sa 2.00 vec spala na 1.65Papastathopoulos je napisao/la:Kvota na bih-liht 7+ je 5.00..odlicna kvota za neki fin ulog..al za mene je zicercina 4+ 2.00 kvota..familiju uplacujem na 4+

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sa 2.00 vec spala na 1.65Papastathopoulos je napisao/la:Kvota na bih-liht 7+ je 5.00..odlicna kvota za neki fin ulog..al za mene je zicercina 4+ 2.00 kvota..familiju uplacujem na 4+
Konto sam da mali igra u U17 il' U18 reprezentaciju Belgije, pošto je tamo rođen al' vidio sam sad da on ne igra ni u jednoj mladoj selekciji Belgije.Papastathopoulos je napisao/la:Za koga to on igra ?brzitesanj je napisao/la:Volio bih al' mislim da su šanse minimalne da Junuzaj/Junuzović postane zmaj, on je rođen u Belgiji i tamo igra za mlade reprezentacije, Englezi se interesuju za njega ali mora 5 godina boraviti u državi da bi dobio njihove dokumente. Sad se svi interesuju kad je zvekno 2. gola u prošlom kolu pišu Srbi da bi mogo igrati za njih, Hrvati naravno u toj priči, pa evo sad i mi sa logikom Junuzaj = Junuzović a još je i Adnan.
Takodjer i historijske tekme 7. dioUnofficialpage je napisao/la:Krece operacije Brazil 6. dio
Jeli ti ne razumijes da se on zapravo zove Junuzovic, jer Januzaj=Junuzovic a prvo ime mu je Adnan. Po imenu moze parirati i IzetbegovicuBIHfan je napisao/la:Januzaj ne moze igrat za BIH ako nema nikakve veze sa BIH i tu je kraj price, pitanje je sad da li ima ali ja mislim da nema. To pravilo za ex-yu, gdje mozes birat vazi samo za igrace koji su rodjeni prije raspada Jugoslavije a Adnan je 95 godiste tako da to pravilo odmah mozete bacit pod stol.
Pa sta si ti ocekivao od Pauka nego biser?DonCorleone je napisao/la:Jeli ti ne razumijes da se on zapravo zove Junuzovic, jer Januzaj=Junuzovic a prvo ime mu je Adnan. Po imenu moze parirati i IzetbegovicuBIHfan je napisao/la:Januzaj ne moze igrat za BIH ako nema nikakve veze sa BIH i tu je kraj price, pitanje je sad da li ima ali ja mislim da nema. To pravilo za ex-yu, gdje mozes birat vazi samo za igrace koji su rodjeni prije raspada Jugoslavije a Adnan je 95 godiste tako da to pravilo odmah mozete bacit pod stol..
Mozes li onda objasnit kako, recimo, Zack Wright igra za BiH,tj. kako je dobio BH pasos?BIHfan je napisao/la:Januzaj ne moze igrat za BIH ako nema nikakve veze sa BIH i tu je kraj price, pitanje je sad da li ima ali ja mislim da nema. To pravilo za ex-yu, gdje mozes birat vazi samo za igrace koji su rodjeni prije raspada Jugoslavije a Adnan je 95 godiste tako da to pravilo odmah mozete bacit pod stol.
Gledam ga sad na valentinu,lik je uvijek pozitivan i to mu bas stoji.gruezi je napisao/la:Za vas koji neznte dj krmak je iz mjesanog braka tj pola srbin-pola hrvat... Ova pjesma o repci nije nikakva sprdancija nego umjetnicko djelo u njegovom stilu...
I mene nesto osjecaj dere,ali vise za neki asisst ala Beckham.Goalgetter je napisao/la:Kanite se vise Januzaja![]()
Nego, postize li nam Avdija konacno prvjenac u reprezentaciji protiv Lichtensteina?
ennis je napisao/la:Zna li neko satnicu i mjesto treninga repke sledecih dana???
Izgleda da ga je postedio ove 2 utakmice, jer je spisak objavljen prije 2 sedmice, a igrao je za vikend za Napoli.Cartman je napisao/la:Je li ovo Hamsik povrijedjen? Nema ga na spisku Slovacke. Odma su drasticno oslabljeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.