Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Njega bi bilo sevap pozvati na All-star utakmicu, ne bi frajer mami dao lopte tamo.
-
- Kontakt:
Kidd also had a good word for Mirza Teletovic. “Mirza is shooting the ball well here. We know that he can do that, and we’ve got to make sure we can get him on the defensive end to help. He’s learning our concepts. It’s a little bit different than something he’s probably used to, but he’s giving the effort."
jest mi bilo drago kada sam vidio ovu sliku, kada malo bolje razmislis "neko od nas" ima takvu priliku i cast igrati u drustvu tih strasnih igraca, pogotovo sada kada je dosao ovaj duo iz bostona, bas mi je drago zbog mirze i nadam se da ce pokazati ove sezone u nba ono sto mi odavno znamo da mozeYucca je napisao/la:
![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pored KG Mirza izgleda kao osrednji bek .. 

ne znam sta imas toliko protiv Dray-a, svoju rolu u Netsima obavlja vise nego dobroNeutral je napisao/la:Dobar je igrač u pitanju samo što mu nisu davali dovoljno minuta. Upravo je to glavni razlog zašto je ponekad i solirao.
Ipak, king u soliranje i željan prosjeka je:
Da igra pametniju košarku mogao je postati čak i all-star igrač.
Dray is Wizardsa i Netsa su 2 razlicite osobe

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mirzi samo treba povjerenje trenera, da ima koliko-toliku sigurnost da ga neće zamijeniti nakon prvog promašaja.
Nadam se da će Kidd biti pametniji od svojih prethodnika i dati Mirzi potrebne minute. Sjetimo se koliko se Dražen patio u Portlandu, a onda u Netsima proradio kada je dobio pravu šansu i postao leader ekipe. Sve ostalo je legenda. 

Nemam ništa osim što previše solira jer je željan dokazivanja. On kada uđe Netsi igraju 1 vs 5 što se napada tiče.
sta je s tom prvom pripremnom..kad je,ocel bit streama ?
Srijeda, 1 ujutru,bice sigurno stream jer prenose i NbaTv i YES.mirzatele je napisao/la:sta je s tom prvom pripremnom..kad je,ocel bit streama ?
ma ako je Mirza siguran da će ove sezone igrati više, onda bi i mi trebali djeliti to mišljenje .. pa valjda najbolje on zna i bolje je upućen u situaciju od svih nas, zar ne? a i sve kad bi dobivao dvije minute po meču, mi bi ga ovdje čekali do 03:00, 03:30, 04:00 .. 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima li i jedan mec ranije?NG1 je napisao/la:Srijeda, 1 ujutru,bice sigurno stream jer prenose i NbaTv i YES.mirzatele je napisao/la:sta je s tom prvom pripremnom..kad je,ocel bit streama ?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
jedva cekam pocetak sezone,pa da gledam Mirzu,prosle godine se nisam nagledao,pa da pocnem sa svojim ritualima u sitne sate,prije pocetka svake utakmice,da trazim link od mirzatele,od neleta trazim sliku njegove doticne gospodjice,da se smijem vasim ludim postovima,komentarima itd itd,ajde Mirza 

Jesam li dobro razumio,pitas me ima li mec prije prve pripremne?Unofficialpage je napisao/la:Ima li i jedan mec ranije?NG1 je napisao/la:Srijeda, 1 ujutru,bice sigurno stream jer prenose i NbaTv i YES.mirzatele je napisao/la:sta je s tom prvom pripremnom..kad je,ocel bit streama ?

Sigurno ce Mirza imati dobru minutazu u pripremama, a kad pocne sezona vidjecemo
-
- Kontakt:
Ko ono voli Saru, nek je potraži na Twitteru, ima je. Da joj ga tvitne! 

Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Redovno brate.4stringsonly je napisao/la:Ko ono voli Saru, nek je potraži na Twitteru, ima je. Da joj ga tvitne!

de, je li ko gledo do sad i jednu pripremnu, je li se kreće tačno u 1, ili ono reklame, himna šta već pa u 1 i 20, ko regularna sezona?
da znam kad sat navit
da znam kad sat navit

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
kad je kod amera bilo sta na vrijeme, okasne uvijek 15-20 minkokuz je napisao/la:de, je li ko gledo do sad i jednu pripremnu, je li se kreće tačno u 1, ili ono reklame, himna šta već pa u 1 i 20, ko regularna sezona?
da znam kad sat navit

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
1.17 mjera 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.