FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rekao sam ja najebali smo kad mu starci odu na roditeljski pao iz logike ne tromjesečju i sad će ovdje **** normalan svijet
@ boccaccio svaka čast
@ boccaccio svaka čast
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Momak ja na utakmice dolazim cetrdeset i nesto godinaTvBHT je napisao/la:@dinoLJ
Hajd ovako da pisemo. Svi mi volimo Zelju, Zeljo nam je u srcu, a karikiram ti volis svoju zenu, ona ti je u srcu, ali te vec godinu dana laze, prica price koje nisu tacne i slicno ? Ti sad trebas reci ja nju volim, neka ona mene laze i dalje.
Oni nas lazu, a jos mimo toga su bezobrazni, kao mi osvojili par titula sad cemo vam dici karte, a igrat ce igraci koji su bili povrijedeni po godinu dana ili nisu imali nikad ozbiljnog kluba. Svaka cast Bucana, ja njemu skidam kapu kako je odigrao protiv ceha ali mi smo njega doveli iz kafane, covjek nije imao kluba godinu dana ? Nama je golman neki lik koji je citavu karijeru povrijeden a dosao u Zelju da se kali kao da smo mi Saobracajac. I da ne nabrajam dalje Kerla nije mogao igrati nigdje vratio se ovdje, Hasanovic tip zalutao u fudbal, Skaljic koliko god je srcan blage veze nema, Urdinov se trudi ali taj momak nije za fudbala itd.
Volim ja Zelju ali ja ne mogu vise da gledam tu patnjum da mi dizu pritisak itd. Oni igraju u Zelji.
A kad tako pises svi mi volimo Zelju i zbog njega dolazimo, zasto Vi niste dolazili kad je bio Krunic, Hotic, Telibecirevic i ostala kompanija, tad je na stadionu bilo 600 ljudi ?? Mani mi te price ...
pa prica o dolasku u vrijeme Krunica, Hotica ti pada u vodu.Meni mjesto na tabeli uopste nije bitno, gledao sam Zelju i drugoligaskom takmicenju i nikada od njega nisam niti cu odustati i uvjek cu biti uz njega i uvjek sam prisutan na Grbavici.Ako nas zena laze i vara normalno je da cemo se razici, ali zena je privatno lice a klub je institucija, pa ako te laze Amar, Gredic,Dino ili neko drugi ne laze te Zeljo, mozez odustati od ljudi ali odustati od kluba nikada,to su dva rezlicita pojma.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Stvar je u tome sto ja nisam nikad odustao od Zelje, niti cu kad. Napisao sam vec da sam halalio 100KM za godisnju i clansku, ali necu ici na utakmica iz razloga koje sam vec napisao. Prece je zdravlje nego ljudi koji su trenutno u klubu kao i igraci.
Meni smeta sto smo mi harali cetiri godine BH fudbalom, ovaj na Borac nije mogao prismrditi, ljudi se zamalo ugasise a mi koji smo kao bili ekipa, imali trenera, imali sve sad nam taj isti Borac bjezi 10 i vise bodova. Logika?
A ni to sve nista ne bi bio problem da se nisu desavale stvari kakve jesu. Da se izaslo u javnost fino kao ljudi rekli imamo problema, takva i takva situacija, ove sezone cemo podmladiti ekipu pa cemo vidjet kako i sta. To bi bilo posteno, a ne da se zajebaju sa mnom i jos 2.000 ljude koji su dali pare, i daju sve cetiri godine, a gospodin dode te otisao na godisnji, te nece da vodi ekipu, te hoce, te mu psuju, mislim nisam ja ovca kao ni ostali ljudi. Mi smo ipak Zeljo kako ti kazes i niko nije iznad Zelje da se zahebava sta je god uradio. Hoce, nece, nije ovo nicije privatno vlasnistvo. Otjera ovog, dovedi ovog, guraj Colica, otjeraj Pehilja, guraj Svraku, otjeraj Bekrica, prodaj Sehica, prodaj Viscu dovedi Hasanovica. I tako u krug.
Ti ako ide 45 godina na utakmica ako si posten reci ces da za dvije godine na Grbavici nisi pogledao pet utakmica da si izasao zadovoljan, osim onda kad smo imali ekipu, pravili rekorde. Sve je to bilo jedva, bez igre, bez icega.
