pojma koliko jake temelje klub ima, i napokon je dosla podrska opcine i kantona koje nije bilo godinama ..

uglavnom, evo rasporeda za sezonu 13/14 : 7. kolo s Bosnom u Sarajevu
I kolo: SLOBODA – RADNIK
II kolo: ČAPLJINA – SLOBODA
III kolo: SLOBODA – SPARS
IV kolo: SLOBODA – ZRINJSKI
V kolo: POSUŠJE – SLOBODA
VI kolo: SLOBODA – GRAĐANSKI
VII kolo: BOSNA – SLOBODA
VIII kolo: SLOBODA – MLADOST
IX kolo: KAKANJ – SLOBODA
X kolo: SLOBODA – LEOTAR
XI kolo: VARDA – SLOBODA
---------------------------------------------
XII kolo: RADNIK – SLOBODA
XIII kolo: SLOBODA – ČAPLJINA
XIV kolo: SPARS – SLOBODA
XV kolo: ZRINJSKI – SLOBODA
XVI kolo: SLOBODA – POSUŠJE
XVII kolo: GRAĐANSKI – SLOBODA
XVIII kolo: SLOBODA – BOSNA
XIX kolo: MLADOST – SLOBODA
XX kolo: SLOBODA – KAKANJ
XXI kolo: LEOTAR – SLOBODA
XXII kolo: SLOBODA - VARDA

Sloboda Tuzla 1919 <3

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 08 okt 2013, 13:42

Skver je napisao/la:Ovaj klub nije ni pravni a ni moralni nasljednik KK Sloboda Dita, to je novoosnovani klub od par kompleksasa koji imaju podrsku opstine, a vec znamo od koga
upravo tako! i zlo mi je kada vidim natpise sa sluzbene stranice "okk-a" tipa "derbi sa bosnom" "slobodina skola" i slicne gluposti kakav derbi? to moze biti samo prva utakmica bosne bivseg europskog prvaka i nove vjestacke slobode... da ja sad svom djetetu pricam o nekim derbiju a na grbu stoji godina osnivanja 2011 il koja vec... nece moci :)

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 08 okt 2013, 13:51

ljudi dragi KK Sloboda fakticki ne postoji jos od 2005. kada je svo poslovanje islo na racun OKK Slobode, vjerovatno vi ne znate ali od generacije Teletovica (ujedno i njega) svi ti igraci su bili registrovani za OKK Sloboda i na njihovom platnom spisku i ostalo, a KK Sloboda je igrala ligu sa samo 2 registrovana igraca od tada, ostali su bili na nekoj vrsti posudbe iz OKK Slobode, ne razumijete vi dosta stvari oko Slobode tako da niste kompetentni da nekog ponizavata i osporavate, bas me zanima kad si zadnji put bio na utakmici i te famozne KK Slobode , 2004 ? il si tad pelenas bio jos ?

sve u svemu nadam se lijepoj prici, neke informacije iz kluba govore kako ce na polusezoni u klubu igrati Dalibor Persic te se ocekuje dolazak americkog playmakera ...

Sloboda Tuzla 1919 <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 okt 2013, 14:01

slobodatuzla je napisao/la:Koji ste vi primitivci druze i pesimisti da ne vjerujes .. cuj smijesno, de eto vi dodjite pa vodite sve u klubu kad ste pametni tako, nemate pojma koliko jake temelje klub ima, i napokon je dosla podrska opcine i kantona koje nije bilo godinama ..

uglavnom, evo rasporeda za sezonu 13/14 : 7. kolo s Bosnom u Sarajevu
I kolo: SLOBODA – RADNIK
II kolo: ČAPLJINA – SLOBODA
III kolo: SLOBODA – SPARS
IV kolo: SLOBODA – ZRINJSKI
V kolo: POSUŠJE – SLOBODA
VI kolo: SLOBODA – GRAĐANSKI
VII kolo: BOSNA – SLOBODA
VIII kolo: SLOBODA – MLADOST
IX kolo: KAKANJ – SLOBODA
X kolo: SLOBODA – LEOTAR
XI kolo: VARDA – SLOBODA
---------------------------------------------
XII kolo: RADNIK – SLOBODA
XIII kolo: SLOBODA – ČAPLJINA
XIV kolo: SPARS – SLOBODA
XV kolo: ZRINJSKI – SLOBODA
XVI kolo: SLOBODA – POSUŠJE
XVII kolo: GRAĐANSKI – SLOBODA
XVIII kolo: SLOBODA – BOSNA
XIX kolo: MLADOST – SLOBODA
XX kolo: SLOBODA – KAKANJ
XXI kolo: LEOTAR – SLOBODA
XXII kolo: SLOBODA - VARDA
Primitivci su oni muhljozi iz opstine, a ne oni koji su voljeli svoj klub. Podrska OKKS opstine i kantona ide na stetu FK Slobode kojoj nista ne daju, tj.daju mrvice. Ti isti ljudi koji vode OKKS bi najradije ugasili FK Slobodu, al' malo su se preracunali. Tuzla neda FK Slobodu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 okt 2013, 14:23

