Semir Kerla najefikasniji asistent ligeRios je napisao/la:
Semir Kerla
-imao 21 dodavanje,od toga 17 tacnih i 4 netacna ( vecina su dodavanja sa Skaljicem i Loncaricem ali eto..)
-imao 14 dula ( intervencija ili kako vec zelite ) od toga 12 dobijnih i 2 izgubljena ( nakon jednog smo i primili gol-igranje rukom )
-napravio 2 faula
-osvojio jednu loptu
-dobio zuti karton
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Sto cu dolazit na utakmicu ? Da u svom Zelji gledam Loncarica, Kerlu, Skaljica, HASANOVICA igracinu ? Da gubim zivce sto oni ne znaju da hodaju a ne da naprave pet akcija za 90 minuta ?bagrcavi je napisao/la:Dođi nekad na utakmicu.TvBHT je napisao/la:Skroz je glupo bavit se statistikom kad su ovi igraci u pitanju. Naprimjer nas kapiten je za citavu utakmicu imao 3 tacna pasa, sto znaci da ta ekipa ne moze ici u evropu nego se borit da ne ispadne.
Smijesno je uopce diskutovati ovu sad citavu situaciju u Zelji i oko Zeljo, kad su Nadarevic i Sarbini otisli u Jedinstvo a nisu htjeli u Zelju.
Tu je sve jasno.
Pa kada ne dolazis na utakmice, vec hladis jajca sta onda komentarises igru i rezultate, Bilo je i i boljih i gorih igraca u nazad 18 godina u mom Želji pa sam isao i gledao svoj klub od Grbavice do raznoraznih vukojebina i uvijek sam ga pratio sa novom dozom optimizma, sa nadom u pobjedu i dobar rezultat.TvBHT je napisao/la:Sto cu dolazit na utakmicu ? Da u svom Zelji gledam Loncarica, Kerlu, Skaljica, HASANOVICA igracinu ? Da gubim zivce sto oni ne znaju da hodaju a ne da naprave pet akcija za 90 minuta ?bagrcavi je napisao/la:Dođi nekad na utakmicu.TvBHT je napisao/la:Skroz je glupo bavit se statistikom kad su ovi igraci u pitanju. Naprimjer nas kapiten je za citavu utakmicu imao 3 tacna pasa, sto znaci da ta ekipa ne moze ici u evropu nego se borit da ne ispadne.
Smijesno je uopce diskutovati ovu sad citavu situaciju u Zelji i oko Zeljo, kad su Nadarevic i Sarbini otisli u Jedinstvo a nisu htjeli u Zelju.
Tu je sve jasno.
Nemamo trenutno ekipu, nemamo dovoljan fond igraca, nemamo igre ali ipak je to moj Željo i ja cu svaku utakmicu doci na svoje mjesto na sjeveru da im dam podrsku, pa kakv god daj e rezultat
A gdje pise da ja ne smijem komentarisati ako necu da idem na utakmicu ? Svako ima svoje, a ja postujem tvoje sto ti ides, a ti postuj sto ja ne idem jer imam svoje razloge zasto necu.
Necu da me iko pravi budalom, odnosno vec sam napravljen, odem ko glupan uclanim se kupim godisnju dam 100 maraka kontajuci da ce se nesto popraviti, dovesti neki igraci, kad ono oni mene izlevatise. Ogulise me tako sto su poskupljali karte, onda trener hoce-nece da vodi ekipu, onda prije toga rastjerase sve sto je valjalo u ekipi, onda Guso ode zbog ovo fol "golmana" LOncarica, ciji su to talovi Boga pitaj. Na klupi imamo treceg stopera on ovu neznalicu Hasanovica stavlja da igra...i tako dalje, i dalje, i dalje mogu do sutra pisati.
Samo je stvar principa. Halalio sam ove godine pare i godisnju, ali iduce nece moci. Ja da dajem pare njima a da oni nisu sposobni da nadu generalnog sponzora, naravno Gredic kojeg je doveo Amar. Tako dalje .....
I onda da meni neko dode i pise kako je kriza nemamo igraca, nemamo ovo, nemam ono, ozbiljno? Ko je napravio tu krizu ? Ja nisam sigurno. Ja samo bacam pare, gubim zivce a oni libo njih...
