BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 okt 2013, 01:31

Kakav ti je to potpis crni @pauce, hasagic na golu ? Pa taj vise ne oblaci rukavice ni kad cijepa drva
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 okt 2013, 01:35

Meni jedna od najbolji navijački pjesmi ovo novo sve neka talašika joj kad ovo puste u Riu :lol: [youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 okt 2013, 04:24

Za vas koji neznte dj krmak je iz mjesanog braka tj pola srbin-pola hrvat... Ova pjesma o repci nije nikakva sprdancija nego umjetnicko djelo u njegovom stilu...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 okt 2013, 08:12

FliX je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika
Ovdje mi se narocito isticu dvije rijeci, prva je ova "aBd" a druga je "historijska"...
Sta ti tu ima cudno?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 okt 2013, 09:19

tk@b3 je napisao/la:to izgleda reprezentacija ponovo pripreme vrsi u Sarajevu bez obzira sto je otvoren Reprezentativni centar u Zenici, kakva je sad to politika..
Korupcijska!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 okt 2013, 09:22

Neki igraci se zajebavaju po oktober festu pred najvaznijim tekmama u istoriji. Doduse, neki od njih su kasnili i 3 dana na pripreme i prosli put pa igrali za qrac, tako da mi to nije neko veliko iznenadjenje.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 okt 2013, 09:24

dinoze je napisao/la:
tk@b3 je napisao/la:to izgleda reprezentacija ponovo pripreme vrsi u Sarajevu bez obzira sto je otvoren Reprezentativni centar u Zenici, kakva je sad to politika..
Korupcijska!
To si ti Usketovi repovi koji su ostali u savezu ;)
A sta mislis ko bira mjesto treninga i boravka????
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 07 okt 2013, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 07 okt 2013, 09:52

3 boda protiv Lihtenstajna vec su na kontu u mnogim glavama nasih zmajeva, treba se plasit naseg lako cemo...o Litvaniji da ne govorim...treba zapet od 1 do 90 minute..sretno za napaceni narod BIH

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 07 okt 2013, 10:49

ima li neko informaciju koliko bi nasih navijaca moglo biti na stadionu u litvaniji? i koliki je kapacitet uopce?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 okt 2013, 10:54

Kapacitet, haman 10k. Nasih ce biti 90%.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 okt 2013, 11:20

Evo i ja čitam i ne mogu da vjerujem...pa yebote jedva dočekali da se napravi centar a sad onako kvalitetno i lijepo mjesto stoji bezveze pa bar i za ove dvije zadnje utakmice. Umjesto da se reprezentacija tamo okupi i da im se kao nagradu za sve učinjeno dozvoli da se pripremaju u super uslovima na samom kraju kvalifikacija, neko i Bog zna zbog čega iza zavjese je odlučio da treniraju po livadama k´o što su i naučili do sad´! cccccc sramota šta se radi, ovo samo kod nas ima! I onda nekom krivo što se o nama vicevi prave i govore "ludi Bosanci" :evil: :roll:

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 07 okt 2013, 12:05

Mi navikli na lose uslove. Cekaju ljudi da se sjebe malo i taj trening centar i da budu malo losiji uslovi kako bi dosli tu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2013, 12:25

gringobih je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
Korupcijska!
To si ti Usketovi repovi koji su ostali u savezu ;)
A sta mislis ko bira mjesto treninga i boravka????
Nije mi jasno zasto taj Osim ne pokida te repove koji su ostali, mora da je i on umjesan u sve te talove. Sta ti mislis o susi koju predvidjaju metereolozi za iduce ljeto Gringo?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 okt 2013, 12:28

Alucard je napisao/la:
Evo i ja čitam i ne mogu da vjerujem...pa yebote jedva dočekali da se napravi centar a sad onako kvalitetno i lijepo mjesto stoji bezveze pa bar i za ove dvije zadnje utakmice. Umjesto da se reprezentacija tamo okupi i da im se kao nagradu za sve učinjeno dozvoli da se pripremaju u super uslovima na samom kraju kvalifikacija, neko i Bog zna zbog čega iza zavjese je odlučio da treniraju po livadama k´o što su i naučili do sad´! cccccc sramota šta se radi, ovo samo kod nas ima! I onda nekom krivo što se o nama vicevi prave i govore "ludi Bosanci" :evil: :roll:
Negdje sam citao da igraci zele da zavrse pripreme za ove 2 tekme kao i do sada u Sarajevu, a onda od iduceg ciklusa da pocnu koristiti trening centar u Zenici.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 okt 2013, 12:40

Batko je napisao/la:Neki igraci se zajebavaju po oktober festu pred najvaznijim tekmama u istoriji. Doduse, neki od njih su kasnili i 3 dana na pripreme i prosli put pa igrali za qrac, tako da mi to nije neko veliko iznenadjenje.
Covjek u ned. bio na oktoberfestu a utakmica u petak, jbt ko da ce pijan biti u petak -.-
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 okt 2013, 12:46

sagitarius je napisao/la:
Batko je napisao/la:Neki igraci se zajebavaju po oktober festu pred najvaznijim tekmama u istoriji. Doduse, neki od njih su kasnili i 3 dana na pripreme i prosli put pa igrali za qrac, tako da mi to nije neko veliko iznenadjenje.
Covjek u ned. bio na oktoberfestu a utakmica u petak, jbt ko da ce pijan biti u petak -.-
Ma ja, to nema nikakve veze, vidi se da ne znas sta znaci profesionalni igrati i baviti se nogometom.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2013, 12:49

Batko je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:
Ma ja, to nema nikakve veze, vidi se da ne znas sta znaci profesionalni igrati i baviti se nogometom.
Ne znaju ni oni...
slika

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 07 okt 2013, 12:51

Ako Grcka izgubi a mi dobijemo u petak, u utorak egzibicija.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 okt 2013, 12:52

nemate vi pojma sta znaci alkohol za jednog sportasa i koliko mu treba da izadje iz organizma.

btw na toj slici nema nijedan igrac Bayerna, Ribery jedini ali on ne pije.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2013, 12:55

slika
slika

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.