Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

WindOfChange
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la WindOfChange » 27 dec 2009, 16:47

. Za ovakve utakmice , ne mogu naći nikakvu mrlju . Prvenstveno, zahvaljujući Arsenalu . Zaslužuju čestitke . Moji osjećaji su nešto drugo, s tim se ne igra . Ali, ne smijem protiv realizma - ako zaslužuju , onda - DA ! Jednostavno, u pravo vrijeme su uigrani, i ide im . Što ne znači da su bolji od Manchester, Chelsea-ja ili čak Liv'poola . Kako god, možda i nisu toliko često dobro igrali u slobodno vrijeme, ali zato igraju sada, daleko stabilnije i jednostavnije .

Čestitke !
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 dec 2009, 16:50

Vjerujem da je drugo poluvrijeme danas bilo jedno od boljih u ovoj sezoni Arsenala...Cesc jos jednom pokazao zasto je medju 10 najboljih na svijetu...Diaby,Song i Sagna odigrali perfektno...jedino je Eduardo zakazao...

P.S. Sad svim srcem uz Hull City

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 dec 2009, 16:57

Fabregas majstor - bio i ostao... Bas ste napravili igraca od njega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 dec 2009, 17:00

On im je i više od pola ekipe. Svaka mu čast iako mi nije toliko drag.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 dec 2009, 17:04

Neutral je napisao/la:On im je i više od pola ekipe. Svaka mu čast iako mi nije toliko drag.
on je veteran :mrgreen:

Zaboravila sam vam cestitat :oops:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 27 dec 2009, 17:05

lejla je napisao/la:Fabregas majstor - bio i ostao... Bas ste napravili igraca od njega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
. Ma ne, Lejla @ Oni su ga izvezli mišićima, stvorili . LOL . Baš kao i Arshavina ! :D

Ne sjećaš se ?! :o

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 dec 2009, 17:08

WindOfChange je napisao/la:
lejla je napisao/la:Fabregas majstor - bio i ostao... Bas ste napravili igraca od njega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
. Ma ne, Lejla @ Oni su ga izvezli mišićima, stvorili . LOL . Baš kao i Arshavina ! :D

Nemam komentara,, Necu da kazu da smo ljubomorne i umazene :mrgreen:
Didier Drogba

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 27 dec 2009, 17:14

Stvarno slicno Arshavin i Cesc,ovaj doso sa 15 godina u Arsenal, a ovaj sa 27 :mrgreen:

HUUUUUUUULL CITY :D
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 27 dec 2009, 17:15

lejla je napisao/la:
WindOfChange je napisao/la:

Nemam komentara,, Necu da kazu da smo ljubomorne i umazene :mrgreen:
. Kako da budem ljubomorna na pingvina (Aršavina) ?! :D
Ipak "Neke ptice nikad ne polete ! " :mrgreen:
A da ih ubjeđujemo da nismo umažene, ne vidim razloga - ionako kažu da su navijači Chelsea-ja veoma umaženi .

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 dec 2009, 19:00

Wenger platio cijenu: Fabregas obnovio ozljedu

PRI rezultatu 0:0 Arsene Wenger uveo je Cesca Fabregasa u igru u nedjeljnom derbiju 19. kola Premiershipa između nogometaša domaćeg Arsenala i Aston Ville.

Španjolac je proveo samo 27 minuta na terenu nakon ulaska u 57. minuti. U 84. je morao napustiti teren jer ga je uhvatila zadnja loža lijeve noge, s kojom problema ima već 15-ak dana. U razdoblju provedenom na travnjaku Fabregas je riješio pitanje pobjednika dvama golovima, a Arsenal je na kraju slavio 3:0.

"Obnovio je ozljedu zadnje lože", rekao je nakon utakmice trener Wenger priznavši da je u igru Španjolca uveo nezaliječenog:

"Znali smo prije utakmice da taj mišić nije u savršenom stanju. Vidjet ćemo uskoro hoćemo li žaliti zbog odluke da ga uvedemo jako ili samo malo. Osobno ne vjerujem da je prestrašno, čak i Cesc misli tako, optimističan je."

Na pitanje je li ga uveo u igru jer je sumnjao da Arsenal može doći do pobjede bez njega, Francuz je kazao:

"Vrlo je teško procijeniti bismo li pobijedili bez njega. Vjerujem da bismo mogli, jer smo bili dominantna momčad na travnjaku, a posljednjih smo 20-ak minuta igre odigrali posebno dobro."
FK Pjetlovi

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 dec 2009, 19:21

Arsenal mi je bas bio cool ekipica,onako na neki nacin svidjali su mi se kao tim i Wengerova percepcija i ideja nogometne igre,al kad vidim ovog "bolesnika" aka ljubav...ccc :? ;) :shock:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 27 dec 2009, 19:23

super gol od cesca i od diabya , ali diabya nisu ni napadali u onom golu :mrgreen:
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 dec 2009, 19:25

Cesc je igračina meni jedan od najdražih u ligi naravo uz mojie plave momke ;) kad primi loptu znaš da je to goool,jednostavan,joker uvijek,a trener ga posebno voli ' Wengerova nada'.
Čestitke za danas nema se šta reći :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2009, 19:25

Danas opet predobra igra čitavog tima. Doduše, samo je zakazao Dudu, al, jbg.treba se vratit nakon onakve povrede...