Pitam tebe i sve na osnovu cega se ove sezone placa godisnja 100KM ? Koga gledam, sta gledam ? Jamak kapiten ? Loncaric na golu. Ne kontas ti mene nikako.
Upropasteno bruku igraca kad se sjetim Stanceski dosao covjek nije dobio priliku 10 utakmica da odigra kao fol se ne trudi na treningu, a Jamak moze igrati dvije godine nema veze sto pusi ko turcin i razvaljujeje se svaki vikend od alkohola, on moze igrati.
Cocalic se moze otjerati zato sto nece da potpise ugovor(covjek igracina), a Kerla se moze zahebavati nece da potpise ode, pa se vrati igra u prvih 11? Dvostruki arsini, ako neko tersa, nek tersa sebi, a nemoj namjerno navijacima.
Takvih primjera milion trebalo bi mi 3 sata da napisem, zasto je sve to tako.
Meni smeta sto smo mi harali cetiri godine BH fudbalom, ovaj na Borac nije mogao prismrditi, ljudi se zamalo ugasise a mi koji smo kao bili ekipa, imali trenera, imali sve sad nam taj isti Borac bjezi 10 i vise bodova. Logika?
A ni to sve nista ne bi bio problem da se nisu desavale stvari kakve jesu. Da se izaslo u javnost fino kao ljudi rekli imamo problema, takva i takva situacija, ove sezone cemo podmladiti ekipu pa cemo vidjet kako i sta. To bi bilo posteno, a ne da se zajebaju sa mnom i jos 2.000 ljude koji su dali pare, i daju sve cetiri godine, a gospodin dode te otisao na godisnji, te nece da vodi ekipu, te hoce, te mu psuju, mislim nisam ja ovca kao ni ostali ljudi. Mi smo ipak Zeljo kako ti kazes i niko nije iznad Zelje da se zahebava sta je god uradio. Hoce, nece, nije ovo nicije privatno vlasnistvo. Otjera ovog, dovedi ovog, guraj Colica, otjeraj Pehilja, guraj Svraku, otjeraj Bekrica, prodaj Sehica, prodaj Viscu dovedi Hasanovica. I tako u krug.
Ti ako ide 45 godina na utakmica ako si posten reci ces da za dvije godine na Grbavici nisi pogledao pet utakmica da si izasao zadovoljan, osim onda kad smo imali ekipu, pravili rekorde. Sve je to bilo jedva, bez igre, bez icega.
Pitam tebe i sve na osnovu cega se ove sezone placa godisnja 100KM ? Koga gledam, sta gledam ? Jamak kapiten ? Loncaric na golu. Ne kontas ti mene nikako.
Upropasteno bruku igraca kad se sjetim Stanceski dosao covjek nije dobio priliku 10 utakmica da odigra kao fol se ne trudi na treningu, a Jamak moze igrati dvije godine nema veze sto pusi ko turcin i razvaljujeje se svaki vikend od alkohola, on moze igrati.
Cocalic se moze otjerati zato sto nece da potpise ugovor(covjek igracina), a Kerla se moze zahebavati nece da potpise ode, pa se vrati igra u prvih 11? Dvostruki arsini, ako neko tersa, nek tersa sebi, a nemoj namjerno navijacima.
Zadnja izmjena: TvBHT, dana/u 07 okt 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Mi smo cirkus najveci!bagrcavi je napisao/la:oooooooo Zajko Zeba
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kada bi se Zeba veratio valjalo bi nam pravo.
Samo kad bi imao zadacu da izvodi slobodne udarce i kornere bili bi bolji za 20 posto nego sada.
Samo kad bi imao zadacu da izvodi slobodne udarce i kornere bili bi bolji za 20 posto nego sada.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Gdje su oni nas to slagali?? Pa ako se ista prica od povratka Amara to je da se para nema da imamo to sto imamo a to sto nam se potrefilo pa smo u jednoj od najgorih liga u Evropi imali srece pa uzeli trofeje to je druga prica. Pa da ne idemo nista dalje kakva nam je liga najbolje govori slucaj Borca ove sezone. Samo sto ih ne ugasise pred pocetak sezone oni sad prvi?? Znaci jedne sezone si hadija druge si bos. Ja se uopce ne brinem jer vjerujem da ova ekipa nije pokazala maximum i da ce proradit. Da li ce biti dovoljno za titule ostaje da se vidi mada se ni nje nisam jos odrekao ali vjerujem da za evrope imamo ekipu.TvBHT je napisao/la:@dinoLJ
Hajd ovako da pisemo. Svi mi volimo Zelju, Zeljo nam je u srcu, a karikiram ti volis svoju zenu, ona ti je u srcu, ali te vec godinu dana laze, prica price koje nisu tacne i slicno ? Ti sad trebas reci ja nju volim, neka ona mene laze i dalje.
