Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
BADA, pokušaj sistema 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
evo nesto sa straneDejaNMG je napisao/la:Huawei Ascend G510Consigliere je napisao/la:Polako ljudiSve neke masine, pare za koje mogu kupiti auto u voznom stanju
![]()
Dajte nesto do 200-250, ne mora iz Telecoma... Ponavljam, samo nek ima solidu kameru i android
Jeste malo skuplji od 250KM ali vrijedi svake pare, ima ga moj burazer telefon je zmaj, da je Samsung a ne Huawei sa ovim specifikacijama bi kostao mnogo vise.

http://www.dinodirect.com/haier-w910-sm ... 52086.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ako ne platis carinu oko 200KM, ako platis cairnu oko 270KM sve ukupno.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
koji bih mobitel uzeo
HTC One V, Xperia J, Samsung Ace 2 (novi) ili Samsung s2 (polovan). Sta preporucujete?
HTC One V, Xperia J, Samsung Ace 2 (novi) ili Samsung s2 (polovan). Sta preporucujete?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ovaj wp8 klizi ko po loju, a ja jos na androidu
Jedva cekam wp8.1 update
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Jedva cekam wp8.1 update
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Ne znam kakav je taj HTC, ja bih suzio taj izbor na S2 ili HTC (naravno, ako ne kupuješ na rate), pa šta od specifikacija bude bolje, kupuj...Semirr je napisao/la:koji bih mobitel uzeo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kupio sam Iphone 3G od covjeka, polovan .. ubacim sim karticu a gore pise 'nema sima' sta da radim ? jailbreakovan je mobitel ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
http://www.****/artikal/7721121/zte-v967s-phablet/" onclick="window.open(this.href);return false;
Best buy!
Best buy!

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- schweinsteiger
- Kontakt:
K'o da te nasamarioIlPrincipe je napisao/la:Kupio sam Iphone 3G od covjeka, polovan .. ubacim sim karticu a gore pise 'nema sima' sta da radim ? jailbreakovan je mobitel ..

Potsjeti me na mog jarana,on je "kupio cetvorku" tako

Bio on u Turskoj na ekskurziji,kad stand na ulici,covjek prodaje iPhone,on i jos par drugova prisli kad iPhone 4 80 €.
Oni gledaju,ne mogu da vjeruju,kad je lik vidio da su zainteresovani,on im uze jedan sa standa (fol randomly),upali on njega radi sve,kad hoce njih trojica da kupe.
Lik im izvadi tamo kutije,uze neke sa standa,kad oni govore kako cemo provjerit' rade li i ovi,lik im upali,sve uredu izgleda,pise samo umetni sim karticu,ekran,logo,sve ima.
Oni sretni zadovoljni,dosli u sobu,da stave kartie,stave oni,ali nista nece.
Kad otvorise,u mobitelu ima mala lampica,a na ekranu slika crna,a lampica kad se upali boja sve,ovo ono

Oni da odu do onog lika sto im je uvalio,nema ga nigdje

#miasanmia
izlevate ljudi zacas nekoga ko ne zna sta radi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije otključan.IlPrincipe je napisao/la:Kupio sam Iphone 3G od covjeka, polovan .. ubacim sim karticu a gore pise 'nema sima' sta da radim ? jailbreakovan je mobitel ..
Možeš pomoću Redsn0wa to riješiti, al' nekako imam osjećaj da to nisi radio prije.

Inače, otključavanje nije skupo, posebno kada je riječ o starijim iPhoneima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nevjerovatnoschweinsteiger je napisao/la:K'o da te nasamarioIlPrincipe je napisao/la:Kupio sam Iphone 3G od covjeka, polovan .. ubacim sim karticu a gore pise 'nema sima' sta da radim ? jailbreakovan je mobitel ..![]()
Potsjeti me na mog jarana,on je "kupio cetvorku" tako
Bio on u Turskoj na ekskurziji,kad stand na ulici,covjek prodaje iPhone,on i jos par drugova prisli kad iPhone 4 80 €.
Oni gledaju,ne mogu da vjeruju,kad je lik vidio da su zainteresovani,on im uze jedan sa standa (fol randomly),upali on njega radi sve,kad hoce njih trojica da kupe.
Lik im izvadi tamo kutije,uze neke sa standa,kad oni govore kako cemo provjerit' rade li i ovi,lik im upali,sve uredu izgleda,pise samo umetni sim karticu,ekran,logo,sve ima.
Oni sretni zadovoljni,dosli u sobu,da stave kartie,stave oni,ali nista nece.
Kad otvorise,u mobitelu ima mala lampica,a na ekranu slika crna,a lampica kad se upali boja sve,ovo ono![]()
Oni da odu do onog lika sto im je uvalio,nema ga nigdje

naprijed rejal
Da vas pitam, da li je moguće na wp8 instalirati krekovane aplikacije ili se moraju plaćati
Sent from my 2phone Smart
Sent from my 2phone Smart
naprijed rejal
sve bitno i normalnoj osobi potrebno je besplatno, ne komplikuj stvari nego idi kupi lumiu 920 

sutraLenBias je napisao/la:sve bitno i normalnoj osobi potrebno je besplatno, ne komplikuj stvari nego idi kupi lumiu 920

naprijed rejal
bijeli najbolje radiSveti je napisao/la:sutraLenBias je napisao/la:sve bitno i normalnoj osobi potrebno je besplatno, ne komplikuj stvari nego idi kupi lumiu 920

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gdje imaju servisi za iPhone u Sarajevu. Treba mi popravka za wi-fi. Znaci nije do softvera, apdejtovan je. Koliko bi to otprilike kostalo ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ako ti je iPhone 4,i na WIFI ti stoji sve zamrznuto,postoji mogućnost da ti se samo antenica otkačila,a i ako bude to,u servisu će ti naplatiti punu cijenu popravke
Servis imaš u Alta centru,tamo ima ovlašteni serviser i reseller

Servis imaš u Alta centru,tamo ima ovlašteni serviser i reseller

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jeste 4. Ma zamrznuto
Znaci samo taj u Alti, zvao sam, kaze 160 KM popravka

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Google [Bot], leo1946 i 7 gostiju.