Ma dosta vise ljubavi 10 godina. Oni nece da rade nista, milion ljudi prode kroz Zelju a ne znaju zasto si i bili tu. Ono sto je valjalo naravno je sve otislo jer nece niko da trpi tersanje i pametovanje. Kakva vise ljubav ako cu ja godinu dana da idem da mi skace pritisak, zasto Bekric ulazi u 85 minuti a do tad ne mozemo meda, zasto Bekric ne igra na derbiju.
Pa ljudi dragi mi Sarajevo nismo posteno pobjedili cetiri godine a oni se raspadaju. Znaci onako propalo Sarajevo nismo mogli pobjediti, jedino sto smo uzimali trofeje, to je jedina cinjenica za koju se moze reci SVAKA CAST, kapa do poda!!!
Ostalo je sve samo nazadovanje, a ima li smo sve prilike da sad haramo ligimo, a ne da nam Borac bjezi 10 bodova koji se trebao ugasiti prije mjeseci ??? To ljubav.
Necu da me iko pravi budalom, odnosno vec sam napravljen, odem ko glupan uclanim se kupim godisnju dam 100 maraka kontajuci da ce se nesto popraviti, dovesti neki igraci, kad ono oni mene izlevatise. Ogulise me tako sto su poskupljali karte, onda trener hoce-nece da vodi ekipu, onda prije toga rastjerase sve sto je valjalo u ekipi, onda Guso ode zbog ovo fol "golmana" LOncarica, ciji su to talovi Boga pitaj. Na klupi imamo treceg stopera on ovu neznalicu Hasanovica stavlja da igra...i tako dalje, i dalje, i dalje mogu do sutra pisati.
Samo je stvar principa. Halalio sam ove godine pare i godisnju, ali iduce nece moci. Ja da dajem pare njima a da oni nisu sposobni da nadu generalnog sponzora, naravno Gredic kojeg je doveo Amar. Tako dalje .....
I onda da meni neko dode i pise kako je kriza nemamo igraca, nemamo ovo, nemam ono, ozbiljno? Ko je napravio tu krizu ? Ja nisam sigurno. Ja samo bacam pare, gubim zivce a oni libo njih...
Ma dosta vise ljubavi 10 godina. Oni nece da rade nista, milion ljudi prode kroz Zelju a ne znaju zasto si i bili tu. Ono sto je valjalo naravno je sve otislo jer nece niko da trpi tersanje i pametovanje. Kakva vise ljubav ako cu ja godinu dana da idem da mi skace pritisak, zasto Bekric ulazi u 85 minuti a do tad ne mozemo meda, zasto Bekric ne igra na derbiju.
Pa ljudi dragi mi Sarajevo nismo posteno pobjedili cetiri godine a oni se raspadaju. Znaci onako propalo Sarajevo nismo mogli pobjediti, jedino sto smo uzimali trofeje, to je jedina cinjenica za koju se moze reci SVAKA CAST, kapa do poda!!!
Ostalo je sve samo nazadovanje, a ima li smo sve prilike da sad haramo ligimo, a ne da nam Borac bjezi 10 bodova koji se trebao ugasiti prije mjeseci ??? To ljubav.
Zadnja izmjena: TvBHT, dana/u 07 okt 2013, 15:36, ukupno mijenjano 4 puta.
Postoji ta bolest u nama kojoj je Zeljo ime,a najveca je ljubav poslije roditelja,brace i sestara.Mi idemo da gledamo i da volimo nasu ljubav,da je njegujemo i pruzamo ono najbolje sto mozemo od nas.
Nekada nam se ta ljubav od igraca vraca,nekada ne,kao i u svakoj ljubavi.Nekada vala i mi ne vracamo dovoljno ljubavi nasoj svetinji.
Treba uvijek ici,treba uvijek podrzati nasu svetinju.Jedni bez drugih nikada necemo moci.To je fakat!
Koliko god je nekad trenutak i da se iskritikuje i koliko god je to i opravdano,nacelo te ljubavi prema jednom klubu se nikada ne smije zaboraviti.Treba ici na utakmice i voljeti naseg Zelju.
Nekada nam se ta ljubav od igraca vraca,nekada ne,kao i u svakoj ljubavi.Nekada vala i mi ne vracamo dovoljno ljubavi nasoj svetinji.
