Što se tiče nogu - razumljivo. Koliko povreda, operacija, ovoga ili onoga - normala da će se ljudi brijati.

Nego, Realova igra pod Carlovim vodstvom je još uvijek bazirana na ho-ruk sistemu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Amar Dzeko je napisao/la:o.OSaurman je napisao/la:Morata mora igrati od prve minute hmm čak se pomalo i rimuje.
Ko nama sjedi na klupi
Monolog je napisao/la:S obzirom na testove koje obavljaju (EKG, prvenstveno) i na činjenicu da je ružno imati samo dvije obrijane rupe na grudima () - logično je da će se brijati.
![]()
Ovo nije čovjek.Pogledaj mu grb na dresu.Greivis je napisao/la:Monolog je napisao/la:S obzirom na testove koje obavljaju (EKG, prvenstveno) i na činjenicu da je ružno imati samo dvije obrijane rupe na grudima () - logično je da će se brijati.
![]()
Real nije zasluzio tu legendu....LBJ MVP je napisao/la:Ko nama sjedi na klupi
STFUbparena je napisao/la:Real nije zasluzio tu legendu....LBJ MVP je napisao/la:Ko nama sjedi na klupi
Covjek dao i krv i zivot za klub koji ga tako ponizava.
Benzema je kriv.emir18 je napisao/la:Niko da kritikuje Diega za onaj primljen drugi gol.
upravoLBJ MVP je napisao/la:Benzema je kriv.emir18 je napisao/la:Niko da kritikuje Diega za onaj primljen drugi gol.
Odgovor na provokaciju kako Real tretira svoje legende. I to dolazi od navijaca kluba koji je uradio ovo:Donnie Darko je napisao/la:Da, Abidal i Casillas su stopostotno isti slucaj
Jednostavno.xaviesta je napisao/la:A u vezi Ikera se nema šta prigovoriti ni treneru ni Realu, sve dok je Lopez u odličnoj formi.
Ono moje gore uopste nije bila provokacija vec moja konstatacija a vezano za Ikera. Ti to mozes dozivjeti kako hoces, ali izgleda samo ljudi izvan Reala vide ruzna desavanja oko velikog covjeka i velikog golmana. Ti to shvati kao provokaciju a ja ti kazem da nije fer za sve ono sto je ucinio vasem klubu. Kad ode shvatice te o cemu govorim..Consigliere je napisao/la:Odgovor na provokaciju kako Real tretira svoje legende. I to dolazi od navijaca kluba koji je uradio ovo:Donnie Darko je napisao/la:Da, Abidal i Casillas su stopostotno isti slucaj
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... plant.html
U cemu je problem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.