Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

VGS
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la VGS » 03 okt 2013, 01:29

inacefindecko je napisao/la:kad je to tekma :D :D :D
8.okt : D

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 03 okt 2013, 01:48

storm_raider je napisao/la:
Laptop novi. :mrgreen:
a sarma je ostala i dalje prvi pick na draftu u kasne sate jel tako, nadam se da i dalje ima bujruma za slučaj da se sa starom zaćalekam opet :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 okt 2013, 02:28

Yucca je napisao/la:
Na beIN Sport fr ce ici cesce Netsi to sam vidio oni 6 utakmica sedmicno prenose a isto tako i na JSC +3 +6
6 utakmica sedmicno prenose jos C+Deportes Sky Sport it ESPN UK uglavnom bice puno Netsa ove sezone na Evropskim televizijama
aha
ma bilo je i prošle sezone samo što nisu prenosili Netse, sad su ipak postali konkurentni trebalo bi biti više prenosa da se ne jbmo sa stremovima :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 okt 2013, 12:16

PIKE je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Laptop novi. :mrgreen:
a sarma je ostala i dalje prvi pick na draftu u kasne sate jel tako, nadam se da i dalje ima bujruma za slučaj da se sa starom zaćalekam opet :mrgreen:
Ima bujruma naravno, mogao bih biznis napraviti na sarmi. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 03 okt 2013, 17:01

http://www.nba.com/live1/?ls=iref%3Anbahpt3a" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ko hoce malo da pogleda trening netsa uzivo :D

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 04 okt 2013, 10:10

Evo gledam sastav Netsa i nisam siguran kako Mirza ovdje moze minutazu osigurati:

Po nekom mome vidjenju, ova ekipa je poprilicno stara. Mirzu ocekujem redovno u rosteru, ali ne ocekujem minutazu...jedino uskakanje sa nekom vecom minutazom je moguce zbog ucestalih povreda jer ima puno penzionera u ekipi, pogotovo na njegovoj poziciji...

Po meni bi roster izgledao ovako:
01. PG-Deron Williams-29yr
02. PG-Jason Terry-36yr (star - povrede) uskace Taylor

03. SG-Joe Johnson-32yr
04. SG-Shaun Livingston-28yr

05. SF-Paul Pierce-36yr (star - povrede) uskace Shengelia
06. SF-Alan Anderson-31yr

07. PF-Kevin Garnett-37yr (star - povrede) svakako ih ima i previse na PF ne treba niko upadati u roster
08. PF-Andrei Kirilenko-32yr
09. PF-Mirza Teletovic-28yr
10. PF-Reggie Evans-33yr

11. C-Brook Lopez-25yr
12. C-Andray Blatche-27yr

Ovo su oni mladji sto bi mogli u D-league ili povremeno uskakati u roster zbog povreda, osim Stackhouse koji je Free Agent i vjerovatno nece racunati na njegove usluge za ovu sezonu jer je fakat prestar i visak!
PG-Tyshawn Taylor-23yr
SG-Jerry Stackhouse-39yr
SF-Tornike Shengelia-22yr
C-Mason Plumlee-23yr

Po meni je startna petorka:
Williams - Johnson - Pierce - Garnett - Lopez
Zamjene:
Terry - Livingston - Anderson - Kirilenko - Blatche
I tu onda s klupe uskacu Teletovic ili Evans na poziciju PF ili Taylor na PG/SG (ovisi ko bude u rosteru)

Realno to je tako...ne vjerujem da ce imati nesto vecu minutazu nego prosle sezone :(
Jedino da se povrijede Garnett i Kirilenko - onda bi dijelo po 25min sa Evansom

Ovo je neka moja analiza :)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 okt 2013, 10:33

Ako je suditi po onom treningu od jucer, mada je to samo jedan trening, Kirilenko bi trebao biti na krilu zamjena. Garnet se vec posvadjao sa Kiddom i sigurno je da ce traziti vise minuta do playoff-a. Mirza je jucer radio sa drugom postavom aktivno. Lopez je jos bolji u odnosu na proteklu sezonu i ocekujem da ove sezone bude daleko najdominantniji centar lige. Sto se Mirze tice, mislim da ce imati 10tak minuta u prosjeku, optimista sam.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 04 okt 2013, 10:39

storm_raider je napisao/la:Sto se Mirze tice, mislim da ce imati 10tak minuta u prosjeku, optimista sam.