Treba uvijek ici,treba uvijek podrzati nasu svetinju.Jedni bez drugih nikada necemo moci.To je fakat!
Koliko god je nekad trenutak i da se iskritikuje i koliko god je to i opravdano,nacelo te ljubavi prema jednom klubu se nikada ne smije zaboraviti.Treba ici na utakmice i voljeti naseg Zelju.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Čolić: Oporavak ide brzim tokom
http://fkzeljeznicar.ba/colic-oporavak- ... okom/6775/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/colic-oporavak- ... okom/6775/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- SarajlijaTM
Meni je falio kod prekida, penala i lucidnih padova, znao je usrati i nije trcao, ali je zadnji pravi vodja na terenu...
Svi znate o kome se radi, nadam se da nisi maslao
Dobrodosao nazad ZZ 10
Dobrodosao nazad ZZ 10

Dobrodosao nazad ????SarajlijaTM je napisao/la:Meni je falio kod prekida, penala i lucidnih padova, znao je usrati i nije trcao, ali je zadnji pravi vodja na terenu...
Dobrodosao nazad ZZ 10
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
nista me ne moze bacit u duboku derpresiju ko moj Željo,al vala ni uciniti sretnom ko Željo tako da jbg proce i ovaj period
Željeznicar za život cijeli !
- SarajlijaTM
Ne volim mahalske, ali morao sam.
Izgleda da je tacno. Iz njegovih usta, ako olimpija da papire vraca se
Dajte ba. palamudimo ovdje. traže se opravdanja nesposobnim parazitima... Dokle više da trpimo i dopuštamo da nas yebu u zdrav mozak!? Umjesto da se dignemo i otjeramo sve one koji ne doprinose klubu.. Niko nije iznad Želje, to neka bude jasno i upravi i onim koji ih pravdaju! Pojedini u klubu trebaju da imaju obraz te da sami shvate da trebaju dati ostavku. SRAMOTA! Milion dokaza imamo da su nesposobni a mi ih i dalje držimo... Klub se bori sa finansijama te u osam utakmica mi uspijemo pobjediti samo Leotara koji je odavno drugoligaš. Treba li nešto još da pojedini shvate da u tome nema budućnosti! Neka nam je ovako kad smo pasivni i ravnodušni! Ma oni pitari su pametniji od nas 20 puta... čim loše ide traže smjene, kad tad će "ubosti" tj. imati će sposobnije a nama će život proći čekajući da nesposobni nešto urade te bez ikakve osnove da se nadamo boljem sutra! Kojem boljem sutra sa ovakvim!? Divim vam se na optimizmu...
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 07 okt 2013, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
Ja teskog sportskog vikenda,majko mila...
Nadam se samo da se barem van terena neke stvari postavljaju na svoje mjesto,mada i za to treba vremena.
Moglo bi se do kraja sezone uhvatiti jedno od mjesta za Evropu. Da ne propustamo Evropu, zao mi koeficijenta
Inace,mislim da nije nikakva tragedija jednu sezonu malo slabije odigrati samo pod uslovom da se stvari napokon organizuju i postave na zdrave temelje,o cemu je do sad ispricano dosta toga.
Nadam se samo da se barem van terena neke stvari postavljaju na svoje mjesto,mada i za to treba vremena.
Moglo bi se do kraja sezone uhvatiti jedno od mjesta za Evropu. Da ne propustamo Evropu, zao mi koeficijenta

Inace,mislim da nije nikakva tragedija jednu sezonu malo slabije odigrati samo pod uslovom da se stvari napokon organizuju i postave na zdrave temelje,o cemu je do sad ispricano dosta toga.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:
Grbavica naš je Hram!!!
- Ultras1921
- Kontakt:
Sjeo bi nam kao TvBHT-u banSarajlijaTM je napisao/la:Ne volim mahalske, ali morao sam.

