Prokletstvo jos uvijek traje i ne nagovijesta se krajadriano_leite je napisao/la:Rookie G CJ McCollum breaks foot at practice.
Ekipa Portlanda je definitivno ukleta, to je nevjerovatno sta im se desava s povredama.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prokletstvo jos uvijek traje i ne nagovijesta se krajadriano_leite je napisao/la:Rookie G CJ McCollum breaks foot at practice.
Ekipa Portlanda je definitivno ukleta, to je nevjerovatno sta im se desava s povredama.
Još da mu je ball control barem 20,čojk bi imo 95 overall.Raul_64 je napisao/la:Juri 88
Parker 86
NBA 214
pa ti vidi
BIHfan je napisao/la:Svi su losi samo je jedan najbolji i nedodorljiv da ga ne imenujem. Sto su mnogi poceli dosta kenjat.
Bas se juce i prekjuce pisalo o njemu u losem kontekstu, tako da nije nedodirljiv.Donnie Darko je napisao/la:Imenovat cu ja nije problem, Derrick Rose![]()
Za osobu koje to izjavi se samo moze reci da je izuzetno glupa.BIHfan je napisao/la: Dal neko napise da James nije zasluzio titulu MVP finala ili da nije najbolji razapeli bi ga.
Najbolji centar danasnjice 82.Raul_64 je napisao/la:Juri 88
Parker 86
NBA 214
pa ti vidi
Pazi, ovdje i dan danas postoje likovi koji poricaju da je James floper.Donnie Darko je napisao/la:Da, o Jamesu se stvarno nista lose ne smije napisat. Mislim nije kao da niste imali pljuvacku festu po njemu u trajanju od oko dvije godine, bez prestanka.
Floper je kao sto je i 99% lige. U cemu je problem?BIHfan je napisao/la:Pazi, ovdje i dan danas postoje likovi koji poricaju da je James floper.Donnie Darko je napisao/la:Da, o Jamesu se stvarno nista lose ne smije napisat. Mislim nije kao da niste imali pljuvacku festu po njemu u trajanju od oko dvije godine, bez prestanka.
Donnie Darko je napisao/la:Imenovat cu ja nije problem, Derrick Rose![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.