@slobodatuzla, vidim da si subjektivan po tom pitanju jer si haman licno ukljucen pa to sputava raspravu, ali eto i da sve stoji tako kako ti kazes, zdravi temelji, preveliki dugovi stare Slobode itd itd..znaci i kad pogledamo stvari iz tvog ugla opet je u pitanju je.eni Aid Berbic hej pa svakom u Tz kad kazes Aid Berbic jasno je...nema potrebe vise ni rijeci reci

da taj projekat vodi neko normalan i posten, neko ciji ego nije manji samo od Faraonovog i ja bih nekako progutao gasenje Dite i podrzao klub kako god mogu, al opet kazem Aid Berbic bolan...sutra nek se pojavi neko ko hoce da ulozi u OKK 2 miliona godisnje a da bude predsjednik, a Aid bude podpredsjednik ili eto neki nizi funkcioner, mislis da bi mu ego dozvolio tako nesto...tad bi vidjeli neke stvari, mi koji smo suradjivali s njim znamo o kakvom se liku radi

uz podrsku kantona i grada oni MORAJU da konkurisu za titulu, siroki sa <600.000 KM igra NLB, znaci oni sa 250.000 moraju ligu 6 da igraju NAJMANJE...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 okt 2013, 14:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:@slobodatuzla, vidim da si subjektivan po tom pitanju jer si haman licno ukljucen pa to sputava raspravu, ali eto i da sve stoji tako kako ti kazes, zdravi temelji, preveliki dugovi stare Slobode itd itd..znaci i kad pogledamo stvari iz tvog ugla opet je u pitanju je.eni Aid Berbic hej pa svakom u Tz kad kazes Aid Berbic jasno je...nema potrebe vise ni rijeci reci

da taj projekat vodi neko normalan i posten, neko ciji ego nije manji samo od Faraonovog i ja bih nekako progutao gasenje Dite i podrzao klub kako god mogu, al opet kazem Aid Berbic bolan...sutra nek se pojavi neko ko hoce da ulozi u OKK 2 miliona godisnje a da bude predsjednik, a Aid bude podpredsjednik ili eto neki nizi funkcioner, mislis da bi mu ego dozvolio tako nesto...tad bi vidjeli neke stvari, mi koji smo suradjivali s njim znamo o kakvom se liku radi

uz podrsku kantona i grada oni MORAJU da konkurisu za titulu, siroki sa <600.000 KM igra NLB, znaci oni sa 250.000 moraju ligu 6 da igraju NAJMANJE...
Ovo nekako dodje kao privatni Aidov klub samo sto za njega pare ulaze opstina. :lol: Providno do besvjesti.
Ako nije ovo sto kazem tacno, onda je pitanje ko njega postavi za predsjednika? Da mozda nije skupstina RSD Sloboda?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 08 okt 2013, 14:36

slobodatuzla je napisao/la:ljudi dragi KK Sloboda fakticki ne postoji jos od 2005. kada je svo poslovanje islo na racun OKK Slobode, vjerovatno vi ne znate ali od generacije Teletovica (ujedno i njega) svi ti igraci su bili registrovani za OKK Sloboda i na njihovom platnom spisku i ostalo, a KK Sloboda je igrala ligu sa samo 2 registrovana igraca od tada, ostali su bili na nekoj vrsti posudbe iz OKK Slobode, ne razumijete vi dosta stvari oko Slobode tako da niste kompetentni da nekog ponizavata i osporavate, bas me zanima kad si zadnji put bio na utakmici i te famozne KK Slobode , 2004 ? il si tad pelenas bio jos ?

sve u svemu nadam se lijepoj prici, neke informacije iz kluba govore kako ce na polusezoni u klubu igrati Dalibor Persic te se ocekuje dolazak americkog playmakera ...
Druže ja jedva čekam 19-i oktobar. A ako je istina da će doći Peršić to je onda super. A zaboli me za politiku igra me zanima. vidim i dva kombija kupili.
Zna li neko šta je Asimom parsom. Kažu nije išao na prijateljske u Zagreb.

