Miralem Ramić na probi u Schalkeu i kako izgleda, oduševio je tamo .. taman da ga momčiluka uzme pod svoje, nahrani ga sudžukom i suhim mesom da ojača malo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
JTS je napisao/la:Miralem Ramić na probi u Schalkeu i kako izgleda, oduševio je tamo .. taman da ga momčiluka uzme pod svoje, nahrani ga sudžukom i suhim mesom da ojača malo
To onaj "Kalesijski Messi".
Najgluplji nadimak od onog Nikona "El Maestra" Jevtica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
JTS je napisao/la:Miralem Ramić na probi u Schalkeu i kako izgleda, oduševio je tamo .. taman da ga momčiluka uzme pod svoje, nahrani ga sudžukom i suhim mesom da ojača malo
To onaj "Kalesijski Messi".
Najgluplji nadimak od onog Nikona "El Maestra" Jevtica.
to je taj ma ebeš nadimak, neka on ostane tamo .. i nemoj da se smiješ, možda ćeš za 7-8 godina svršavati na njega
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
bagrcavi je napisao/la:Jel' stigao Andrej Modić na okupljanje U19 reprezentacije ?
Ovo i mene zanima,a nigdje nmg da nadjem tu informaciju.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
bagrcavi je napisao/la:Jel' stigao Andrej Modić na okupljanje U19 reprezentacije ?
Pa bio vam je prije 2-3 dana intervju sa njim na SS.ba u kojem je govorio o predstojećim utakmicama repke i da se nada da cemo izboriti naredni krug takmicenja.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ne znam cemu frka oko Modica, lik je i ranije vec igrao za nas. Pustite gluposti po srpskim novinama. Ni njegovog mladjeg brata nema ni na mapi u njihovoj u17. Pizdarije na koje smo navikli od njih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa bio vam je prije 2-3 dana intervju sa njim na SS.ba u kojem je govorio o predstojećim utakmicama repke i da se nada da cemo izboriti naredni krug takmicenja.
Nisam bas tako aktivan zadnjih dana na netu zbog obaveza,pa nisam ni vidio.Uglavnom,svaka mu cast onda zbog toga
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Mislim da će teško više biti odljeva reprezentativaca u susjedne države osim ako im nije minimalno djed s tih prostora. Ide nam na ruku to pravilo za igrače rođene nakon raspada bivše države.
voltron30 je napisao/la:Mislim da će teško više biti odljeva reprezentativaca u susjedne države osim ako im nije minimalno djed s tih prostora. Ide nam na ruku to pravilo za igrače rođene nakon raspada bivše države.
To je odlicno,a u isto se vrijeme poklapa da je i BiH (rezultatski) najjaca reprezentacija s ex-yu prostora.Tako da ce dosta mladih igraca i zbog osobne promocije rado igrati za nasu reprezentaciju.