Kupujmo i trosimo domace, ja sam za ALMA-RASTMovac je napisao/la:kakav Adidas,kakav Nike,kakva legea,dajte nam BORAC TRAVNIK![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kupujmo i trosimo domace, ja sam za ALMA-RASTMovac je napisao/la:kakav Adidas,kakav Nike,kakva legea,dajte nam BORAC TRAVNIK![]()
![]()
![]()
Dijelim tvoje misljenje. Zaista me ne zanima kako ce izgledati dres, neka bude jedna garnitura samo bijela boja druga samo plava boja bez ijedne sare ili grba ako ce ugovor biti ono kako se kaze "boli glava".neroazzuro je napisao/la:Sta ba sablonski,nesablonski?! Daj dobar ugovor,a dres kakav god je,nas je.
Gdje je zmaj ??hz1987 je napisao/la:jaran sto mi radi u mccann veli da ce sponzor biti nike i da ce dresovi biti malo tamnija verzija portovih ona druga i treca garnitura sto nose. ja sam nasao tu garnituru na netu i malo je potamnio i stavio nas grb da vidim kako ce izgledati. to bi mozda onda ovako trebalo biti?
Ne znam kolko ima istine u ovome, svjestan sam da cemo dobit neki sablonski dres, al ovaj dres ne izgleda uopste losehz1987 je napisao/la:jaran sto mi radi u mccann veli da ce sponzor biti nike i da ce dresovi biti malo tamnija verzija portovih ona druga i treca garnitura sto nose. ja sam nasao tu garnituru na netu i malo je potamnio i stavio nas grb da vidim kako ce izgledati. to bi mozda onda ovako trebalo biti?
hahahahahah brutalno, samo jednom zmaju treba stavit vece usiBolanBolan je napisao/la:
Ovako bi svi znali s kim imaju posla!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.