Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

soxx
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la soxx » 07 okt 2013, 20:39

Ebiga, kad je bio penal protiv Aston Ville govorili ste pokradeni, nije penal a sad npr. u ovom slucaju jest.

Uglavnom meni ovo nije penal vjerovatno ste onda pokradeni protiv AV sto se mene tice, iako je malo drugacija situacija jer je lopta nastavila kretnju naprijed tada i da nije igrac pao imao bi odlicnu priliku. :D

Al eto nemojte zamjerit, samo misljenje.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 07 okt 2013, 20:43

Ma nemamo ti šta zamjeriti, u svakom slučaju ovo je klasično kupljenje s leđa, idu i igrač i lopte u paketu, dakle ovisi od sudije do sudije da li bi ga svirao. Mason svakako nije imao svoj dan i prije ove situacije, tako da i da je svirao penal ne bi bilo neopravdano, imao bi argumenata za penala, a i ovako posto nije ima i argumenata sto ga nije svirao i to je to.

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 07 okt 2013, 20:43

soxx je napisao/la:Ebiga, kad je bio penal protiv Aston Ville govorili ste pokradeni, nije penal a sad npr. u ovom slucaju jest.

Uglavnom meni ovo nije penal vjerovatno ste onda pokradeni protiv AV sto se mene tice, iako je malo drugacija situacija jer je lopta nastavila kretnju naprijed tada i da nije igrac pao imao bi odlicnu priliku. :D

Al eto nemojte zamjerit, samo misljenje.
jest a vi govorite da je protiv ville bio penal a da ovo nije penal. tako je to. al juce se morao svirat jedan penal ;)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 07 okt 2013, 20:47

Ma ovo penala vidjelo nije, ne mogu vjerovati o čemu se tu raspravlja :lol:
Zapravo je ovo što nije dosudio penal jedna od rijetkih ispravnih odluka Masona.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 okt 2013, 20:50

Start je bio tacno ispred sudije, jeste grub, ali nije neispravna odluka ako se nije svirao penal, 50-50. Kos je pokupio prvo Agbolahora, i to drugom nogom, loptu jedva da je dotakao, cak je Agbolahor cini mi se vise gurnuo loptu, ali ni to nije moralo da se svira kao penal, to su 50-50 situacije, Mulumbu je dosta sigurno isao na loptu i sprecio sut. Bio je rizicniji start Kosa jer je ovaj isao 1 na 1 sa golmanom, i sto su obojica bili u trku, Kos je mogao samo da ga usmeri na drugu stranu, da ga izgura, on je izabrao najgore i najrizicnije resenje, bas je ono ispao tupan. A ni sudija nije imao pregled i mogao je samo na osnovu tumacenja linijskog da dodeli penal...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 okt 2013, 20:52

BeyKopites je napisao/la:Ma ovo penala vidjelo nije, ne mogu vjerovati o čemu se tu raspravlja :lol:
Zapravo je ovo što nije dosudio penal jedna od rijetkih ispravnih odluka Masona.

Jedna od NE ispravnih odluka.

@Kecap

Pa i ovome je noga prva odletjela, idi vidi gif na prethodnoj stranici i vidjeces da ne lazemo, jos je bio toliko ostar i sa ledja znaci frajer nije ni pazio al bitno je da nije ni jedan **** faul svirao na Wilsherom, takodjer sto je jos gore pustao je musku igru WBA nad nama a kad bi mi to radili svirao bi faul mamu mu Masonsku ****.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 okt 2013, 21:29

AA23 je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Ma ovo penala vidjelo nije, ne mogu vjerovati o čemu se tu raspravlja :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
#miasanmia

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 okt 2013, 21:34

Pa sigurno ga mora dotaci, ali je pokupio prvo loptu i to vrlo uverljivo, mili sekunde su u pitanju izmedju dodira sa loptom i sa Wilsherom. I da se razumemo, ovo je start vise ispred Wilshera, sa strane, nije ga on sa ledja pokupio, pa da pricamo o nekom stravicnom startu.
A onda pogledaj snimak Kosa, pa on skoro i nije pipnuo loptu, vec je drugom nogom dokacio clanak Agbolahora, dovoljno da se ovaj poremeti, plus start je dolazio vise sa ledja, rizicniji je bio, iako je ovaj bio pored Gabriela, ovaj mu je pobegao i zakasneli start, umesto samo da ga prati i usmeri od gola.