Pa to sam okvirno i spomenuo u svome vidjenju...ako budu svi fit nece ni igrati, mozda ce sporadicno dobijati do 5min ako budu derali nekog pa eto i on da udje u igru...ili ako se neko povrijedi dobice 10 do 15min...i kad to saberes i podijelis dobices u prosjeku 10min...sto dovodi do njegove izjave ili tvog optimizma!
Teletović za “Daily News”: Ne možeš mi dati 10 minuta i reći da četiri puta šutiram
“Mislim da je veoma važno dobiti priliku, a neki je jednostavno ne dobiju. Prošle sezone igrao sam u 53 utakmice, devet minuta u prosjeku. Volio bih staviti svakoga u svoju poziciju i vidjeti šta bi uradio. Mislim da bi imao isti učinak ili još slabiji. Teško je kad ne igraš”, kazao je Teletović, piše New York Daily News.

reds123
Kontakt:

Post Postao/la reds123 » 04 okt 2013, 16:11

Remek djelo sa Mirzom 8-) 8-) 8-)
[youtube][/youtube]

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 okt 2013, 17:07

Genijalno. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 04 okt 2013, 18:20

hz1987 je napisao/la:Evo gledam sastav Netsa i nisam siguran kako Mirza ovdje moze minutazu osigurati:

Po nekom mome vidjenju, ova ekipa je poprilicno stara. Mirzu ocekujem redovno u rosteru, ali ne ocekujem minutazu...jedino uskakanje sa nekom vecom minutazom je moguce zbog ucestalih povreda jer ima puno penzionera u ekipi, pogotovo na njegovoj poziciji...

Po meni bi roster izgledao ovako:
01. PG-Deron Williams-29yr
02. PG-Jason Terry-36yr (star - povrede) uskace Taylor

03. SG-Joe Johnson-32yr
04. SG-Shaun Livingston-28yr

05. SF-Paul Pierce-36yr (star - povrede) uskace Shengelia
06. SF-Alan Anderson-31yr

07. PF-Kevin Garnett-37yr (star - povrede) svakako ih ima i previse na PF ne treba niko upadati u roster
08. PF-Andrei Kirilenko-32yr
09. PF-Mirza Teletovic-28yr
10. PF-Reggie Evans-33yr

11. C-Brook Lopez-25yr
12. C-Andray Blatche-27yr

Ovo su oni mladji sto bi mogli u D-league ili povremeno uskakati u roster zbog povreda, osim Stackhouse koji je Free Agent i vjerovatno nece racunati na njegove usluge za ovu sezonu jer je fakat prestar i visak!
PG-Tyshawn Taylor-23yr
SG-Jerry Stackhouse-39yr
SF-Tornike Shengelia-22yr
C-Mason Plumlee-23yr

Po meni je startna petorka:
Williams - Johnson - Pierce - Garnett - Lopez
Zamjene:
Terry - Livingston - Anderson - Kirilenko - Blatche
I tu onda s klupe uskacu Teletovic ili Evans na poziciju PF ili Taylor na PG/SG (ovisi ko bude u rosteru)

Realno to je tako...ne vjerujem da ce imati nesto vecu minutazu nego prosle sezone :(
Jedino da se povrijede Garnett i Kirilenko - onda bi dijelo po 25min sa Evansom

