Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool U21s: Ward, Flannagan, Cissokho, Wisdom, Paez, Rossiter, Smith (Yesil), Roddan, Morgan, Brannagan (Teixeira), McLaughlin (Peterson).
Cissokho se oporavio, ali Kellyija nema ni u mladoj ligi. Džaba teretana cijelo ljeto kada su kosti slabe.
Cissokho se oporavio, ali Kellyija nema ni u mladoj ligi. Džaba teretana cijelo ljeto kada su kosti slabe.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Liverpool U21s: Ward, Flannagan, Cissokho, Wisdom, Paez, Rossiter, Smith (Yesil), Roddan, Morgan, Brannagan (Teixeira), McLaughlin (Peterson).
I Samed se oporavio
btw. Teixeira ? ..covjek bio na posudbi u 3 ligi i tamo nije mog'o minute dobit' i vidim vratili ga. A doveden je nakon sto je bukvalno sam ponizio LFC u NextGen series-u
I Samed se oporavio

btw. Teixeira ? ..covjek bio na posudbi u 3 ligi i tamo nije mog'o minute dobit' i vidim vratili ga. A doveden je nakon sto je bukvalno sam ponizio LFC u NextGen series-u

- BeyKopites
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo svih golova sa utakmice protiv Tottenhama, momci dobili 5-0
Izuzetno mi je drago zbog oporavka Yesila, naravno i Cissokhoa.
Evo svih golova sa utakmice protiv Tottenhama, momci dobili 5-0

Izuzetno mi je drago zbog oporavka Yesila, naravno i Cissokhoa.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Mene samo zanima kada će ovi mladi napadači dobiti šansu. Džabe se kulaju i kupuju neki polovnjaci od napadača, a niko da da prilike Morganu, Yesilu (istina, on je dugo bio povrijeđen).
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Cishoko mi izgleda da je bolji od Enrique, igra više mozgom dok ga ovaj s druge strane ni nema.
McLaughin i Morgan izgledaju strašno, McLaugin trči više od Hendersona
ima ga na obje strane
Morgan ima strašnu ljevicu, kako sam smireno izvede penal.
Uglavnom, njih2 su zaslužili u prvi tim

McLaughin i Morgan izgledaju strašno, McLaugin trči više od Hendersona

Morgan ima strašnu ljevicu, kako sam smireno izvede penal.
Uglavnom, njih2 su zaslužili u prvi tim

Ti nisi dobar nikako, jedino je tebi Enriqe igrač bez mozga i jedino tebi Cissokho i Wisdom su dobri igrači. Cissokho nije ništa drugo do vibrator, dobar kada nema nikog drugog a najbolje ga je nikako koristiti. On je samo prva pomoć. Jose je naš najbolji asistent i treba priznati da napadamo jedino sa njegove strane.
On je samo loš u skok igri, što nimalo ne čudi jer je Španac.
Da ne komentarišem ovu tvoju spiku kako ima neki igrač koji može više pretrčati od Hendersona.
On je samo loš u skok igri, što nimalo ne čudi jer je Španac.
Da ne komentarišem ovu tvoju spiku kako ima neki igrač koji može više pretrčati od Hendersona.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Ima i Sturridge isti broj asistencija kao i Enrike, to što ih on ima dvije ne mijenja činjenicu da je frajer totalno pogubljen na terenu već nekoliko kola, neka Cissokha pa makar i na klupi, onda će Enrike imati veći pritisak kad zna da ima konkurenciju.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U Liverpoolu nema starkelja, skoro svaki igrac nam je mlad. Dobice i oni priliku bas kao sto je dobija i Sterling, ali treba zasluziti.Carlo je napisao/la:Mene samo zanima kada će ovi mladi napadači dobiti šansu. Džabe se kulaju i kupuju neki polovnjaci od napadača, a niko da da prilike Morganu, Yesilu (istina, on je dugo bio povrijeđen).
Sto se tice lijevog beka - siguran sam da ce prvi izbor biti Enriquea, ali kao sto Sema rece Cissokho je odlicna konkurencija. Igrac puno bolje igra kada zna da nije nezamjenjiv.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Drzimo,i uz utakmice u utakmicu,popravljamo nasu (TOP4) formu.Liverpool u zadnjih 38 ligaskih utakmica na tablici:

Cestitke ekipi i stabu.Samo derite.

Cestitke ekipi i stabu.Samo derite.

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najbolja gol razlika.

Agger maltretira djecu na treningu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- RodgersBOSS
- Kontakt:
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... s-progress" onclick="window.open(this.href);return false;
Veliki sefovi su zadovoljni.Nadam se da ovo znaci i vise para na raspolaganju Brendanu.
Veliki sefovi su zadovoljni.Nadam se da ovo znaci i vise para na raspolaganju Brendanu.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Lijep pozdrav raja, vratio se i ja sa Bosfora
Odgledao sam snimak tekme jer nisam bio u mogucnosti pratiti meč tamo.Ugl. zadovoljan pobjedom i sa nova 3 boda
Fin je pogled sa vrha
Pozz svima

Odgledao sam snimak tekme jer nisam bio u mogucnosti pratiti meč tamo.Ugl. zadovoljan pobjedom i sa nova 3 boda

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nisam ni rekao da ima starkelja nego se džabe kupuju polovnjaci od napadača, a ne daje se šansa napadačima iz akademije.OTNYS_YNWA je napisao/la:U Liverpoolu nema starkelja, skoro svaki igrac nam je mlad. Dobice i oni priliku bas kao sto je dobija i Sterling, ali treba zasluziti.Carlo je napisao/la:Mene samo zanima kada će ovi mladi napadači dobiti šansu. Džabe se kulaju i kupuju neki polovnjaci od napadača, a niko da da prilike Morganu, Yesilu (istina, on je dugo bio povrijeđen).
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
jesil donio linđegaston je napisao/la:Lijep pozdrav raja, vratio se i ja sa Bosfora![]()
Odgledao sam snimak tekme jer nisam bio u mogucnosti pratiti meč tamo.Ugl. zadovoljan pobjedom i sa nova 3 bodaFin je pogled sa vrha
![]()
Pozz svima

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Moglo bi biti zeznuto:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pre toga, Spursi i Cardiff. Dakle tri gostovanja, tri bas teska gostovanja. Ko prezivi pricace. Kako nam je relativno lak raspored bio na pocetku, tako ce nam na kraju polusezone biti super tesko.
Sreca pa izmedju Spursa i Citya ima Cardiff,jer da nema.......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
pa i kardif ce vas ubitOtelo je napisao/la:Sreca pa izmedju Spursa i Citya ima Cardiff,jer da nema.......

E dobro si nam rekao, da znam da ne gledam te meceve...tornado2009 je napisao/la:pa i kardif ce vas ubitOtelo je napisao/la:Sreca pa izmedju Spursa i Citya ima Cardiff,jer da nema........ jedino imate sansi protiv koksara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.