Oni nas lazu, a jos mimo toga su bezobrazni, kao mi osvojili par titula sad cemo vam dici karte, a igrat ce igraci koji su bili povrijedeni po godinu dana ili nisu imali nikad ozbiljnog kluba. Svaka cast Bucana, ja njemu skidam kapu kako je odigrao protiv ceha ali mi smo njega doveli iz kafane, covjek nije imao kluba godinu dana ? Nama je golman neki lik koji je citavu karijeru povrijeden a dosao u Zelju da se kali kao da smo mi Saobracajac. I da ne nabrajam dalje Kerla nije mogao igrati nigdje vratio se ovdje, Hasanovic tip zalutao u fudbal, Skaljic koliko god je srcan blage veze nema, Urdinov se trudi ali taj momak nije za fudbala itd.
Volim ja Zelju ali ja ne mogu vise da gledam tu patnjum da mi dizu pritisak itd. Oni igraju u Zelji.
A kad tako pises svi mi volimo Zelju i zbog njega dolazimo, zasto Vi niste dolazili kad je bio Krunic, Hotic, Telibecirevic i ostala kompanija, tad je na stadionu bilo 600 ljudi ?? Mani mi te price ...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ma kakav Zeba, pa nije budala da dode kad je vec jednom otjeran. Djeca u skoli provalila ...
- invincible1921
- Kontakt:
e cuj zeba
jes i ja cuo da ce dzeko doc da se vrati u formu odigrat polusezonu

=\_1921_/=
Ma na stranu sve, ali lego bi nam sad ko budali šamar.bistrikboy je napisao/la:Mi smo cirkus najveci!bagrcavi je napisao/la:oooooooo Zajko Zeba
DRUG NEBI TI PUNCA
- invincible1921
- Kontakt:
Naravno da bi lego,ko da ja ne bi volio da dodje,al kolike su sanse da amar predje preko svog ega sve i da zeba kaze eo igracu dzaba ...Po mom misljenju za ovakvu situaciju je najvise kriva uprava,previse bitnih igraca se prodalo u zadnjih 2-3 sezone a nisu se dovela skoro nikakava pojacanja vrijedna pomena,ako se tome jos doda da su nas povrede pokosile sta se moglo ocekivati.Bice bolje,dok ima i teoretske sanse za titulu ja cu se nadat.Sad je primarno dic pitare na kosevu davno je kajtaz bio 

=\_1921_/=
Predstavljamo plave nade: Džan Selak
http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-p ... elak/6770/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-p ... elak/6770/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
aleksandar_veliki je napisao/la:
Satro se jadnik, inace je pomagao za popizditi, gdje je god bio trener, pet ili sest bh. igraca igralo za taj klub i tzo vecinom iz Zelje.
koga je odveo Ivica Osim a imao je mogućnosti milion puta veće nego Meša ? ali realno nemoj mi priča on je legenda ovako onako imenom i prezimenom koga je odveo, pomogao preporučio u svojih 15 godina ili više bivstvovanja vani. Ili ako ti odgovara kome je pomogao u Šturmu od ljudi odavdje zaboravi Milaniča i Partizan varijantu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
hearts je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:
Satro se jadnik, inace je pomagao za popizditi, gdje je god bio trener, pet ili sest bh. igraca igralo za taj klub i tzo vecinom iz Zelje.
