Masala......

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
gusto ce biti do kraj , mislim 2:3 za man utdsakho je napisao/la:dobra utakmica za sve neutralce, al za mene teska za srce!najbitnije je da se vodi ( ko bi drgi do rooney),pakleno je,izgaraju i jedni i drugi,sudija se malo izgubio,u nastavku ocekujem jos jedan gol i potvrdu pobjede!GO UNITED
Ovi klocevi da dadnu 2 gola pored Vidica i Browna? Nema sanse. Jedino da se Kusczak provali.vajza_fcbm je napisao/la:gusto ce biti do kraj , mislim 2:3 za man utdsakho je napisao/la:dobra utakmica za sve neutralce, al za mene teska za srce!najbitnije je da se vodi ( ko bi drgi do rooney),pakleno je,izgaraju i jedni i drugi,sudija se malo izgubio,u nastavku ocekujem jos jedan gol i potvrdu pobjede!GO UNITED
Wolverine je napisao/la:to penal
itekako je moguce. ali mislim da ce united odbit ovo.Neutral je napisao/la:I očigledno da neće 0:2 sa završi. Hajdemo United, ako ovdje kiksaju danas, onda ...onda...ma ne znam, pa ljudi moji pa je li moguće.
Rece jedan simpatizer BajernaNeutral je napisao/la:Odlično , 1:2, samo još privesti ovo kraju.
harishp je napisao/la:Rece jedan simpatizer BajernaNeutral je napisao/la:Odlično , 1:2, samo još privesti ovo kraju.![]()
![]()
Bavarci udri te ga![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.