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 08 okt 2013, 14:37

Probisvjet je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:@slobodatuzla, vidim da si subjektivan po tom pitanju jer si haman licno ukljucen pa to sputava raspravu, ali eto i da sve stoji tako kako ti kazes, zdravi temelji, preveliki dugovi stare Slobode itd itd..znaci i kad pogledamo stvari iz tvog ugla opet je u pitanju je.eni Aid Berbic hej pa svakom u Tz kad kazes Aid Berbic jasno je...nema potrebe vise ni rijeci reci

Ovo nekako dodje kao privatni Aidov klub samo sto za njega pare ulaze opstina. :lol: Providno do besvjesti.
Ako nije ovo sto kazem tacno, onda je pitanje ko njega postavi za predsjednika? Da mozda nije skupstina RSD Sloboda?

nisam ja ni u jednom trenutku osporavo lik i djelo Aida Berbica ali poslovanje je dosta bolje sada nego u KKS..
to svi znaju da u klubu aid vodi svu politiku ali isto tako on radi po uputama opstine tj Jasmina.. Opstina ovo sve drzi a ne Aid barem ja tako mislim ..
to stoji da je on sebi br 1 svega sto se tice, al mi je svejedno drago da ce se igrat Premijer Liga u mejdanu , i sto je sigurno nece biti dugova ... :D

Sloboda Tuzla 1919 <3

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 08 okt 2013, 14:39

djulba je napisao/la:
slobodatuzla je napisao/la:ljudi dragi KK Sloboda fakticki ne postoji jos od 2005. kada je svo poslovanje islo na racun OKK Slobode, vjerovatno vi ne znate ali od generacije Teletovica (ujedno i njega) svi ti igraci su bili registrovani za OKK Sloboda i na njihovom platnom spisku i ostalo, a KK Sloboda je igrala ligu sa samo 2 registrovana igraca od tada, ostali su bili na nekoj vrsti posudbe iz OKK Slobode, ne razumijete vi dosta stvari oko Slobode tako da niste kompetentni da nekog ponizavata i osporavate, bas me zanima kad si zadnji put bio na utakmici i te famozne KK Slobode , 2004 ? il si tad pelenas bio jos ?

Druže ja jedva čekam 19-i oktobar. A ako je istina da će doći Peršić to je onda super. A zaboli me za politiku igra me zanima. vidim i dva kombija kupili.
Zna li neko šta je Asimom parsom. Kažu nije išao na prijateljske u Zagreb.
ma i ja sam otkazo sve obaveze za 19. zbog utakmice ...
Persic vec skoro mjesec dana trenira sa timom ( izuzetak ucesce sa cibonom na turniru u sarajevu, za koju nece potpisati) a Pars je dosao s laksom povredom i nije u punoj formi, nadam se da ce biti u redu sve do utakmice ..

Sloboda Tuzla 1919 <3

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 08 okt 2013, 15:17

Mozel ko od vas napisat kakav je sastav u OKK, i barem po rijec o igracu neznam npr los,klupa, moze pomoci u rotaciji, bas me zanima cime OKK raspolaze

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 okt 2013, 18:49

Pupi04 je napisao/la:A kad bi nam nasa Dita igrala jadransku ligu, nikad, jer nadam se da znas kakve racune i poslovanje moras imati da bi pristupio, ali eto izgleda da bi bolje bilo da se nastavilo po starom i da se potrefila neka ekstra generacija igraca koja bi na terenu uzela titulu i onda samar realnosti i kako su svi protiv nas jer nam ne daju igrat jadransku ligu.

Mozes se smijat koliko god hoces ali ovaj klub ima perspektivu( u svakom segmentu) da se ta razlika od 3 svjetlosne godine premosti vrlo brzo, i eto ti kao kazes da nece igrat nikad bitnu ulogu, sto :?: jer od tebe nisu aminovani :?
Pa ova drzava je nazalost citava smijurija, a da joj sport ne bude, i cuj za tebe su sad JEDAN Siroki i JEDNA Igokea pa bok te ko da pricas o Makabiju, a ne o mjestima za koja do prije 15-ak godina nisi ni cuo(bez namjere da vrijedjam ta mjesta) a kamoli o njihovim sportskim klubovima i uspjesima, a mozes reci da od ovog nema nista :roll:

Vrijeme preda nama, naredne 3-4 godine ce pokazat sta ce bit, a opet pitam koje drugo rjesenje je bilo za spas kosarke u Tuzli :?:

Samo se nadam da ce ovdje stati sve na svoje noge i da ce ljudi koji su doveli do ovog i kosarkaski i fudbalski klub odgovarat, a doci ce do toga kad tad, pravda je spora ali...
jedan siroki i jedna igokea ne da su makabi za slobodu nego su lejkersi sa sve kobijem na celu a pride im dodaj i lebrona...znaci,reko sam 3 svjetlosne godine a bio sam subjektivan..objektivno..oni su 9 svjetlosnih godina i i ova novokomponovana sloboda nikad nece dostic taj nivo...u svakom segmentu...da ne pretjeram,mozda i hoce za nekih 20,30 godina jer ce se sa rastom ove tkz. slobode razvijati i siroki i igokea....ja ti garantujem da u narednih 10 godina ovaj berbicev klub nece moc pric na 15 poena razlike u svakoj tekmi koju budu igrali....plus...sto neko napisa gore...da ovaj hibrid vode neki normalni ljudi,zaljubljenici u kosarku il sportske licnosti....ali,AID BERBIC :shock: :shock: :lol: :lol: ...de ba ne budimo smijesni :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 08 okt 2013, 19:36

vjeruj da znam vise od tebe, ovdje niko nikog ne ponizava osim tebe koji nazivas svijet kompleksasima zbog cega?
jer nece da prihvate nametnut glup jer su ti isti ljudi sto vode okk-a ugasili ditu...

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 08 okt 2013, 23:43

nesvrstani je napisao/la:

vjeruj da znam vise od tebe, ovdje niko nikog ne ponizava osim tebe koji nazivas svijet kompleksasima zbog cega?
jer nece da prihvate nametnut glup jer su ti isti ljudi sto vode okk-a ugasili ditu...

druze ja ti garantujem da sam bio na vise treninga od Slobode neg sto si ti zajedno utakmica gledo na TV-u i bio u mejdanu, svi ste neki pametolozi, ajte u klub pa ga vi vodite, sezona ce pokazat sta se uradilo .. nadam se da ce vam zacepit usta

Sloboda Tuzla 1919 <3

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 09 okt 2013, 12:59

slobodatuzla je napisao/la:

druze ja ti garantujem da sam bio na vise treninga od Slobode neg sto si ti zajedno utakmica gledo na TV-u i bio u mejdanu, svi ste neki pametolozi, ajte u klub pa ga vi vodite, sezona ce pokazat sta se uradilo .. nadam se da ce vam zacepit usta

onda vjerovatno ne znas s kim pricas ;) mene ne zanima taj klub, nemam volju da ga vodim niti mi ti rezultati
mogu zacepiti usta... ti ako imas volju i zelju da ga pratis to je tvoja osobna stvar al ne mozes ti nekog ovdje
tjerati i govoriti da je primitivac ako ne osjeca nista prema novom klubu...

naravno da je klub dobro organizovan i ima veliku podrsku opcine pa ne mogu valjda dozvoliti isti scenario
sa ditom, sto se toga tice ja se apsolutno slazem... trenutno mogu dovesti koga zele sve zavisi od ambicija al mislim da je bilo bolje da odigraju a1 ligu ove godine pa onda se spremat za premier, jer s ovim sastavom tesko
da se moze nesto uraditi a nema sad vremena da se uigrava nova ekipa. ekipa je limitirana i tesko da tu ima igraca da iznosi teret al hajde mislim da i sa ovakom ekipom bez problema mogu osigurati opstanak jer realno nije sad bog zna kakav kvalitet ove premier lige, za mene je prosle godine a1 bila daleko zanimljivija jer su bile 4 ekipe koje su mogle igrati premier bez problema...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 okt 2013, 13:15

slobodatuzla je napisao/la:

Da ti nisi oružar u OKKS (jedino oruzar moze biti na svakom treningu)?
Cuj bolan, ja bi volio da to sve bude dobro, al' moras shvatiti da smo mi stariji jos pod dojmom kada je Sloboda igrala protiv Partizana, Smelt Olimpije, LMK R, Slovana, CZ, Rabotnickog...
I jos nesto, dok opstina ne poveca davanja za FK SLobodu bar 4-5 puta ja cu bojkotovati ovu opstinsku OKKS.
Kada legne sve na svoje onda ce biti OK.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.