Msm, meni je svejedno, obe situacije su slicne (ne iste), ali je Mulumbu dosta cistije izveo to, dok je Kos to dosta traljavo odradio i dosta rizicnije je to izgledalo, da ne govorimo da to nije ni smeo da uradi, mnogo glup start po meni. A tu imas i utisak sudije, Mason je imao savrsen pregled, dok ovaj, ne znam koji je tad sudio, nije bio ni blizu.
Moze se diskutovati u nedogled, what's done is done.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 07 okt 2013, 21:41

Wenger kaže da smo pokazali 'mental strength' tako što smo se vratili u meč i gotovo pa preokrenuli rezultat. Izgleda da je on zadovoljan bodom. Ako je tako, i ja sam onda prezadovoljan ovim. :mrgreen:

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 07 okt 2013, 21:46

schweinsteiger je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol:
ceta bajernovaca zaduzena za trazenje gramatickih gresaka na forumu. to je rec ispunjen zivot :) .

on topic: sto se tice 50:50 situacija, 3 su bile i jedna je jednostavna morala biti svirana u korist arsenala, al svakko da sam zadovoljan bodom. ipak nismo imali krila na tom mecu ;) . mnogo sam jaki

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 07 okt 2013, 22:00

znam i ja dvojicu, frikovi su :D cudni tihi, imam osjecaj da su serijske ubice :? . vjerovatno slusaju sta drugi ljudi pricaju pa prate greske u govoru :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 okt 2013, 22:50

tornado2009 je napisao/la:znam i ja dvojicu, frikovi su :D cudni tihi, imam osjecaj da su serijske ubice :? . vjerovatno slusaju sta drugi ljudi pricaju pa prate greske u govoru :lol:

Imam ja jednog jarana s kojim idem u razred, znas koja je to hula, al u picku materinu samo da ti napakosti frajer, kaze ajmo jaranu ukrast rusak, uzmemo mi sutra meni to radi i samo laze frajer ko lud, kontam jedini kad to su izgleda simptomi Kobasičara.

slika

Edit :

A to sam ja namjerno napisao NE, odvojeno a bitno je da se to gleda, sta ces, kako ko kuca na mobitelu.. ma ja, bitno je to

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 07 okt 2013, 23:19

Čekamo Bauernovce da se prime ko saucesce na ove provokacije.slika

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 okt 2013, 23:42

nadam se da će wenger uz jednog krilnog napadača,probat i dovest nekog desnog beka koji bi bio u stanju i igrat stopera.svaka čast jenkinsonu ali umjesto da pokazuje neki napredak ove sezone,lik stagnira ili čak nazaduje,lik u obrani pušta suparnike da centriraju kako hoćeju.stoji 10 metara od suparnika,u napadu još gori.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 okt 2013, 00:03

PIKE je napisao/la:Čekamo Bauernovce da se prime ko saucesce na ove provokacije.slika
slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 okt 2013, 00:18

Bila i ostala najjača tema na forumu.
:kafa:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 08 okt 2013, 00:24

LBJ MVP je napisao/la:Bila i ostala najjača tema na forumu.
:kafa:
Šta očekivati prijatelju drugo od nas topnika..

Greivisa brata da nema ja se ne bi pošteno smijao na ovoj temi, on maršal vedo i paja kad se sastanu to havarije prave..

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 okt 2013, 00:29

Arnel banan, nema Nedima, Paje isto.. Najčešće banovani arsenalovi navijači :mrgreen:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 okt 2013, 00:32

Greivis je napisao/la:Evo primjer kako izgledaju navijaci Bauerna. Jedan od njihovih predstavnika u BiH. Znam ih nekoliko i stvarno sam iznenadjen kako svi lice jedan na drugog.
A jesi li ti malo razmislio svojom glavom da si mozda nakacio sliku covjeka ni kriva ni duzna na ovaj portal pa ga ismijavate ovdje. :shock:
Poznajem Ilijasa dobro. Koliko ti imas godina Bgt, ozbiljno te pitam?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 okt 2013, 00:36

AA23 je napisao/la:Arnel banan, nema Nedima, Paje isto.. Najčešće banovani arsenalovi navijači :mrgreen:
http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/ ... 56f3vi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen:
Velika ova slika da ne stavljam kod :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.