Fabregas je opet pokazao svoju klasu. Jednostavno, to je igrač koji može igrat u bilo kojem klubu na svijetu i bit najbolji... Stvarno mi je žao što je obnovio povredu, to je se vijedlo kada je dao gol, pokušao je istegnuti nogu al nije uspjelo :(

Poslije Fabregasa, moram istaknuti odličnog Song-a, momak je stvarno klasa za svoje godine. Bori se za svaku loptu, ima ga svugdje na terenu, jednostavno, pravi zadnji vezni igrač ;)

Diaby, extra, možda jedna od najboljih partija u Arsenalu od kako ja pratim... Jednostavno, nje bilo izgubljene lopte za njega a i svoju igru je krunisao golom, preljepim...

Vermaalen, mah, sigurno jedan od najbolji defanzivaca u EPL-u a i u svijetu... a samo mu je 20-tak godina ;)

Armadno Toure, heh, šta reč, brz, popravlja se... dobro odigrao utakmicu, nije greške pravio...

Nasri, hmm, može on i bolje, al jbg.polahko se vraća u formu nakon povrede...

Sagna, extra, desna strana je bila njegova, kratko i jasno :)

Gallas, na visini zadatka, a kako će drugačije Gallas...

Denilson, dobro je odigrao tekmu, onoliko koliko je trebalo, opet kažem kao i za Nasri-a, vraća se u formu nakon povrede...

Arshavin, hmm, možda malo slabija partija nego inače al treba razumjet da su se njega najviše pribojavali pa su ga dobro čuvali, inače, bilo bi svašta, a liverpool to zna kako je kada se arshavin pusti :)

Dudu, slaba igra, nije ga bilo dosta na terenu, al... polahko, povreda, strašna radi svoje...

I Theo, mah, momak je stvarno brz sa loptom i to je i danas dokazao, zamjenuo Dudu-a, asistirao, dva-tri puta probio po desnoj strani, extra, samo Theo tako nastavi...

Wenger, ma šefe, extra si...

IN WENGER WE TRUST !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 27 dec 2009, 20:03

Veni, vidi, vici!

MOC!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 dec 2009, 21:15

GunnerS je napisao/la: Vermaalen, mah, sigurno jedan od najbolji defanzivaca u EPL-u a i u svijetu... a samo mu je 20-tak godina ;)
Thomas Vermaelen (born 14 November 1985) ;)
FK Pjetlovi

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 dec 2009, 21:17

ljubav je napisao/la:Veni, vidi, vici!

MOC!
fantasticno!!!! :D :D :D ko bi reko da je vila dobila man utd i to na old traffordu,pa kakav je onda man utd :D :D :D

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 27 dec 2009, 21:24

Odgovor na tvoje pitanje.

ljubav je napisao/la:De mi reci dva kvalitetna igraca iz Deportiva.

U nedjelju igramo protiv naseg najveceg konkurenta u borbi za prvaka EPL.
Oni su smrcili male ekipe Looserpoola, Utd-a i Chelskija, ali sada idu na noge mocnom Arsenalu koji ce
pokazati zasto je fudbalski klub number one(numero uno za goste) na svijetu.

Zelimo Villi mnogo srece u nastavku, nek dogodine igraju LP umjesto one sramote od kluba.

Arsenal, number one!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 27 dec 2009, 21:28

ma nije danas dudu toliko lose odigrao. vise je zakazao arshavin. arsenal ima super ekipu i sa jednim dobrim napadacem imaju realne sanse za titulu. ali mislim da nece wenger puno trositi jer bi onda bio pritisak na njemu da osvoji titulu sto je jako tesko

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 dec 2009, 21:29

damirko je napisao/la:ma nije danas dudu toliko lose odigrao. vise je zakazao arshavin. arsenal ima super ekipu i sa jednim dobrim napadacem imaju realne sanse za titulu. ali mislim da nece wenger puno trositi jer bi onda bio pritisak na njemu da osvoji titulu sto je jako tesko
Arshavin samo igra dobro na Anfieldu 8-) 8-) ako kupe jos jednog kvalitetnog napdaca titula im se smijesi :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.