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- BolanBolan
- Kontakt:
RiverPlate je napisao/la: Dugo te nije bilo, samo nastavi

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Ovo raduje, Benjo po meni najvise nedostaje, ipak je on dvosmjeran i ne radi greske u serijama.ipetm je napisao/la:Čolić: Oporavak ide brzim tokom
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pravo svakoga je da odluci hoce li dolaziti ili nece pa i tvoje.Ali na utakmice se ne ide radi igraca vec radi onoga sto nam je u srcu a to je nas Zeljo, igraci, treneri , administrativci i svi ostali zaposleni su prolazni samo je klub vjecan pa makar bio i kantonalni ligas.TvBHT je napisao/la:Sto cu dolazit na utakmicu ? Da u svom Zelji gledam Loncarica, Kerlu, Skaljica, HASANOVICA igracinu ? Da gubim zivce sto oni ne znaju da hodaju a ne da naprave pet akcija za 90 minuta ?bagrcavi je napisao/la:Dođi nekad na utakmicu.TvBHT je napisao/la:Skroz je glupo bavit se statistikom kad su ovi igraci u pitanju. Naprimjer nas kapiten je za citavu utakmicu imao 3 tacna pasa, sto znaci da ta ekipa ne moze ici u evropu nego se borit da ne ispadne.
Tu je sve jasno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- storm_raider
- Kontakt:
Aldine hajde kanticu u ruke i u pijesak, igraj se.TvBHT je napisao/la:A gdje pise da ja ne smijem komentarisati ako necu da idem na utakmicu ? Svako ima svoje, a ja postujem tvoje sto ti ides, a ti postuj sto ja ne idem jer imam svoje razloge zasto necu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
@dinoLJ
Hajd ovako da pisemo. Svi mi volimo Zelju, Zeljo nam je u srcu, a karikiram ti volis svoju zenu, ona ti je u srcu, ali te vec godinu dana laze, prica price koje nisu tacne i slicno ? Ti sad trebas reci ja nju volim, neka ona mene laze i dalje.
Oni nas lazu, a jos mimo toga su bezobrazni, kao mi osvojili par titula sad cemo vam dici karte, a igrat ce igraci koji su bili povrijedeni po godinu dana ili nisu imali nikad ozbiljnog kluba. Svaka cast Bucana, ja njemu skidam kapu kako je odigrao protiv ceha ali mi smo njega doveli iz kafane, covjek nije imao kluba godinu dana ? Nama je golman neki lik koji je citavu karijeru povrijeden a dosao u Zelju da se kali kao da smo mi Saobracajac. I da ne nabrajam dalje Kerla nije mogao igrati nigdje vratio se ovdje, Hasanovic tip zalutao u fudbal, Skaljic koliko god je srcan blage veze nema, Urdinov se trudi ali taj momak nije za fudbala itd.
Volim ja Zelju ali ja ne mogu vise da gledam tu patnjum da mi dizu pritisak itd. Oni igraju u Zelji.
A kad tako pises svi mi volimo Zelju i zbog njega dolazimo, zasto Vi niste dolazili kad je bio Krunic, Hotic, Telibecirevic i ostala kompanija, tad je na stadionu bilo 600 ljudi ?? Mani mi te price ...
Hajd ovako da pisemo. Svi mi volimo Zelju, Zeljo nam je u srcu, a karikiram ti volis svoju zenu, ona ti je u srcu, ali te vec godinu dana laze, prica price koje nisu tacne i slicno ? Ti sad trebas reci ja nju volim, neka ona mene laze i dalje.
Oni nas lazu, a jos mimo toga su bezobrazni, kao mi osvojili par titula sad cemo vam dici karte, a igrat ce igraci koji su bili povrijedeni po godinu dana ili nisu imali nikad ozbiljnog kluba. Svaka cast Bucana, ja njemu skidam kapu kako je odigrao protiv ceha ali mi smo njega doveli iz kafane, covjek nije imao kluba godinu dana ? Nama je golman neki lik koji je citavu karijeru povrijeden a dosao u Zelju da se kali kao da smo mi Saobracajac. I da ne nabrajam dalje Kerla nije mogao igrati nigdje vratio se ovdje, Hasanovic tip zalutao u fudbal, Skaljic koliko god je srcan blage veze nema, Urdinov se trudi ali taj momak nije za fudbala itd.
Volim ja Zelju ali ja ne mogu vise da gledam tu patnjum da mi dizu pritisak itd. Oni igraju u Zelji.
A kad tako pises svi mi volimo Zelju i zbog njega dolazimo, zasto Vi niste dolazili kad je bio Krunic, Hotic, Telibecirevic i ostala kompanija, tad je na stadionu bilo 600 ljudi ?? Mani mi te price ...
Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 26 gostiju.