Ovo je neka moja analiza :)

terry i livingston će vjerovatno zamijeniti uloge

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 okt 2013, 18:29

reds123 je napisao/la:Remek djelo sa Mirzom 8-) 8-) 8-)
[youtube][/youtube]
Sa Parkinga :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 05 okt 2013, 19:00

slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 okt 2013, 19:48

Tesko da ce Terry biti organizator igre,on je vise dvica..a tu bi Livingston trebao uskociti,mada ce Deron igrati oko 38-39 min pa je to i nebitno..Sto se tice Mirze,u slucaju da Kirilenko bude koristen na 4,sto je najvjerovatnije,tesko da ce igrati koliko mi prizeljkujemo,osim neke povrede Garneta..Ali recimo u slucaju povrede Pierce-a..Ne vjerujem da ce Kidd koristit Shengeilu,ustvari nece sigurno,nego tu upada kirilenko,mjenja ga anderson..A na 4 bi Garneta trebao mjenjat Mirza..Nekako svi zanemarujemo Ređu brata iako je bio starter prosle sezone :D :D al Tele mora bit bolji od njega i pokazat' da je svestran inace ga nece bit ni na mapi

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 okt 2013, 19:53

mirzatele je napisao/la:Tesko da ce Terry biti organizator igre,on je vise dvica..a tu bi Livingston trebao uskociti,mada ce Deron igrati oko 38-39 min pa je to i nebitno..Sto se tice Mirze,u slucaju da Kirilenko bude koristen na 4,sto je najvjerovatnije,tesko da ce igrati koliko mi prizeljkujemo,osim neke povrede Garneta..Ali recimo u slucaju povrede Pierce-a..Ne vjerujem da ce Kidd koristit Shengeilu,ustvari nece sigurno,nego tu upada kirilenko,mjenja ga anderson..A na 4 bi Garneta trebao mjenjat Mirza..Nekako svi zanemarujemo Ređu brata iako je bio starter prosle sezone :D :D al Tele mora bit bolji od njega i pokazat' da je svestran inace ga nece bit ni na mapi

tačno,bio je među najboljim skakačima lige za samo 23 minuta prosječno,teško da će mirza imati veću minutažu nego prošle sezone

reds123
Kontakt:

Post Postao/la reds123 » 05 okt 2013, 21:03

Evo jos malo trojki :D
[youtube][/youtube]

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 06 okt 2013, 12:44

U izjavi za američke medije prije nekoliko dana je rekao da je vrlo teško očekivati od njega da za dvije minute na parketu pogodi četiri šuta. Ipak, čini se da bi novi trener Netsa, legendarni plej Jason Kidd u narednoj sezoni mogao dati malo veću minutažu najboljem bh. košarkašu.

“Mirza fantastično šutira. Nadam se da će dominirati u tom segmentu. Svi u klubu znamo da on to može, a moramo da se pobrinemo i da utiče na našu igru i u defanzivnom smislu. Uči polako američki sistem košarke. To je sve vjerovatno malo drugačije od onoga na šta je on navikao u Evropi, ali on ulaže mnogo napora u to”, kazao je Kidd za američke medije pred početak prvog zvaničnog trening ekipe iz Brooklyna, te dodao:

“Za mene kao trenera, ali i za njegove saigrače, taj njegov napor je sve ono što nam je potrebno. U NBA ligi se igra mnogo više utakmica u mnogo kraćem periodu. Igra se mnogo brže, sa više trčanja. NBA liga je agresivna, više se forsira igra jedan na jedan. Veća odgovornost na pojedincu. U NBA prosto je sve drugačije”.

Momcovi je li tekma u srijedu ujutru ? ? Valjda ce biti stream

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 06 okt 2013, 22:36

http://www.netsdaily.com/2013/10/5/4805 ... years-team" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 okt 2013, 13:12

http://brooklynsfinestblog.com/wp-conte ... arShon.jpg

sjecatel se ovog KOBE-A ? ? hhahahahah...Sreca necemo ga vise gledat'

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2013, 14:32

Dobar je igrač u pitanju samo što mu nisu davali dovoljno minuta. Upravo je to glavni razlog zašto je ponekad i solirao.

Ipak, king u soliranje i željan prosjeka je:
slika
Da igra pametniju košarku mogao je postati čak i all-star igrač.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.