koga je odveo Ivica Osim a imao je mogućnosti milion puta veće nego Meša ? ali realno nemoj mi priča on je legenda ovako onako imenom i prezimenom koga je odveo, pomogao preporučio u svojih 15 godina ili više bivstvovanja vani. Ili ako ti odgovara kome je pomogao u Šturmu od ljudi odavdje zaboravi Milaniča i Partizan varijantu

DRUG NEBI TI PUNCA
Zeljo Sturm al ti navijas od prije tri dana za sarajevo pa se ne sjecas ovoga.hearts je napisao/la:Šta je ovo ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kakve to veze ima sa mojim pitanjem ? Ne sjećam se ni ove utakmice ni Stolice iz Partizana i 6 komada ni Volfsburga, mnogo pričaš malo pametnog kažeš i pitao sam čovjeka koji je pljunuo po Meši bez ikakve potrebe i pritome je zanemario sve fine stvari koje je Meša uradio za Željupile87 je napisao/la:Zeljo Sturm al ti navijas od prije tri dana za sarajevo pa se ne sjecas ovoga.hearts je napisao/la:Šta je ovo ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Pa pitao si sta je Ivan uradio za Zelju eto ti odgovor ili ne znas ni sta si pitao!hearts je napisao/la:
Kakve to veze ima sa mojim pitanjem ? Ne sjećam se ni ove utakmice ni Stolice iz Partizana i 6 komada ni Volfsburga, mnogo pričaš malo pametnog kažeš i pitao sam čovjeka koji je pljunuo po Meši bez ikakve potrebe i pritome je zanemario sve fine stvari koje je Meša uradio za Želju
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vidis sad dolazis do pravog problema i to je posve druga prica, tacno je da zadnjih par godina lose igramo, da je bilo strasno puno gresaka i to si u pravu.Tacno je da smo se zbog Amarove narcisoidnosti olako odrekle dosta dobrih igraca a doveli i drzimo hadalje u timu.Tacno je i to da vladaju dvostruki arsini i da ima podobnih igraca kojima je sve dozvoljeno dok se na drugima koji su mnogo kvalitetniji i koji su mnogo vise doprinjeli uspjesima kola lomila, najbolji primjer Stanic i lomljenje stakla,meni dugo ne bi zaigrao.Sve sto si nabrojao je tacno jer i za mene licno najveci krivac svega ovoga sto nam se desava je Amar,njegova arogancija, narcisoidnost(procitaj moj post od sinoc nakon utakmice) i ne postovanje kluba, da ga postuje nebi se na pocetku prvenstva zajebavao sa klubom i igrao hocu necu.Ali niko pa ni on nije iznad kluba,niti je iko vrijedan da mi navijaci tako lako odustanemo i ne dolazimo na tekme.Svi su oni p.ckin dim i prolazni, bitan je samo klub.TvBHT je napisao/la:Stvar je u tome sto ja nisam nikad odustao od Zelje, niti cu kad. Napisao sam vec da sam halalio 100KM za godisnju i clansku, ali necu ici na utakmica iz razloga koje sam vec napisao. Prece je zdravlje nego ljudi koji su trenutno u klubu kao i igraci.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Meni jedino sada smeta kao i u porteklih par godina sto se sve nekako drzi u tajnosti. Ode Zeba, najbolji igrac, isto kao da je otisao navijac s tribine, nikakvo obavjestenje, nista, a ni Osim da kaze (ako je on imao ista s tom odlukom) zbgo cega je Zeba otisao. Ista stvar s Bekrijom i jos nekoliko kvalitetnih igraca. Ode Adilovic, da saznamo za koliko je otisao ? Ma nema sanse, a samim tim sanse da znamo u sta klub trosi pare i koliko ih ima su minimalne. Moze se nagadjati i predpostavljati, ali da se nesto sa sigurnoscu zna, ma jok. Ocigledno je da u upravi nesto ne funkcionise dobro i niko nista da kaze. Bar sam ocekivao od Osima da kaze, taj i taj ne radi posao kako treba, pa taj bi bio smjenjen u roku 24h, ali on umjesto da pokusa rijesiti problem, on se "makne" od svega sa nekim do bola glupim razlogom u koji ni moja mala sestra ne bi povjerovala.
Ne krivim ja nikoga licno, samo hocu da znam sta se desava u klubu i da je to zvanicno, samim tim kada navijaci znaju sta se desava, mogu i reagovati, a ovakoo se samo moze nagadjati i na osnovu tih nagadjanja raditi nesto, sto je besmisleno.
Znam da je i u ostalim klubovima ovako, ali mi smo Zeljo, stepenicu iznad svih.
Ne krivim ja nikoga licno, samo hocu da znam sta se desava u klubu i da je to zvanicno, samim tim kada navijaci znaju sta se desava, mogu i reagovati, a ovakoo se samo moze nagadjati i na osnovu tih nagadjanja raditi nesto, sto je besmisleno.
Znam da je i u ostalim klubovima ovako, ali mi smo Zeljo, stepenicu iznad svih.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 43 gosta.