Slažem se sa AGBom oko Artete i Ramseya.
Povratak ovog prvog guši Aarona jer ga je stavio da igra na neprirodnu poziciju i to se mora od naredne utamice promijeniti. Valjda je Wenger vidio da je Arteta ubleha i da će kapitensku traku proslijediti Mertesackeru.
Moja želja su Jackson Martinez i Lewandowski koji su realne opcije za nas, iako ovaj drugi malo manje je realna opcija jer zeli u Bayern da pređe.
Ne znam vala ni šta da mislim ,veliki je kontrast između ove i utakmice protiv Napolija, jednostavno em je Wenger pogriješio u izboru taktike danas, em je WBA odigrao pametnije od Napolija koji je htio da nam prepusti loptu pa da nas pokuša iz kontri ubiti, ali od toga nije bilo ništa, dok je WBA veoma mudro uzeo od nas loptu i gradio napade strpljivo, i iz takvog jednog napada su i postigli onaj gol.
Tako jedino mogu opisati ove dvije utakmice i opcenito situaciju kod nas.
Tek se sad vidi izostanak Cazorle, Podolskog ili mozda cak i crne ovce Walnutta koji bi danas sigurno napravio neku razliku svojim ubacivanjima iza leđa odbrane WBA, ali eto i umor nas je stigao i sve se poklopilo i dođe i taj kiks i ko ga jbe, nije ni prvi ni posljednji, a oni samo nek se nastave boriti za sveti dres a ostalo će doći na svoje.
PS. Svako ima svoga Walcotta.
if u know what i mean
COYG !